Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Signore
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Signore » 05 okt 2015, 23:57

Smrt fasizmu, Sloboda prvak.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 okt 2015, 00:02

Hoće li biti nosioci u LP Signore? Pika li se što su finalisti kupa Maršala?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 okt 2015, 00:03

Idu direktrno u grupe zbog koeficijenta koji su zaradili u kupu prvoligaša i prvoj ligi FBiH. Čestitke :thumbup:
DRUG NEBI TI PUNCA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 okt 2015, 00:05

Svim srcem uz Slobodu !
..i da velikog Reala dobiješ na penale !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 okt 2015, 00:06

ne pika.mora trener skakati po limenom krovu od drvene tribine.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 okt 2015, 00:07

solinas je napisao/la:ne pika.mora trener skakati po limenom krovu od drvene tribine.
:shock:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 okt 2015, 00:40

mah, eto, čekam tu polusezonu, pa da vidimo šta će se desiti, pošto nam se predviđa pad na tabeli

inače, Sloboda je od proljeća prošle sezone, dakle od polusezone, u top 3 ekipe po osvojenim bodovima

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 okt 2015, 00:42

Pa stavi nam tu tabelu da vidimo majku mu, zar je toliko teško?
DRUG NEBI TI PUNCA

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 06 okt 2015, 02:13

Komsije realno, Mulalicu fali neka daska u glavi. Svaka cast na borbenosti, cestitke i na zasluzenoj pobjedi, ali realno mislim da ovo dugorocno sa Mulalicem nece ici. Garantujem vam slomit ce on igrace za koju heftu. Jos kad skontaju da igraju za 4, 5 stoja maraka, belaj
Sto se vrha tice, mislim da ce biti ovako gusto do proljeca.
P.S. ispravite me ako grijesim, ali isti Mulalic je i igrao za vrijeme afere "litex"?
Numquam Desistemus!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 okt 2015, 06:38

Ex1t je napisao/la:Komsije realno, Mulalicu fali neka daska u glavi. Svaka cast na borbenosti, cestitke i na zasluzenoj pobjedi, ali realno mislim da ovo dugorocno sa Mulalicem nece ici. Garantujem vam slomit ce on igrace za koju heftu. Jos kad skontaju da igraju za 4, 5 stoja maraka, belaj
Sto se vrha tice, mislim da ce biti ovako gusto do proljeca.
P.S. ispravite me ako grijesim, ali isti Mulalic je i igrao za vrijeme afere "litex"?
Cuj kad skontaju da igraju za 4,5 stoja :urnebes: onda belaj kazes,ako nisu skontali do sad nece nikad ni skontat.
Sad samo zamisli da imaju vece plate kakav bi belaj bio.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 06 okt 2015, 06:55

solinas je napisao/la:ne pika.mora trener skakati po limenom krovu od drvene tribine.
:lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: Kakav klub takav mu i trener :lol: A i stadion :urnebes: Limeni krov i drvene tribine ,zapadna tribina,centralna :urnebes: :urnebes:
::::SAMO ČELIK::::

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2015, 06:59

Pitari vasi igraci nevole vas klub osim golmana ostale zaboli ona stvar i zato je Zeljo pobjedio.Nije sve ni u parama.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2015, 07:28

Nastranu zajebancija ali Sloboda je dala dosta dobrih fudbalera i ima puno veci renome od recimo Zrinjskog ili Sirokog.Sloboda zasluzuje ovakvim radom da igra evropske utakmice i da predstave nasu zemlju u sto boljem izdanju.Zajebancije neka ali ima sve svoje granice mislim na sve navijacke grupe.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 06 okt 2015, 08:43

