Zato ce sad opet da se prave fasade na racun kluba a mozda i nova bembara samo da vidimo koji je to sretnik.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vi pisete ko da je prosjecni navijac kriv za situaciju, a znate i vi kakve su glave prolazile kroz klub. Kakve su persone prosle kroz Zelju godinama ovo je jos i dobro kako smo mogli proc. Da je bar bilo javno glasanje, izbor (necega) ja bi razumio i vase provokacije ovako ne pije vodu. Isto da vama Mirvic sutra uradi ja bi mu licno pozelio sve najgore, meni nikad nece biti u interesu kao gradjaninu ovog grada slabo Sarajevo, al eto.
Zato ce sad opet da se prave fasade na racun kluba a mozda i nova bembara samo da vidimo koji je to sretnik.
Ma jok buraz, žao nam.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Kazu neki moji poznanici manijaci da hocemo u kantonalnu da vidi evropa kako se navija u nizim ligama...
Tacno i trebaju u kanton s takvim mozgovima i navijacima.
Grehota je davati njima budjetski novac da ga proslijede savi milosevicu,nekim holandjanima i slicnim. Pokri se koliko si dug i ne dovodi strane trenere i igrace dok ne platis dugove
Tacno i trebaju u kanton s takvim mozgovima i navijacima.
Grehota je davati njima budjetski novac da ga proslijede savi milosevicu,nekim holandjanima i slicnim. Pokri se koliko si dug i ne dovodi strane trenere i igrace dok ne platis dugove
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Combattente87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:51Mi smo tu Slogu uzeli u sudijskoj nadoknadi na Gradskom, tako da zeabi tu priču sa Slogom....SamoTi4000 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:39Dok je vama Sloge i sloga ne možemo mi sa vama u borbu bilo kakvu.Combattente87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 13:18
Nek ste se vi vratili, a to za opstanak mislim da neće doći u pitanje zbog domaćeg terena gdje će rijetko ko da odnese bodove....
Ja tipujem da ćete završiti ispred Željezničara ovu sezonu,a što da ne i da se pobijete za to 4 mjesto jer realno sve je to u 5 deka osim ova 3 kluba koji poprilično odskaču...Mene zanima najviše Zrinjski jer im je popriličan broj igrača otišao...Za šampiona ide borba između Borca i Sarajeva![]()
Vi se potrudite da vam Radnik ne uzme bodove na Koševu i strpa 4 komada![]()
Čuj zajebi tu priču 32 boda od mogućih 36 uzeli sa klubovima iz rs-a.
Kakisevi su sastavni dio igre,da je normalno kiksali bi i vi ali....
Zadnja izmjena: SamoTi4000, dana/u 03 jul 2026, 14:55, ukupno mijenjano 3 puta.
- Shategabri
- Kontakt:
Šta mi ima biti drago?BiHSportman je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:29Nadam se da vam je drago što se ovo nama dešava. Znate i vi potajno, a nećete da priznate, da kada ova kriza završi, opet ćemo biti najjači.
Meni je drago kad vas našamaramo na terenu.
Ovo...najgora sorta ljudi je koja navija protiv druge ekipe, a ne za svoju.
Mogu te podyebavati kad ispadneš iz Evrope, kad ti neko strpa peticu, al ovo...ljudi prave cirkus od rivala, tu nema prostora za zdravu zezanciju.
Krive su kumulativno sve i jedna uprava unazad koliko godina, a odgovornosti nikakve.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:42Vi pisete ko da je prosjecni navijac kriv za situaciju, a znate i vi kakve su glave prolazile kroz klub. Kakve su persone prosle kroz Zelju godinama ovo je jos i dobro kako smo mogli proc. Da je bar bilo javno glasanje, izbor (necega) ja bi razumio i vase provokacije ovako ne pije vodu. Isto da vama Mirvic sutra uradi ja bi mu licno pozelio sve najgore, meni nikad nece biti u interesu kao gradjaninu ovog grada slabo Sarajevo, al eto.
Zato ce sad opet da se prave fasade na racun kluba a mozda i nova bembara samo da vidimo koji je to sretnik.![]()
Niko od njih nije odgovarao za svoj nerad (ili čak i kriminal), a svi su sve naplatili.
Koševo Zapad
Koja je ovo kriza od zadnje titule i koji put najavljujete da ćete biti najjači?BiHSportman je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:29Nadam se da vam je drago što se ovo nama dešava. Znate i vi potajno, a nećete da priznate, da kada ova kriza završi, opet ćemo biti najjači.
A vi svaki put u sve većoj dubiozi od prethodne.
Nikad poraz, samo lekcija.
@Marokanac
Treba Celik jos pojacanja, to je sigurno. Uprava ce mozda biti spremana ici i u rizik da dovede neko pojacanje u kasnijoj fazi priprema (ili cak na pocetku prvenstva), ako bi to pojacanje bilo bas jako...ali vjerujem da ce se dovesti jos 3-4 pojacanja (po jedan u svaku liniju) koji bi trebali podici kvalitet ekipe i pojacati konkurenciju za mjesto u prvih 11.
