Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gledaj paradajza, ni blizu našeg
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- JarnoTrulli
SDA u zadnjih šest godina je doprinijela sigurno sa 70+k sigurnih odlazaka iz područja gdje oni imaju dominantnu vlast. Dakle TK, ZDK, USK, pa i KS u nekom dijelu ali to ae neutrališe zbog urbanizacije i stalnog naseljavanja KS.
Dalje osim gubitka stanovištva u dijelu kojim kontrolišu nisu kilometar autoputa izgradili, možemo se sjetit mi gradimo samo što vi ne vidite. Vidimo gospodo draga.
Dalje što je još bitno po pitanju obrazovanja ništa nije unaprijeđeno, samo je još više štamparija diploma otvoreno. A kriminala i toga koliko je urađeno je smiješno i pisati. Jednostavno dovoljno nađite njihove predizborne iz 2014 i 2018 i pogledati strateške projekte, gdje ni možda 2% nema ispunjenog. I također, izgubljena presuda protiv Srbije u vezi Srebrenice je isto direktni krivac Bake.
Na osnovu ovoga samo bi svaki normalni građanin BiH koji bar malo zna čitati i skontati glavom trebao odustati od branjenja istih. Istina je da idu lokalni izbori, koji u nas i nemaju neku funkciju, pogotovo u manjim sredinama, gdje se sjednice OV ne prenose, izbace se neki internet članci o predloženim incijativama i to je to. Ali bitno je napraviti promjenu, na mikro nivou, slično kao u boksu kad prvi put protivnika uzdrmaš, on samo što ne padne, a svake lokalne par tih općina SDA gubi. Ako ove izbore padne u Sa bar 3 općine, naredne izbore padaju i u kantonima.
Dalje osim gubitka stanovištva u dijelu kojim kontrolišu nisu kilometar autoputa izgradili, možemo se sjetit mi gradimo samo što vi ne vidite. Vidimo gospodo draga.
Dalje što je još bitno po pitanju obrazovanja ništa nije unaprijeđeno, samo je još više štamparija diploma otvoreno. A kriminala i toga koliko je urađeno je smiješno i pisati. Jednostavno dovoljno nađite njihove predizborne iz 2014 i 2018 i pogledati strateške projekte, gdje ni možda 2% nema ispunjenog. I također, izgubljena presuda protiv Srbije u vezi Srebrenice je isto direktni krivac Bake.
Na osnovu ovoga samo bi svaki normalni građanin BiH koji bar malo zna čitati i skontati glavom trebao odustati od branjenja istih. Istina je da idu lokalni izbori, koji u nas i nemaju neku funkciju, pogotovo u manjim sredinama, gdje se sjednice OV ne prenose, izbace se neki internet članci o predloženim incijativama i to je to. Ali bitno je napraviti promjenu, na mikro nivou, slično kao u boksu kad prvi put protivnika uzdrmaš, on samo što ne padne, a svake lokalne par tih općina SDA gubi. Ako ove izbore padne u Sa bar 3 općine, naredne izbore padaju i u kantonima.
Tako blizu, a tako daleko.
- legenda reala
- Kontakt:
koji vec put postavljas ovu sliku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- JarnoTrulli
Pardon my autism, na koju tacno mislis?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
svaka cast hanumi
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Opa , selam alejk , čestitam !!!
To malo sa mesom , je li to lažna turska pizza lahmađun tako nešto ?
Sve top , jedina zamjerka ako se tako može nazvati jer sve nekako fino izgleda , to su čaše za bijelo vino ...
U zdravlje !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
ovdje sve neka gospoda a ja pijem frupi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
bombaysaphire
- Kontakt:
- JarnoTrulli
Jest, fake pizza i pogresne case. Jbg, vanredna meza u kasne sate, nestalo baqueta. 

Da, sve mojih ruku djelo.
Zadnja izmjena: JarnoTrulli, dana/u 07 jun 2020, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
brat moj,volim sto znas ...žžžbombaysaphire je napisao/la: ↑07 jun 2020, 00:26
Prestao sam pušiti prije 3 godine , pa sa vrijemena na vrijeme samo tompuse pušim ...
Peglam raju kad ode đe, da mi donese kao poklon![]()
Inače ovdje na HIFI kupujem , Davidoff ima doduše manja , 21 KM košta ona mi je vrh![]()
Al' Johnnie Walker Gold Label znači ende ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Fufna dobra meza samo ti prop'o kauc, mijenjaj to ako nisi iznajmio namjesten stan
27.10.2020
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Vidio sam ostale slike , kakav je ono Jack ?JarnoTrulli je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:02Jest, fake pizza i pogresne case. Jbg, vanredna meza u kasne sate, nestalo baqueta.![]()
Je li obični ili neki limited žigu bigule samo etiketa drugačija?
Inače Jack Daniels , mooda dobiješ na američku ambasadu kreneš goloruk
Noževi za sir
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Đe slika tvog Blue Labela ?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.