FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebo li te hljeb dosadni vise
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
svi u radnicki!!!
- sarajevo46
- Kontakt:
Ja sve mislim samo meni dosadan.Sabinho je napisao/la:Yebo li te hljeb dosadni vise
Nek je sa srećom MortoMortemHz je napisao/la:Hvala braco svima na prelijepim cestitkama, volim vas sve
nešto ti to često slaviš
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Osaburi , taj je zakonom zasticen na temi ko meĐed.Sabinho je napisao/la:Yebo li te hljeb dosadni vise
Btw, ako Stanojevic pocne na beku pored zivog Sabanovica, Husrefa ni 3 Drine nece moci oprati, taman da dobijemo 0:4 a Stanojevic se pretvori u Dani Alvesa.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Možemo li do titule?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E moj Bojane, ova je tacno za samara
o kojoj promjeni formacije u 4-3-3 on priča 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Možemo, ako se Said popravi.High je napisao/la:Možemo li do titule?!
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
E moj Husrefe sad vidim ovu izjavu kaze ne zna sta je ja cu ti objqsniti. Vracaju ti se igraci iz Amerike i kazes jedva hodaju,a ti ih stavljas sve u prvih 11? Obicne manekene i pozere? Kazes kriza se svakome desi,u oravu si samo kod nas kriza evo 3 godine. Nek slave titule drugi,ovi nasi gubitnici i zene i misevi za vise nisu od ovoga,tako posto necemo nigdje u evropu imat ce dugo vremena i Hus i oni da se odmore,i da gledqju drugei mozda Hus skonta do tada da Hebib mrtvii nije bek,da je Saric za tribina,da je Bekic igrac manje i Hodzic itd
Iskreno, nisam primjetio nikakvu formaciju na terenu. Ni jedan udarac u okvir gola - bas pomjeramo paradigme.DenchiNL je napisao/la:o kojoj promjeni formacije u 4-3-3 on priča
Brzo pitanje za one koji imaju dobre info iz kluba - ko je doveo / predlozio Sabrinu na poziciju ?
- ElCartel11
- Kontakt:
PolulijevoDenchiNL je napisao/la:o kojoj promjeni formacije u 4-3-3 on priča
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala, jednom godisnje ako mi vjerujesDenchiNL je napisao/la:Nek je sa srećom MortoMortemHz je napisao/la:Hvala braco svima na prelijepim cestitkama, volim vas sve
![]()
nešto ti to često slaviš
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pidro igra za Bosnu Visoko lijevog beka (city tv). Proslo kolo dao i gol.
Kovacevic brani za Mrkonjic, 1-1 trenutno.
Blagojevic nije poceo za Zvijezdu 09, kao i Salcinovic za Igman.
Kovacevic brani za Mrkonjic, 1-1 trenutno.
Blagojevic nije poceo za Zvijezdu 09, kao i Salcinovic za Igman.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kako cemo samo imati fino zadnje kolo i krunu na ovu sezonu. Bas ono kad se sve podvuce i sabere taman ono najgore ceka na kraju.Zadnji ekser 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Živ i zdrav što isto želim i vama svimamma_hz je napisao/la:Sekac brate,zar si ziv???sekac je napisao/la:Čestitke od srcaMortemHz je napisao/la:Hvala braco svima na prelijepim cestitkama, volim vas sve
Sarajevo ljubavi moja!
nema sretnije ekipe na svijetu od selje, ne mogu da vjerujem da ce dici pehar ne mogu to gledati
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije to sreca. Niti je nesreca kad ih nakantaju u Evropi.
Ovdje mislim na sve ekipe u PL.
Ovdje mislim na sve ekipe u PL.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Qrac više sreća, 5 bodova ispred drugog i 16 ispred nas trenutno, nema tu sreće. Čestitat regularno, a na sramotu nama i ostalim što Admir Adžem uze titulu, možda i duplu, s nekim Mehremićima, Zajmovićima i ostalom buranijom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Je li ti to Husfref rekao?jomu1946 je napisao/la:nema sretnije ekipe na svijetu od selje, ne mogu da vjerujem da ce dici pehar ne mogu to gledati
Kod njega su sreca i slicni faktori, kljucni za rezultat.
Trenutno korisnika/ca: roccosiffredi i 14 gostiju.