FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 14 mar 2018, 20:23

Sa karakterom se radjas on se ne mijenja preko noci.
Ako neko moze pomislit da ce Husref pljunut na komplet svoj zivot radi nekog glodara iz uprave il par hiljada eura nek se zapali odma.

Ja ne znam kako to kod nekih ljudi moze bit jedan dan legenda drugi dan lopov pa opet u krug.

Ako iko od svih ljudi zaposlenih u klubu zasluzuje da bude tu onda je to Husref... Nit sam juce rodjen, nit zivim samo za danas, odlicno se sjecam ko je covjek i koliko je vezan za klub..

Prije nego sto krenete da ga pljujete nabrojte klubove koji imaju nekog kao sto je Husref nama...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 mar 2018, 20:25

Zip je napisao/la:Normalno da je zadovoljan sa Upravom, kad mu je ista sve obezbjedila..
Od priprema, pa da ostalih stvari..

To sto se ovde prica o nekim drugim stvarima i glupostima, i sto ljudi vjeruju ovom menadjeru.. To je druga stvar...

Drago mi je da se napokon stalo iza trenera a ne iza igraca...
Halo ba ja sam vazda branio upravu reko nek rade u miru treba vremena,i sta su uradili osim blamiranja,sta je mjerilo nasem klubu pripreme il uslovi il sta? Rezultat je samo bitan ako ga za 3 godine nisu napravili nek se nose u 3 pm nikad gori nismo bili,ni evrope necemo vidjet jer ovi je ne znaju godinama izboriti kako treba pa ih branite koliko jocete,samo cu ti reci da dosta istinskih navijaca nije slijepo kod ociju vise sto se mene tice da pomru svi sad zajedno bolila bi me neka stvar

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 14 mar 2018, 20:34

Zna li neko zbig cega je Radovac batine dobio, jel opet neko provociranje i kurcenje ili ??
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 mar 2018, 20:34

miky_hz je napisao/la:Ovo se prvi put desava u nasem klubu da trener dobije zvanicnu podrsku kroz novi ugovor uprkos losim rezultatima,i moram reci da mi se svidja ovo sto su uradili bez obzira na sve. Svidja mi se potez da se stane iza trenera,iako mu i ja trenutno zamjeram svasta nesto vezano za vodjenje tima,medjutim drago mi je da vidimo i to nesto "novo" u smislu da se ne skidaju glave na prvu.Do sada smo radili obratno nam to nista dobro donjelo nije,nadam se da ovo hoce.
Evo ne skidanje glava nas je izvelo na pravi put,ne mogu evropu da izbore a ne sta drugo i to tako 3 godine,ako je ovo pravi put nek nam je bog na pomoci

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 mar 2018, 20:37

Iskreno da sam Hus ja nebi mogao izaci na konferenciju i pricat ovo sto on prica,jednostavno bi morao reci da 11 poluigraca bruka klub,da je ovo dno dna igr aza nas klub i pozicija na tabeli i da za kaznu ni jedan nece igrat do kraja sezone

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2018, 20:39

zagor1987 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ovo se prvi put desava u nasem klubu da trener dobije zvanicnu podrsku kroz novi ugovor uprkos losim rezultatima,i moram reci da mi se svidja ovo sto su uradili bez obzira na sve. Svidja mi se potez da se stane iza trenera,iako mu i ja trenutno zamjeram svasta nesto vezano za vodjenje tima,medjutim drago mi je da vidimo i to nesto "novo" u smislu da se ne skidaju glave na prvu.Do sada smo radili obratno nam to nista dobro donjelo nije,nadam se da ovo hoce.
Evo ne skidanje glava nas je izvelo na pravi put,ne mogu evropu da izbore a ne sta drugo i to tako 3 godine,ako je ovo pravi put nek nam je bog na pomoci
Po pitanju trenera je prvi put to sam siguran.Striktno sam o tome govorio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2018, 20:41

Trener i igraci su krivi za lose rezultate kluba!!!

Jbte ovde se vise vjeruje nekim forumasima nego Husrefu :lol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 mar 2018, 20:43

Zip je napisao/la:Trener i igraci su krivi za lose rezultate kluba!!!

Jbte ovde se vise vjeruje nekim forumasima nego Husrefu :lol:
Normalno da su igraci isto krivi koliko i uprava i njihova kur...cobolja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2018, 21:20

Fala Bogu da ima problema u Upravi... I bit ce ih u buducnosti..

Al cinjenica je da su igraci i treneri dobili sve sto su trazili.. Od uslova, priprema, i dr...

To sto su rezultati izostali, treba trenera pitati za izvjestaj... Pa da sjednu svi i vide kako to unaprijediti da se ne desi ovako lose igre...

Ova igra FKS me podsjeca na posljednje dane na klupi Mehe Kodre.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 mar 2018, 22:51

Malo promjene, zašto da ne. :D
Mnogi su prije par sedmica pisali "Doživotni ugovor za Husrefa" i slično, a sad su protiv Musemića.
Pa ne može to tako. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 23:11

@zip koju fingeras brate,poturu ili sabru. :wtf:
Ili nije valjda,nije valjda ne smijem da pomislim.
Nije valjda
skaut
:mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 mar 2018, 23:23

E čuj uprava sve obezbijedila. :urnebes:
Ako vodiš PSŽ, i lik ti bukvalno dovede sve na šta si prstom pokazao, ti kiksaš, onda si ti glupan tu. Ako umjesto Ofosua dobiješ Halilovića, umjesto Obradovića dobiješ Altiparmakovskog, dobiješ Crepulju uz klauzu da Sarić mora igrat sve do kraja... nisi kriv do kraja.
Da se razumijemo, da neko ne vadi moje postove od prije 2-3 dana, i dalje smatram da Husref ima mnogo mana i da su po meni njegove metode zastarjele, ne prilagođava se fudbalu kakav se sad ovdje igra, i cijeli dio poslije pauze ide njemu na dušu, al je daleko manji krivac od uprave.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 mar 2018, 23:48

