Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Odlican intervju i analize Avde Avdica. Kao i uvijek potkovan informacijama. Pravi primjer istrazivackog novinarstva.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Memo se ukakio od straha, pa je samo jednom prekinuo Kristijana, a inace to radi 79 puta tokom trajanja emisije.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Đe u Sa se svira rock, imal takvih lokala. Za idući vikend ću haman tamo zaglavit.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Definitivno Argelini
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ybt dobar vam je bio onaj Live stage prošle godine, prvu noć 7 sati svirali.
"We need to suffer. And we need to fight."
Joj Kristijana samo o horsašima priča, uhvati pričati o starletama, kaže Memo a otac ne može jadan ništa kae pa kako će kad je na heroinu wtf

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Najače stranke u BiH više uopšte nisu samo obične stranke, uvezani su sa biznismenima i kriminalcima, imaju paraobavještajne institucije, preveliki su to projekti da bi dozvolili da ih neko tek tako "ugasi" na demokratskim izborima.
- Marsal
- Kontakt:
Čovjek je bivši visokorangirani policajac, mislim da je bio čak i direktor FUPa, a sada je delegat u Domu naroda. Nije pljuvanje politike nego eto spominje i primjere i sve o tome zašto ovdje nikad neće bit bolje i govori kako je ovo bukvalno jedna hobotnica iz koje nema izlaza.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dorian dodji i dozivi ekstazu 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Poduzetnicki duh Allepa u Zenici, valjda i zenicani nesto nauceSukob migranta u Zenici zbog pozicije na mostu za prodaju maramica
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- JarnoTrulli
sta je fazon sa debilima po gradu i vansicama mi olinjali skejteri vise od sramote ne mozes ih pogledati nit nositi jes da imam 10 parova al kakvi ih sve mentoli nosaju i brude dodje mi da zapalim ove moje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.