Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Destro je bio u ofsajdu,sad je pitanje ko mu je dao loptu Gervinho ili Torinov igrac,to nisam dobro vidio.
embrace the chaos
-
Evil Genius II
ma jedna od onih odluka koju je jako tesko donijeti u milisekundi i koja ce uvijek ici u korist 'veceg' ili u ovom slucaju rome.
-
Juventino1995
- Kontakt:
- Contentissimo
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Juventino1995 je napisao/la:Kako ga Immobile strpa![]()
igracina
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Hebote gola ko Di Natale.
Vratit ovog lika podhitno, jbt ja sam bio sumnjičav, ali ovaj će biti zvjer ako već nije.
Vratit ovog lika podhitno, jbt ja sam bio sumnjičav, ali ovaj će biti zvjer ako već nije.
Ima gol u krvi.
Tehnički i taktički treba da napreduje, ali momak je prvi strijelac lige.
Moralo je nešto biti od njega, još prije par sezona se naslutilo da će biti nešto od njega, redovno najbolji strijelac primavere, dvije godine najbolji strijelac Viarregia, najbolji strijelac lige u onoj Zemanovoj generaciji sa Verratiem i Insigneom sa čak 27 golova.
Bit će zanimljivo vidjeti želi li ga Conte natrag i kako će Torino reagovati. Lično bih dao polovicu Gabbiadinia ili nešto tako jer mi se Manolo ne dopada i vjerujem da neće biti igrač od njega.
Tehnički i taktički treba da napreduje, ali momak je prvi strijelac lige.
Moralo je nešto biti od njega, još prije par sezona se naslutilo da će biti nešto od njega, redovno najbolji strijelac primavere, dvije godine najbolji strijelac Viarregia, najbolji strijelac lige u onoj Zemanovoj generaciji sa Verratiem i Insigneom sa čak 27 golova.
Bit će zanimljivo vidjeti želi li ga Conte natrag i kako će Torino reagovati. Lično bih dao polovicu Gabbiadinia ili nešto tako jer mi se Manolo ne dopada i vjerujem da neće biti igrač od njega.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
nije k'o Di Natale, on ga zavali punom 
Ovo im se vratilo za onu nepravdu u Torinu. 
Ciro ubica.
Castan odigrao doktorsku tekmu, neprelazan vcrs, a i poptuno zaustavio izvikanog Cercija.
Koja je ovo po redu asistencija za Gervinha?
Castan odigrao doktorsku tekmu, neprelazan vcrs, a i poptuno zaustavio izvikanog Cercija.
Koja je ovo po redu asistencija za Gervinha?
- IlCapitano
- Kontakt:
@Paprika, vrati se otkud si i došao, ovdje više nećeš spamati. Doviđenja.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
Evil Genius II
9.JH13 je napisao/la: Koja je ovo po redu asistencija za Gervinha?
joj @Capitana, klizeći sa dvije noge 
Tako i treba samo ostroChinaglia je napisao/la:joj @Capitana, klizeći sa dvije noge
Nisam gledao tekmu, Dzeki sam dao prednost ispred Pjanica
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
ipak 11.Evil Genius II je napisao/la:9.JH13 je napisao/la: Koja je ovo po redu asistencija za Gervinha?
- L'Avvocato
- Kontakt:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
Evil Genius II
gamad i cigani iz rima. fuj.
Prvo, ova linija nije povućena ispravno, al bez obzira na to i kada se ispravno povuće Destro je bio u ofsajdu. Drugo, na slici se ne vidi ko je gurnu loptu za Destra. Za nekog ko nije gledao tekmu ova slika ništa ne znači.
Il Club più titolato al mondo!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Na ovom pdf se samo traze i postavljaju sudijske greske, kada god udem ovdje neka linija povucena, off side, crveni karton, hebavanje sudija, kao da sam usao na temu BH Premier lige.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.