Sve mi ovo više smrdi nego miriše. Samo gledati bordo bolesnike na tribinama i čekati koga će srce opaliti je vrlo ružno.Dok se Sarić i Sarić šetaju po terenu i imaju zagarantirana mjesto u prvih 11.Husref bi ga na golmana stavio samo neka igra dok svi gledaoci skandiraju da ga mjenja zbog kurcobolje.Slijedeća tekmama će pokazati u kom pravcu plovimo ili tonemo do dna.DenchiNL je napisao/la:tu je i meni najviše upitnika, jer Herić bi trebao biti standardna zamjena, momci odigraju fino i nema ih...forsiranje Krste, Rahmanovića, a posebno Sarića ubija u pojam, nema traga sistemu i podsjeća na Dženu i "polulijevo" , što je došao Parmak? kao zamjena Ahmetu, i on stavlja Krstu-polušpica,polukrilo, polu counteršpica, polu-trkača...na Targetmena??? on to ne može igrat, ne u ovom sistemu koji smo trenirali i uigravali...ako je Hebib ozljeđen tu ga stavi na desnu i kraj, Parmaka u napad i daj ga od prve, neće u formu na klupi uć, jer nije niko nikad....vezu učvrstit sa Adukorom i Stanojevićem i rotiraj Crepulju i Rahmana tu, može i Sarić(ali nikako ovoliko), Adukora i Stanoju mjenjaj sa Herićem, Mustafićem, Radovcem...vrati Novakovića za backup, bar nek je u treningu zlu ne trebalo, Šabanoviću prvih 11 dok bude u formi pa i njega odmjenjuj Hodžićem neće li se probudit...HzHercegovac je napisao/la:Ovo mi se baš ne sviđa, volim Husrefa ali daj Bože da ovo bude na bolje.Ne može nam niko kazati oči mi nemamo ni glave ni repa.Daj bože da budem u krivu ali niti ćemo mi izbaciti par juniora niti ćemo imati rezultata Husrefa se pogubio. Mali Herić, Šabanović itd. odigra dobru tekmu onda ih nema dva meča ni na klupi.Msm da Husrefov metod rada nije ispravan.Daj Bože da ovo bude na hajr Amin.
Krila odmjenjuj mićom(ističe ugovor) ali daj i Lelića da vidimo pa momak ništa nije odigrao...samo logičnije stvari, jer sva rješenja dosad su bila čudna i sve je bilo usput u zadnji tren...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HzHercegovac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Dobro, nema titula. Hajmo se onda i postaviti tako.DenchiNL je napisao/la:uvijek je radio za platu, a za sljedeću ti je sam rekao da se ide na mlade tako da titula nije uopšte u planu osim slučajno....Evander je napisao/la: Sve super. Ja sam prvi za ostanak Husrefa, jer mislim da trener najmanju odgovornost snosi.
Samo, ne zelim vise patetiku. Husrefa se treba gledati sad kao na sve ostale. Ako bude imao rezultate, super. Ako ne, noga bez ikakvih emocija. Radi za platu, sad neka je i zaradi. Slijedece sezone ili titula, ili zauvijek neka ide u proslost.
I uprava prema nama navijacima i mi navijaci prema upravi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Za vikend ce biti mnogo toga jasnije, ako Husref promjeni dosta prvi sastav, znaci nesto se stvarno desavalo i treba tim igracima je.bat mater.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Boli me do koga je do uprave,igraca,Husa,Bude itd evo 3 godine jedva se izbore za evropu alo nismo mi nizeligasi da nas ovo zadovoljava upravo,nismo nit vemo ikada biti kod nas nema opravdanja hocemo titule ako niste za to sposobni odlazite i ako ste objezbjedili dobre pripreme,igrace i sve uslove odlazite jer je rezultat mjerilo a ne blamiranja na terenu i opet sjetim im se najmilijih,pa nek ih brani ko god hoce,a ako oh je iko branio ja sam jer svakome treba vremena da nesto napravi a ovo su ga i previse imali,odlazite klosari brukate nas na svim frontovima
Sa karakterom se radjas on se ne mijenja preko noci.
Ako neko moze pomislit da ce Husref pljunut na komplet svoj zivot radi nekog glodara iz uprave il par hiljada eura nek se zapali odma.
Ja ne znam kako to kod nekih ljudi moze bit jedan dan legenda drugi dan lopov pa opet u krug.
