Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Nikako da ga krene trica onako kako on to najbolje zna. Da vise probije taj led, i da počne cepati trice laganice
ve Aleykumu Selam...Evo hvala Bogu dragom dobro sam,rješavam neke obaveze ...za nadati se samo da će ubaciti 20+..pa to bi bilo fenomenalno...A o Dragiću netreba trošiti mnogo riječi...svaka njemu čast.mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum kako ste?Ako bog da Mirza veceras preko 20 poena i 7 trica.E večeras igra Goran Dragic, to je igračina koji vidi suigrače kad ostanu sami na TRICI.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Eselamu Alejkum brate mumine. Probudih se jutros na rani sabah sa molitvom da naš Mirza večeras nastupi bez povreda uz nekoliko poena. Nadam se da će mi dragi allah uslišati molitve, amin ja arabi.
Završih jutros sa fakultetom, odradio trening, skin'o obaveze sa dnevnog reda i evo u miru i spokoju porodične kuće upalih stream da pratim našeg kapitena. Danas bilo lijepo vrijeme, dao dragi allah sunce u našu napaćenu državu. Ma bit' će ovo dobro sve, ako bog da. Allah je jedan, dat' će on sadaku i merhamet našem nebeskom narodu. Budi bošnjak, vaistinu, to je jedini ispravan put.
A Tele.. Pa, on će odigrati dobro.
Završih jutros sa fakultetom, odradio trening, skin'o obaveze sa dnevnog reda i evo u miru i spokoju porodične kuće upalih stream da pratim našeg kapitena. Danas bilo lijepo vrijeme, dao dragi allah sunce u našu napaćenu državu. Ma bit' će ovo dobro sve, ako bog da. Allah je jedan, dat' će on sadaku i merhamet našem nebeskom narodu. Budi bošnjak, vaistinu, to je jedini ispravan put.
Nama je Željo svetinja jedina.
Sopcast: sop://broker2.sopcast.com:3912/151169" onclick="window.open(this.href);return false;
AceStream: acestream://d43a01bead2eb0e40a380d1ccf6f8b8319e3a081" onclick="window.open(this.href);return false;
AceStream: acestream://d43a01bead2eb0e40a380d1ccf6f8b8319e3a081" onclick="window.open(this.href);return false;
Allah si 2 puta napisao malim slovom,a Bog jednom,nije da te zezam nego primjecujemVasa Ladacki je napisao/la:Eselamu Alejkum brate mumine. Probudih se jutros na rani sabah sa molitvom da naš Mirza večeras nastupi bez povreda uz nekoliko poena. Nadam se da će mi dragi allah uslišati molitve, amin ja arabi.

SLOBODA NAVIJAČIMA
nisam znao da igraju noćas, kada? 

Valjda za pola sataChinaglia je napisao/la:nisam znao da igraju noćas, kada?

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
sad za 10 do 2o minuta igraju
braco ima li kakav link da nije sopcast
hvala unaprijed
21 poen veceras aBd
hvala unaprijed
21 poen veceras aBd

Semper Fidelis
Idu ga trice na zagrijavanju.

Ima li ko kakav link? Naprimjer, YES TV? Pleaseeeeeeeeeee
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
Fearza e de mi daj link, zagrijavanje
mirzateletovicc je napisao/la:Fearza e de mi daj link, zagrijavanje
http://www.nba.com/nets/nets-pregame?ut ... 1395095354" onclick="window.open(this.href);return false;
Ubada ih samo tako

Zadnja izmjena: fearzaa, dana/u 18 mar 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Super si to primjetio. Vidi se odma' da si dobar momak. Allah s tobom dječače.ennis je napisao/la:Allah si 2 puta napisao malim slovom,a Bog jednom,nije da te zezam nego primjecujemVasa Ladacki je napisao/la:Eselamu Alejkum brate mumine. Probudih se jutros na rani sabah sa molitvom da naš Mirza večeras nastupi bez povreda uz nekoliko poena. Nadam se da će mi dragi allah uslišati molitve, amin ja arabi.
A Tele.. Pa, on će odigrati dobro.kad si sve vako fino napisao mogao si i to
Nama je Željo svetinja jedina.
Allah te nagradiJo za tako fine rijeci,i hvala za to djecaceVasa Ladacki je napisao/la:Super si to primjetio. Vidi se odma' da si dobar momak. Allah s tobom dječače.ennis je napisao/la:Allah si 2 puta napisao malim slovom,a Bog jednom,nije da te zezam nego primjecujemVasa Ladacki je napisao/la:Eselamu Alejkum brate mumine. Probudih se jutros na rani sabah sa molitvom da naš Mirza večeras nastupi bez povreda uz nekoliko poena. Nadam se da će mi dragi allah uslišati molitve, amin ja arabi.
A Tele.. Pa, on će odigrati dobro.kad si sve vako fino napisao mogao si i to

SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
http://gofirstrow.eu/watch/247731/8/wat ... -suns.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Moje peto i po culo mi kaze da ovdje neko nekog malo trolla 

I meni se činicalcio je napisao/la:Moje peto i po culo mi kaze da ovdje neko nekog malo trolla

A Mirza, ma odigrat ce dobro

ocistice vas Cashman od grijeha jednim putovanjem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.