Da i najposjećeniji i najveci evropski uspjeh i najveci klub.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pricamo o ljudima koji psuju Magodi jer im je dao SAMO 6 miliona za JUG i samo skoro 3 MILIONA da oni rastale izmedju sebe
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo i Graovac na putu za Grbavicu isp'o iz kombija negdje kod Bukurešta

Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Marokanci58 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:42Borac na ledjima na dresu iznad broja ima malu zastavu genocidnog entiteta. Hitno donijeti odluku svim Mupovima da im se neće dozvoliti na teritoriji FBIH igranje dok je ne prekriju ili ne uklone sa dresa. Ipak je to agresorska, zločinačka i genocidna zastava.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Svakako ce brzo ovo bit nebitno i za nas i za vas ali zivo me zanima kako si dosao do ove brojke
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nema para za pojačanja, nema para za radnu zajednicu i igrači ali, za botove uvijek ima para. Ili i oni rade na "đemdo ti"?DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:31Završili transfer Ćatakovića za kojeg je Zekić prije 15 dana rekao da je dogovorio novi klub ili Topića iz Dinama koji ima ozbiljnu minutažu na pripremama Dinama za LP.
Hajd što ovi plaćeni botovi plasiraju takve priće to im je valjda posao i za to su plaćeni ali ovi što vjeruju i nasjedaju na takve priće su za izućavanja.
Mnogo je realnija ova Tobetova verzija a vjerovatno i istinita.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 02 jul 2026, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Marokanci58 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:42Borac na ledjima na dresu iznad broja ima malu zastavu genocidnog entiteta. Hitno donijeti odluku svim Mupovima da im se neće dozvoliti na teritoriji FBIH igranje dok je ne prekriju ili ne uklone sa dresa. Ipak je to agresorska, zločinačka i genocidna zastava.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
"Istina, FK Željezničar ima jedan trofej više u odnosu na FK Sarajevo, a to je naslov osvajača Republičke lige BiH u sklopu SFRJ, što je tada bilo jednako naslovu državnog prvaka, s obzirom da nije bila formirana liga SFRJ, no trenutno nije zvanično priznat kao naslov državnog prvaka, međutim, ako se pogleda trofej kao trofej, tada bi stvar išla u korist Željezničara u odnosu na Sarajevo." sportskevijesti.comNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:03Svakako ce brzo ovo bit nebitno i za nas i za vas ali zivo me zanima kako si dosao do ove brojke
Inače, ovaj trofej je priznat u Srbiji, Hrvatskoj i ostalim ex-yu drzavama izuzev nas, ali valjda se uskoro ispravi.
Zadnja izmjena: Arma00, dana/u 02 jul 2026, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
6 titulaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:03Svakako ce brzo ovo bit nebitno i za nas i za vas ali zivo me zanima kako si dosao do ove brojke
6 kupova
3 superkupa
1 titula jugoslavija
1 titula republike Bih 1946e koja treba bit priznata ko i zvezdi i hajduku
-
Marokanci58
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
avanti003 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:096 titulaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:03Svakako ce brzo ovo bit nebitno i za nas i za vas ali zivo me zanima kako si dosao do ove brojke
6 kupova
3 superkupa
1 titula jugoslavija
Nemamo sta dalje ako cemo izmisljati pehare
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mislim da je plaćanje solarno a jesi možda upratio kako više nema virtulnog, SeyoBoy1921, cikoradovic, Pablo11 ni slova od "insajdera" nema ih da objasne ovim dežurnim budalama kako je to "rad u tišini" doveo u pitanje "opstanak kluba".Pendulum je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:05Nema para za pojačanja, nema para za radnu zajednicu i igrači ali, za botove uvijek ima para. Ili i oni rade na "đemdo ti"?DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:31Završili transfer Ćatakovića za kojeg je Zekić prije 15 dana rekao da je dogovorio novi klub ili Topića iz Dinama koji ima ozbiljnu minutažu na pripremama Dinama za LP.
Hajd što ovi plaćeni botovi plasiraju takve priće to im je valjda posao i za to su plaćeni ali ovi što vjeruju i nasjedaju na takve priće su za izućavanja.
Mnogo je realnija ova Tobetova verzija a vjerovatno i istinita.![]()
![]()
Doktor za retardaciju.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Jest mi drago sto vas Sanin ugasi,jos da hoce prvo kolo stavit derbi na Grbavici,mada to je ako vas ne izbace u kantonalnuavanti003 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:096 titulaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:03Svakako ce brzo ovo bit nebitno i za nas i za vas ali zivo me zanima kako si dosao do ove brojke
6 kupova
3 superkupa
1 titula jugoslavija
"Mudro" (čitaj pič*asto) se sakrili u rupe. Čekaju neku lošu vijest o FK Sarajevu pa će doći da se naslađuju. Pored svih svojih muka - to im je jedina utjeha. Šizokošpicari.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:14Mislim da je plaćanje solarno a jesi možda upratio kako više nema virtulnog, SeyoBoy1921, cikoradovic, Pablo11 ni slova od "insajdera" nema ih da objasne ovim dežurnim budalama kako je to "rad u tišini" doveo u pitanje "opstanak kluba".Pendulum je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:05Nema para za pojačanja, nema para za radnu zajednicu i igrači ali, za botove uvijek ima para. Ili i oni rade na "đemdo ti"?DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jul 2026, 14:31Završili transfer Ćatakovića za kojeg je Zekić prije 15 dana rekao da je dogovorio novi klub ili Topića iz Dinama koji ima ozbiljnu minutažu na pripremama Dinama za LP.
Mnogo je realnija ova Tobetova verzija a vjerovatno i istinita.![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Jbg sanin nas ugasi a mi vama podgrupe jednu po jednustrahmeipomisliti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:15Jest mi drago sto vas Sanin ugasi,jos da hoce prvo kolo stavit derbi na Grbavici,mada to je ako vas ne izbace u kantonalnuavanti003 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:096 titulaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2026, 15:03
Svakako ce brzo ovo bit nebitno i za nas i za vas ali zivo me zanima kako si dosao do ove brojke
6 kupova
3 superkupa
1 titula jugoslavija
Priželjkivali ga u Željezničaru, on potpisao novi ugovor: Bivši reprezentativac BiH ima novi klub
Bivši reprezentativac BiH, Daniel Graovac je postao novi fudbaler Rapida iz Bukurešta, zvanično je saopštio ovaj klub.

Bivši reprezentativac BiH, Daniel Graovac je postao novi fudbaler Rapida iz Bukurešta, zvanično je saopštio ovaj klub.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Noke995, svrakino1921, Vanja8 i 27 gostiju.
.png)