Ako iko od svih ljudi zaposlenih u klubu zasluzuje da bude tu onda je to Husref... Nit sam juce rodjen, nit zivim samo za danas, odlicno se sjecam ko je covjek i koliko je vezan za klub..
Prije nego sto krenete da ga pljujete nabrojte klubove koji imaju nekog kao sto je Husref nama...
Ako neko moze pomislit da ce Husref pljunut na komplet svoj zivot radi nekog glodara iz uprave il par hiljada eura nek se zapali odma.
Ja ne znam kako to kod nekih ljudi moze bit jedan dan legenda drugi dan lopov pa opet u krug.
Ako iko od svih ljudi zaposlenih u klubu zasluzuje da bude tu onda je to Husref... Nit sam juce rodjen, nit zivim samo za danas, odlicno se sjecam ko je covjek i koliko je vezan za klub..
Prije nego sto krenete da ga pljujete nabrojte klubove koji imaju nekog kao sto je Husref nama...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Halo ba ja sam vazda branio upravu reko nek rade u miru treba vremena,i sta su uradili osim blamiranja,sta je mjerilo nasem klubu pripreme il uslovi il sta? Rezultat je samo bitan ako ga za 3 godine nisu napravili nek se nose u 3 pm nikad gori nismo bili,ni evrope necemo vidjet jer ovi je ne znaju godinama izboriti kako treba pa ih branite koliko jocete,samo cu ti reci da dosta istinskih navijaca nije slijepo kod ociju vise sto se mene tice da pomru svi sad zajedno bolila bi me neka stvarZip je napisao/la:Normalno da je zadovoljan sa Upravom, kad mu je ista sve obezbjedila..
Od priprema, pa da ostalih stvari..
To sto se ovde prica o nekim drugim stvarima i glupostima, i sto ljudi vjeruju ovom menadjeru.. To je druga stvar...
Drago mi je da se napokon stalo iza trenera a ne iza igraca...
Zna li neko zbig cega je Radovac batine dobio, jel opet neko provociranje i kurcenje ili ??
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Evo ne skidanje glava nas je izvelo na pravi put,ne mogu evropu da izbore a ne sta drugo i to tako 3 godine,ako je ovo pravi put nek nam je bog na pomocimiky_hz je napisao/la:Ovo se prvi put desava u nasem klubu da trener dobije zvanicnu podrsku kroz novi ugovor uprkos losim rezultatima,i moram reci da mi se svidja ovo sto su uradili bez obzira na sve. Svidja mi se potez da se stane iza trenera,iako mu i ja trenutno zamjeram svasta nesto vezano za vodjenje tima,medjutim drago mi je da vidimo i to nesto "novo" u smislu da se ne skidaju glave na prvu.Do sada smo radili obratno nam to nista dobro donjelo nije,nadam se da ovo hoce.
Iskreno da sam Hus ja nebi mogao izaci na konferenciju i pricat ovo sto on prica,jednostavno bi morao reci da 11 poluigraca bruka klub,da je ovo dno dna igr aza nas klub i pozicija na tabeli i da za kaznu ni jedan nece igrat do kraja sezone
Po pitanju trenera je prvi put to sam siguran.Striktno sam o tome govorio.zagor1987 je napisao/la:Evo ne skidanje glava nas je izvelo na pravi put,ne mogu evropu da izbore a ne sta drugo i to tako 3 godine,ako je ovo pravi put nek nam je bog na pomocimiky_hz je napisao/la:Ovo se prvi put desava u nasem klubu da trener dobije zvanicnu podrsku kroz novi ugovor uprkos losim rezultatima,i moram reci da mi se svidja ovo sto su uradili bez obzira na sve. Svidja mi se potez da se stane iza trenera,iako mu i ja trenutno zamjeram svasta nesto vezano za vodjenje tima,medjutim drago mi je da vidimo i to nesto "novo" u smislu da se ne skidaju glave na prvu.Do sada smo radili obratno nam to nista dobro donjelo nije,nadam se da ovo hoce.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trener i igraci su krivi za lose rezultate kluba!!!
Jbte ovde se vise vjeruje nekim forumasima nego Husrefu
Normalno da su igraci isto krivi koliko i uprava i njihova kur...coboljaZip je napisao/la:Trener i igraci su krivi za lose rezultate kluba!!!
Fala Bogu da ima problema u Upravi... I bit ce ih u buducnosti..
Al cinjenica je da su igraci i treneri dobili sve sto su trazili.. Od uslova, priprema, i dr...