Ko je na kraju kriv što se izofirasmo BRUTALNO i ove godine? Ni trofeja ni igre, djece itd. Opet niko nije kriv i idemo u preživljavanje kao i dosad.
Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 mar 2018, 23:49

skoroalen je napisao/la:E čuj uprava sve obezbijedila. :urnebes:
Ako vodiš PSŽ, i lik ti bukvalno dovede sve na šta si prstom pokazao, ti kiksaš, onda si ti glupan tu. Ako umjesto Ofosua dobiješ Halilovića, umjesto Obradovića dobiješ Altiparmakovskog, dobiješ Crepulju uz klauzu da Sarić mora igrat sve do kraja... nisi kriv do kraja.
Da se razumijemo, da neko ne vadi moje postove od prije 2-3 dana, i dalje smatram da Husref ima mnogo mana i da su po meni njegove metode zastarjele, ne prilagođava se fudbalu kakav se sad ovdje igra, i cijeli dio poslije pauze ide njemu na dušu, al je daleko manji krivac od uprave.
I taj se Halilović pokaže kao super pojačanje. :hmmmmm:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 mar 2018, 23:51

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:E čuj uprava sve obezbijedila. :urnebes:
I taj se Halilović pokaže kao super pojačanje. :hmmmmm:
Po čemu je super pojačanje? OK igrač, nije loš i promašaj kakavih smo imali, ali daleko od neke prevage i SUPER pojačanja.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 23:56

Tan nije kriv, krali ga oni prije pa on sad zato ne da nista.
Uprava nije kriva, ne da im Tan pare. Doveli su Husrefu sve sto je zelio. Sva dovedena pojacanja, super igraci, najbolji prelazni rok imali.
Husref nije kriv, losi mu igraci i moraju mu igrati igraci od nekih menadzera.
Igraci nisu krivi, igraju pogresne pozicije.

Pa ko je kriv za brukanje protiv amatera iz Moldavije, izgubljene derbije, ispadanje u prvom kolu kupa, izgubljenkoj sezoni vec u februaru? :)

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 mar 2018, 23:58

Evander je napisao/la:Tan nije kriv, krali ga oni prije pa on sad zato ne da nista.
Uprava nije kriva, ne da im Tan pare. Doveli su Husrefu sve sto je zelio. Sva dovedena pojacanja, super igraci, najbolji prelazni rok imali.

Pa ko je kriv za brukanje protiv amatera iz Moldavije, izgubljene derbije, ispadanje u prvom kolu kupa, izgubljenkoj sezoni vec u februaru? :)
Krivo je more... :lol: :clap:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 mar 2018, 00:06

Jbt kako su ovi samo namazani,a kako smo mi opet naivni. Pojedincima je Husref nekakva idealisticka svetinja,a u stvari je samo covjek koji gleda prije svega svoj interes i svoju egzistenciju. Evo sada da dobije otkaz,gdje bi radio,gdje bi to nasao bolji angazman i bolju lovu??? I naravno da ce sutiti i klepiti usima kad mu kazu da mora odrzavati Saricu formu jer je takav tal sa menadzerom ili da mu ne mogu i nece ispuniti zahtjeve za pojacanja itd.,a zauzvrat dobije produzenje ugovora i obezbjedi se na neki period.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 mar 2018, 02:06

Evander je napisao/la:Tan nije kriv, krali ga oni prije pa on sad zato ne da nista.

Sve receno :clap: :clap: Na kraju kola slome na najslabijoj karici...
1946~

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 15 mar 2018, 02:22

300% sam siguran da su mu sad dali otkaz da bi isti procenat nas pisao kako nije trebao dobiti otkaz, koliko nas sad piše da je trebao. Jednostavno kada ne ide mi smo navikli DA SE NEŠTO MORA DESITI. Bilo to suspenzija nekih igrača, bilo to tjeranje trenera. Jednostavno imam utisak da mi priželjkujemo bilo šta od toga da se desi samo da bi nam bilo lakše, da pomislimo da će biti bolje. Mnogo sezona se dešavao rezultatski fijasko nakon čega su se i dešavale navedene stvari, pa opet isto. Da vas pitam, koliko god bilo neuporedivo: Da ste navijači Rijeke, da li biste otjerali Keka kad se ne bi plasirao u grupu 2 godine, i 2 godine nije donio trofej? Ono što želim reći je da mi masovno pričamo o stvarima koje nisu srž problema. Ako smo išta kao navijači trebali do sad naučiti, to je da mijenjanjem trenera 3x godišnje nećemo i nismo ništa dobili kao i mijenjanjem po 7-8 igrača. TO NIGDJE NA DUNJALUKU NE POSTOJI! Nisu valjda svi ostali glupi, a mi ko biva pametni. Srž problema su ljigavci i nesposobnjakovići koji sjede u upravi, u bordu yebenom i svi se pitaju, svi odlučuju, a niko nije odgovoran! Način da se to promijeni ja ne vidim! Husref zaslužuje kritike, to stoji, ako ga već optužujemo da klima glavom, na nivou mentalne retardacije je misliti da neko drugi kad bi Husrefa otjerali to neće raditi i da će biti bolje. Bilo bi garant bolje zbog tog nekog šoka kad dođe novi trener, ali nakon iste kasnije krize rezultata i za tog drugog bi isto ovo pisali. Ako već tražimo neku promjenu nek to bude da ćemo 2 godine imati jednog trenera kad već ovoj gamadi ne možemo ništa!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.