Ja imam prjedlog da se svi ovdje medusobno pomirimo i da krenemo ispocetka, ne mora niko nikom oprostiti niti se moramo voliti ali et bar malo da se postujemo jer svima nam je Bosna zajednicka majka. Jer ovo je postalo neizdrzivo konstantno citati komentare o tome ciji je tata bolji. Razumijem ja sportski rivalitet, ali ovdje se vrit vec mjesecima ista prica iste teme iste svade i konstantno se ponavljaju isti komentari i iste replike ko pokvarene ploce.
Et da ne duzim vise, moj je prjedlog da pruzimo ruke i da normalno raspravljamo po mnogo cemu najzanimljivijoj sezoni od kako se igra PL

Pozdrav

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 okt 2015, 09:25

Alipasino je napisao/la:Pitari vasi igraci nevole vas klub osim golmana ostale zaboli ona stvar i zato je Zeljo pobjedio.Nije sve ni u parama.
Niko ih ne tjera da voli klub, samo da budu profesionalci, ako nisu u stanju ginut za sebe i licni napredak, onda i eventualna ljubav prema klubu ne pije vode. Odavno ljubav ne igra na terenu, vec neke druge stvari poput profesionalnosti, volje, zelje, htijenja itd.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 06 okt 2015, 09:26

Alipasino je napisao/la:Nastranu zajebancija ali Sloboda je dala dosta dobrih fudbalera i ima puno veci renome od recimo Zrinjskog ili Sirokog.Sloboda zasluzuje ovakvim radom da igra evropske utakmice i da predstave nasu zemlju u sto boljem izdanju.Zajebancije neka ali ima sve svoje granice mislim na sve navijacke grupe.
Ako Sloboda nastavi ovako, ide u europu i to ce bit zasluzeno. Do kraja ima jos jako puno, treba izdrzat ovaj tempo igara. Drzati formu koliko toliko. Puno klubova se bori za goli opstanak, svega ce tu jos biti do kraja.

Nema "Renome Europske Lige" , nema "Renome Lige Prvaka". Samo po zaslugama nista drugo. Da je drugacije, igrao bi jedan Milan LP svake sezone a ne ovako da se pati iz kola u kolo sa nekakvim Empolima Atalantama i inima... Zahebi ti to.

Do kraja igrat i onda dogodine 5 mjesec cemo vidjet gdje smo, jer mislim da za bitne pozicije, sto se tice za prvaka, mjesta u europi i za ostanak borba ce se vodit do zadnjeg kola, zadnje minute.

I ko bude na tim pozicijama budi siguran da je ce to bit vise nego zasluzeno.
NK Široki Brijeg

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2015, 09:39

Evo ja sam poceo idemo dalje bez ponizavanja i omalozavanja drugih.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 06 okt 2015, 09:41

Ja mislim da je to nemoguce na ovom forumu, jer jednostavno previse je tu ljudi razlicitih. Al valja probat ;)
NK Široki Brijeg

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 okt 2015, 09:48

Fk zeljeznicar je najtrofejniji,i trenutno najbolji Klub u bih.
Trenutni rezultati im neidu na ruku,Ali respekt svakako zasluzuju.
Sto se tice slobode,jedan öd najvecih klubova u ovoj drzavi,prosao je sve i svasta,i nadam se da ce nastaviti ovom putanjom ako ne ove,onda sigurno sledecih sezona i zauzeti mjesto Koje mu objektivno pripada.
Bice ovo teska sezona za sve,Ali teren je svima isti ,dva gola,22 igraca,pa izvoli,pokazi se.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 okt 2015, 10:14

Po mom misljenju i citajuci ovu temu navijacima srajeva je najveci problem oni sami jer imaju prevelika očekivanja....nekad kad im uđem na temu da vidim sta ima kod komsije, ljudi samo sto ne napisu " kako ih nije stid igrala (ta i ta) ekipa protiv nas sto nam se nisu sklonili sa terena" :crazy:

Shvatite da vam niko nece dati bodove...imate najkvalitetniju ekipu, ali nije ona bas jaka ko sto se reklamira. Treba znoja i truda za svaki bod
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.