To sto su rezultati izostali, treba trenera pitati za izvjestaj... Pa da sjednu svi i vide kako to unaprijediti da se ne desi ovako lose igre...
Ova igra FKS me podsjeca na posljednje dane na klupi Mehe Kodre.
Al cinjenica je da su igraci i treneri dobili sve sto su trazili.. Od uslova, priprema, i dr...
To sto su rezultati izostali, treba trenera pitati za izvjestaj... Pa da sjednu svi i vide kako to unaprijediti da se ne desi ovako lose igre...
Ova igra FKS me podsjeca na posljednje dane na klupi Mehe Kodre.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Malo promjene, zašto da ne.
Mnogi su prije par sedmica pisali "Doživotni ugovor za Husrefa" i slično, a sad su protiv Musemića.
Pa ne može to tako.
Mnogi su prije par sedmica pisali "Doživotni ugovor za Husrefa" i slično, a sad su protiv Musemića.
Pa ne može to tako.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
@zip koju fingeras brate,poturu ili sabru.
Ili nije valjda,nije valjda ne smijem da pomislim.
Nije valjda 
Ili nije valjda,nije valjda ne smijem da pomislim.
Nije valjda
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
E čuj uprava sve obezbijedila.
Ako vodiš PSŽ, i lik ti bukvalno dovede sve na šta si prstom pokazao, ti kiksaš, onda si ti glupan tu. Ako umjesto Ofosua dobiješ Halilovića, umjesto Obradovića dobiješ Altiparmakovskog, dobiješ Crepulju uz klauzu da Sarić mora igrat sve do kraja... nisi kriv do kraja.
Da se razumijemo, da neko ne vadi moje postove od prije 2-3 dana, i dalje smatram da Husref ima mnogo mana i da su po meni njegove metode zastarjele, ne prilagođava se fudbalu kakav se sad ovdje igra, i cijeli dio poslije pauze ide njemu na dušu, al je daleko manji krivac od uprave.
Ako vodiš PSŽ, i lik ti bukvalno dovede sve na šta si prstom pokazao, ti kiksaš, onda si ti glupan tu. Ako umjesto Ofosua dobiješ Halilovića, umjesto Obradovića dobiješ Altiparmakovskog, dobiješ Crepulju uz klauzu da Sarić mora igrat sve do kraja... nisi kriv do kraja.
Da se razumijemo, da neko ne vadi moje postove od prije 2-3 dana, i dalje smatram da Husref ima mnogo mana i da su po meni njegove metode zastarjele, ne prilagođava se fudbalu kakav se sad ovdje igra, i cijeli dio poslije pauze ide njemu na dušu, al je daleko manji krivac od uprave.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ko je na kraju kriv što se izofirasmo BRUTALNO i ove godine? Ni trofeja ni igre, djece itd. Opet niko nije kriv i idemo u preživljavanje kao i dosad.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I taj se Halilović pokaže kao super pojačanje.skoroalen je napisao/la:E čuj uprava sve obezbijedila.![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Po čemu je super pojačanje? OK igrač, nije loš i promašaj kakavih smo imali, ali daleko od neke prevage i SUPER pojačanja.KrajisnikBosnjak je napisao/la:I taj se Halilović pokaže kao super pojačanje.skoroalen je napisao/la:E čuj uprava sve obezbijedila.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tan nije kriv, krali ga oni prije pa on sad zato ne da nista.
Uprava nije kriva, ne da im Tan pare. Doveli su Husrefu sve sto je zelio. Sva dovedena pojacanja, super igraci, najbolji prelazni rok imali.
Husref nije kriv, losi mu igraci i moraju mu igrati igraci od nekih menadzera.
Igraci nisu krivi, igraju pogresne pozicije.
Pa ko je kriv za brukanje protiv amatera iz Moldavije, izgubljene derbije, ispadanje u prvom kolu kupa, izgubljenkoj sezoni vec u februaru?
Uprava nije kriva, ne da im Tan pare. Doveli su Husrefu sve sto je zelio. Sva dovedena pojacanja, super igraci, najbolji prelazni rok imali.
Husref nije kriv, losi mu igraci i moraju mu igrati igraci od nekih menadzera.
Igraci nisu krivi, igraju pogresne pozicije.
Pa ko je kriv za brukanje protiv amatera iz Moldavije, izgubljene derbije, ispadanje u prvom kolu kupa, izgubljenkoj sezoni vec u februaru?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Proximic, rimljanin90 i 44 gosta.