Cega se ono sjetilo, nenadani troskovi kanalizacije, 2 miliona KM...Za te pare mozes obnoviti pola BiH sa komunalnim uslugama...fks74 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:30Mogu Ismiru prodati Grbavicu , pa ćemo im rentati.Vanja8 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:23Pa jarane, neka prodaju onih 12 stepenica sa Juga, mogu fine pare uzeti, kostale su 8,8 miliona KM...jurisicduska je napisao/la: ↑02 jul 2026, 21:13
Da bi bili na 0 nikom dužni i imali budžet za ovu sezonu dostojan renomea kluba treba im 20 miliona maraka. To naravno niko ne smije izjaviti. A to je objektivno tako. I to im recimo ne garantuje ni da će igrat Europu a kamoli šta vise.
Tu oni najviše i tonu. Generisu oni ozbiljan novac od ulaznica, sponzora, škole fudbala, EUROPE ponekad, ponekad naprave i transfer ali umjesto da to usmjere u vraćanje dugova oni to usmjere u plate igrača, i onda se desi da ne mogu ni to plaćati. Jednostavno očekivanja su velika, mogućnosti male. Svake godine se dodatno zaduže, zavedu to ko reprogram i ne vode kao dug. I onda imamo prikaz pozitivnog poslovanja a stvarno stanje 5 miliona novog duga.
Jedino rješenje je smanjenje budžeta na 1-2 miliona narednih 10 godina i borba za opstanak i tavorenje između dvije lige. Ali na to nisu spremni. Pare niko ne može upumpati bez da je to pozajmica a nema ni motiv. Tako da oni su u nekom limbu samo se čeka da neko ugasi svjetlo. Ja tipujem sa će to biti Konings preko sindikata.
Eto, pola od vrijednosti da uzmu mogu dosta stvari rijesiti...![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Perica u Doboj poveo sa sobom Fernana,Bolivara i Corala.
Zanimljivo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ove sezone bez ambicija zbog finansijske dubioze.Sledeće sezone 99% se ide na prvo mjesto,jer klub slavi 100 godina postojanja. Biće vjerovatno i pomoći grada,saveza...
Ugasite se sami. Sramotite čestit narod svojim kriminalnim radnjama.
Vakat je da ne postojite!
https://sportsport.ba/fudbal/sanin-mirv ... vju/525145
Vakat je da ne postojite!
https://sportsport.ba/fudbal/sanin-mirv ... vju/525145
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kako ova Sloga ima ban od UEFA-e a poslovali 8 miliona u plusu.
Jel ti pratiš šta se dešava u tom klubu?
Vidio sam da je Radnik počeo sa pripremama i par igraća je došlo.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ćega su se likovo dosjetili, pripreme u Sloveniji i Prijateljske sa Dinamom i Šahtarom ali ovo sa Ćatakovićem i Topićem prelazi granice zdravog razuma.
Doktor za retardaciju.
TVOJE NE TE UCINILO LEGENDOM, MIRVICU
Fuzija s BSK-om kazem im ja. Najbezolnije !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Žao mi je što sAnIn nije uspio u ovoj namjeri, da je uspio, digao kredit i doveo Teophilea, Graovca, Camaja to bi ih i ugasilo. Niti ti to možes prodati, niti imaš pare da ih plaćaš.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Dakle izofira sanin da ima dug kredit 7m, plus 5milki iz prošle sezone, dakle za sad znamo za 12 milki duga?
Od sutra stadion se zove
Unicredit arena
Od sutra stadion se zove
Unicredit arena
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Pitaristok je napisao/la: ↑02 jul 2026, 22:33Dakle izofira sanin da ima dug kredit 7m, plus 5milki iz prošle sezone, dakle za sad znamo za 12 milki duga?
Od sutra stadion se zove
Unicredit arena
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Trenutno korisnika/ca: Arma00, boki86, DoktorXabaras, mnon46 i 35 gostiju.

.png)