Najbitnije je stajati cvrsto na zemlji, odrediti realne ciljeve u sezoni i prema njima praviti planove. Jos uvijek finansijska stabilnost treba biti prioritet broj jedan Uprave i "pokrivati se koliko je jorgan dug". Sportski cilj ove sezone - biti bolji od dvije ekipe u ligi.
Treba Celik jos pojacanja, to je sigurno. Uprava ce mozda biti spremana ici i u rizik da dovede neko pojacanje u kasnijoj fazi priprema (ili cak na pocetku prvenstva), ako bi to pojacanje bilo bas jako...ali vjerujem da ce se dovesti jos 3-4 pojacanja (po jedan u svaku liniju) koji bi trebali podici kvalitet ekipe i pojacati konkurenciju za mjesto u prvih 11.
Najbitnije je stajati cvrsto na zemlji, odrediti realne ciljeve u sezoni i prema njima praviti planove. Jos uvijek finansijska stabilnost treba biti prioritet broj jedan Uprave i "pokrivati se koliko je jorgan dug". Sportski cilj ove sezone - biti bolji od dvije ekipe u ligi.
Nikada neće na zelenu granu dok se oslonjaju na donatorske pare, klub im vodi 40 ljudi koji samo gledaju kako će sebe ugraditi. Očekuju da će neko dati svoje pare i reći eto vam lova i vi radite šta hoćete, malo morgen stari moj.tabba77 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:53Koja je ovo kriza od zadnje titule i koji put najavljujete da ćete biti najjači?BiHSportman je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:29Nadam se da vam je drago što se ovo nama dešava. Znate i vi potajno, a nećete da priznate, da kada ova kriza završi, opet ćemo biti najjači.
A vi svaki put u sve većoj dubiozi od prethodne.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Provokacije su na račun vaše naivnosti i bombastičnih najava o trening centru, 10 klasnih igrača, skautima iz Austrije i Njemačke, grupama u Evropi, pa i prije toga Arapi i balkanski PSG, zlatne lopte...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:42Vi pisete ko da je prosjecni navijac kriv za situaciju, a znate i vi kakve su glave prolazile kroz klub. Kakve su persone prosle kroz Zelju godinama ovo je jos i dobro kako smo mogli proc. Da je bar bilo javno glasanje, izbor (necega) ja bi razumio i vase provokacije ovako ne pije vodu. Isto da vama Mirvic sutra uradi ja bi mu licno pozelio sve najgore, meni nikad nece biti u interesu kao gradjaninu ovog grada slabo Sarajevo, al eto.
Zato ce sad opet da se prave fasade na racun kluba a mozda i nova bembara samo da vidimo koji je to sretnik.![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Hvala svima koji su mi odgovorili za Celik i misljenje o Celiku ,zaboravio sam nikove pa necu pojedinacno nikom odgovorit da ne trolam temu..
Ali procito sam sve pa onako jos da odg jer vecinom slicno ste svi pisali ,nas cilj ce bit realan a to je opstanak u ligi i nigdje mi necemo ni zurit ni letit tako je bilo 6 godina borbe.Sad to potajno iznenadjenje je mozda samo nasa masta ali imamo pravo na to.
Za pojacanja doci ce jos igraca vjerovatno se malo ceka taktizira i dovest ce se ciljanja pojacanja i dovest ce se samo oni igraci koje mozemo platit,kod nas igra kolektiv ne neka mega zvijezda placena.
Sto se tice publike vjerujem da cemo bit u top.3 po posjeti i da nece bas lahko gostovat nikom.
Sto se tice lige i ostalih klubova koliko god se bunili savez,sudije mora se priznat Zrinjski i Borac su trenutno najbolji i dok god se ne prizna to neces ih prestic jer uvjek je neko kriv samo nije tvoj klub.
I na kraju podrska Zeljeznicaru da spase klub da se bar udruze navijaci svi ko jedan.
Ali procito sam sve pa onako jos da odg jer vecinom slicno ste svi pisali ,nas cilj ce bit realan a to je opstanak u ligi i nigdje mi necemo ni zurit ni letit tako je bilo 6 godina borbe.Sad to potajno iznenadjenje je mozda samo nasa masta ali imamo pravo na to.
Za pojacanja doci ce jos igraca vjerovatno se malo ceka taktizira i dovest ce se ciljanja pojacanja i dovest ce se samo oni igraci koje mozemo platit,kod nas igra kolektiv ne neka mega zvijezda placena.
Sto se tice publike vjerujem da cemo bit u top.3 po posjeti i da nece bas lahko gostovat nikom.
Sto se tice lige i ostalih klubova koliko god se bunili savez,sudije mora se priznat Zrinjski i Borac su trenutno najbolji i dok god se ne prizna to neces ih prestic jer uvjek je neko kriv samo nije tvoj klub.
I na kraju podrska Zeljeznicaru da spase klub da se bar udruze navijaci svi ko jedan.