2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Kako su Knicksi gotivni ove sezone 

Blowout incoming 

NBA on ESPN @ESPNNBA 4 minutes ago
Kristaps Porzingis & Willis Reed are only Knicks to have 9+ double-doubles in first 20 games. (via @EliasSports)

Nakon 9 minuta igre Kris ima 10 poena i 5 skokova
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
BKN komotno moze odustati od ove tekme.Bukvalno se treba desiti cudo da dobijes tekmu u kojoj primis 40+ poena za cetvrtinu.
Nije ni 15 min igre a vec skoro 30 razlike 

odustali su oni davno od svegaNEZALAGANJE je napisao/la:BKN komotno moze odustati od ove tekme.Bukvalno se treba desiti cudo da dobijes tekmu u kojoj primis 40+ poena za cetvrtinu.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sačekaj dok budu imali pick... za nekih 20 godina.miki_92 je napisao/la:odustali su oni davno od svegaNEZALAGANJE je napisao/la:BKN komotno moze odustati od ove tekme.Bukvalno se treba desiti cudo da dobijes tekmu u kojoj primis 40+ poena za cetvrtinu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
CP3 ne igra nista ove godine. Ne moze se sastaviti. Bledsoe i Lillard su tu negdje a timovi im postizu slabije rezultate.Epidaurus je napisao/la:Za divno cudo nije mi mrzak Boston
Gledajuci ovu sezonu, Curry, Wess, Bledsoe, Lillard, Lowry, CP3 su ispred. On je tuda negdje sa Jacksonom, Wallom, Kembom i slicnim al mu dajem prednost jer Boston bolje igra.
Inace zaboravih, Wade i najbolji SG proslog desetljeca ne idu u istu recenicu. Trollanje je bilo referirano na to
Shvatio sam ja na sta si mislio. Samo sam se napravio lud.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I takav nikakav CP3 statisticki bolji od Thomasa :kahva:Greivis je napisao/la:CP3 ne igra nista ove godine. Ne moze se sastaviti. Bledsoe i Lillard su tu negdje a timovi im postizu slabije rezultate.Epidaurus je napisao/la:Za divno cudo nije mi mrzak Boston
Gledajuci ovu sezonu, Curry, Wess, Bledsoe, Lillard, Lowry, CP3 su ispred. On je tuda negdje sa Jacksonom, Wallom, Kembom i slicnim al mu dajem prednost jer Boston bolje igra.
Inace zaboravih, Wade i najbolji SG proslog desetljeca ne idu u istu recenicu. Trollanje je bilo referirano na to
Shvatio sam ja na sta si mislio. Samo sam se napravio lud.
Shvatam da si zasljepljen mrznjom prema najvecem igracu proslog desetljeca, ne brini, razumijem, mnogi ga ne vole. Ne zelim vjerovat da covjek koji gotivi Memhpis i old school kosarku moze biti nemac pojma. :kahva:
- IlCapitano
- Kontakt:
Kakve su ovo postave u Washingtonu? 
Ko je ovaj komentator za Sunse, priča kroz nos?

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Kako wall igra ove sezone nije u top 20 na svojoj poziciji
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- IlCapitano
- Kontakt:
Tucker dominira. 
Koji je ovo put zaredom Phoenixu da gube veliko vodstvo i gube u zadnjim minutama?

Koji je ovo put zaredom Phoenixu da gube veliko vodstvo i gube u zadnjim minutama?

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nene i Gortat faleIlCapitano je napisao/la:Kakve su ovo postave u Washingtonu?
Eddie Johnson
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nemam razlog da ga mrzim. Nije najbolji igrac proslog desetljeca. Prije da si ti subjektivan jer ti je najdrazi igrac.Epidaurus je napisao/la: I takav nikakav CP3 statisticki bolji od Thomasa :kahva:
Shvatam da si zasljepljen mrznjom prema najvecem igracu proslog desetljeca, ne brini, razumijem, mnogi ga ne vole. Ne zelim vjerovat da covjek koji gotivi Memhpis i old school kosarku moze biti nemac pojma. :kahva:

Nema potrebe da se svadjamo oko njega.

Wall nastavlja da pokazuje da nije tako dobar igrac kakvim se predstavlja.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Dobro, ima onih koji Duncana smatraju takvim, imaju argumenata tu pa to haj i mogu prihvatit da neki misle, nije nerealno.Greivis je napisao/la:Nemam razlog da ga mrzim. Nije najbolji igrac proslog desetljeca. Prije da si ti subjektivan jer ti je najdrazi igrac.Epidaurus je napisao/la: I takav nikakav CP3 statisticki bolji od Thomasa :kahva:
Shvatam da si zasljepljen mrznjom prema najvecem igracu proslog desetljeca, ne brini, razumijem, mnogi ga ne vole. Ne zelim vjerovat da covjek koji gotivi Memhpis i old school kosarku moze biti nemac pojma. :kahva:![]()
Nema potrebe da se svadjamo oko njega.![]()
Mene brinu oni koji tzv Kralja smatraju za najboljeg iz proslog desetljeca, to je malo smijesno.
Sva sreca pa vecina zna ko je babuka 2000ih

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Wall nastavlja dominirati iz utakmice u utakmicu. Nece wizardsi play offa vidjeti dok ovaj mentalni patuljak i choker glumi nekog lidera. Kako smijesan igrac jbt . 

Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Sest finala u posljednjih osam godina. Malo li je.Epidaurus je napisao/la:Dobro, ima onih koji Duncana smatraju takvim, imaju argumenata tu pa to haj i mogu prihvatit da neki misle, nije nerealno.Greivis je napisao/la:Nemam razlog da ga mrzim. Nije najbolji igrac proslog desetljeca. Prije da si ti subjektivan jer ti je najdrazi igrac.Epidaurus je napisao/la: I takav nikakav CP3 statisticki bolji od Thomasa :kahva:
Shvatam da si zasljepljen mrznjom prema najvecem igracu proslog desetljeca, ne brini, razumijem, mnogi ga ne vole. Ne zelim vjerovat da covjek koji gotivi Memhpis i old school kosarku moze biti nemac pojma. :kahva:![]()
Nema potrebe da se svadjamo oko njega.![]()
Mene brinu oni koji tzv Kralja smatraju za najboljeg iz proslog desetljeca, to je malo smijesno.
Sva sreca pa vecina zna ko je babuka 2000ih(hint: babuka s avatara
)

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Od toga 1 u proslom desetljecu i sveukupno 2/6. Puno li je 

Dobro si. Ja mislio na zadnjih deset godina, a ne 2000-2010. Moja greska.Epidaurus je napisao/la:Od toga 1 u proslom desetljecu i sveukupno 2/6. Puno li je

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.