Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Treba Oreščanin da bude novi selektor, al kakve smo sreće biće to Vukas
- robertkosar
- Kontakt:
Kakav vukas nemoze reprezentaciju opcinske lige voditjolicnikola je napisao/la: ↑13 nov 2020, 05:29Treba Oreščanin da bude novi selektor, al kakve smo sreće biće to Vukas

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
selektor se već zna.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
neka Amara u Želji.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma samo Amar Osim. Covjek ima karakter i sto puta je kritikovao nas fudbal i govorio javno o svemu. Mislim da ne bi covjek trpio neke foteljase.
Sve ostalo sta dodje je uvezano. Muslini, Milosevici, Krstajici..pa cak i da nam Nenad Bjelica dodje ili Capelo to sve uvezano i samo pare hoce izmusti.
Osim zna sta se desava i zna sve kako funkcionise u nasoj drzavi.
Sve ostalo sta dodje je uvezano. Muslini, Milosevici, Krstajici..pa cak i da nam Nenad Bjelica dodje ili Capelo to sve uvezano i samo pare hoce izmusti.
Osim zna sta se desava i zna sve kako funkcionise u nasoj drzavi.
BašČelik!
-
- Kontakt:
Uvijek se sjetim transa BHF upucenog SAFETU SUŠIĆU PAPETU . Idi idi neznalice. Od tog dana pa do danas sta smo napravili??
Reprezentacija nikad u gorem stanju ali ono želi da selektor bude trener koji nije mogao trenirati nikoga osim Želje i kao eto sa njim ćemo nešto napredovati i nešto će kao on promjeniti (Jer kao on ne šuti, hebaće mame svima i tako te stvari). Stvarno mi niste jasni, hoćete igrače iz naše lige pa se evo vidi gdje smo sa njima dogurali, daj nam još i selektora pa San Marino će protiv nas planirati bodove.
Samo da vam je ubaciti nekoga "vašega" iz BH giganata, niste ništa bolji ni od saveza ni od ovih što na njih kukate.
Samo da vam je ubaciti nekoga "vašega" iz BH giganata, niste ništa bolji ni od saveza ni od ovih što na njih kukate.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da baš je odlazak Sušića razlog što smo dotakli dno.bordobijeli je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:15Uvijek se sjetim transa BHF upucenog SAFETU SUŠIĆU PAPETU . Idi idi neznalice. Od tog dana pa do danas sta smo napravili??

Sušić je bio neznalica i zasluženo je otpušten. Kamo sreće da je otišao ranije, možda bi i izborili plasman na EURO 2016.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
On je pokazao da nisu u pravu tako što je tu utakmicu izgubio 3:0.bordobijeli je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:15Uvijek se sjetim transa BHF upucenog SAFETU SUŠIĆU PAPETU . Idi idi neznalice. Od tog dana pa do danas sta smo napravili??
Mislis kad su ga glavni igraci sabotirali, sto povredama, sto mucninama u stomaku? Preko noci svi se povrijedili.Drape je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:39On je pokazao da nisu u pravu tako što je tu utakmicu izgubio 3:0.bordobijeli je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:15Uvijek se sjetim transa BHF upucenog SAFETU SUŠIĆU PAPETU . Idi idi neznalice. Od tog dana pa do danas sta smo napravili??
Kabadahija se grli i slavi sa tom navijackom skupinom kao da je pobjedio. Mislim jesu svoj zacrtani cilj ostvarili, ali nisu uspjeli u namjeni da proguraju svog kandidata.
Sve se zna.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Da li je i Lulićev promašaj praznog gola kod 0 : 0 dio te zavjereemir79 je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:44Mislis kad su ga glavni igraci sabotirali, sto povredama, sto mucninama u stomaku? Preko noci svi se povrijedili.Drape je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:39On je pokazao da nisu u pravu tako što je tu utakmicu izgubio 3:0.bordobijeli je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:15Uvijek se sjetim transa BHF upucenog SAFETU SUŠIĆU PAPETU . Idi idi neznalice. Od tog dana pa do danas sta smo napravili??
Kabadahija se grli i slavi sa tom navijackom skupinom kao da je pobjedio. Mislim jesu svoj zacrtani cilj ostvarili, ali nisu uspjeli u namjeni da proguraju svog kandidata.
Sve se zna.

Felix Magath
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa ne znam to, i Hajrovic je sa metar na isti nacin promasio kod 0-0, ali nisu to momci koji su bili klanisti.Drape je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:46Da li je i Lulićev promašaj praznog gola kod 0 : 0 dio te zavjereemir79 je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:44Mislis kad su ga glavni igraci sabotirali, sto povredama, sto mucninama u stomaku? Preko noci svi se povrijedili.
Sve se zna.![]()
I da su pogodili ne znaci da opet ne bi primili 3.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Da nema angažman u Osijeku, Nenad Bjelica je po meni najbolji izbor ili neko tog tipa. Dakle, aludiram na to da bude moderan trener, a ne ovi fosili koji su i dalje u 80-im godinama po shvatanju i samom pogledu na način igranja i taktiku u ovom sportu. Bjelica je zanat "ispekao" u Austriji i postigao, za nas region, sjajne rezultate sa Dinamom. Poenta priče, moderan selektor, dati mu prostora i vremena, ne stavljati pritisak i ocekivati rezultate odmah jer mi, u ovom trenutku, nismo reprezentacija koja je spremna za postizanje nekih rezultata niti cemo biti u nekom doglednom vremenu ruku na srce. Kompletan rebuilding svega!
Evo kolike su plate Bjelice i njemu slicnih,dok npr Bajevic zaradjuje 180k eura godisnje(o tome su nasi mediji pisali vise puta)Hare1902 je napisao/la: ↑13 nov 2020, 16:34Da nema angažman u Osijeku, Nenad Bjelica je po meni najbolji izbor ili neko tog tipa. Dakle, aludiram na to da bude moderan trener, a ne ovi fosili koji su i dalje u 80-im godinama po shvatanju i samom pogledu na način igranja i taktiku u ovom sportu. Bjelica je zanat "ispekao" u Austriji i postigao, za nas region, sjajne rezultate sa Dinamom. Poenta priče, moderan selektor, dati mu prostora i vremena, ne stavljati pritisak i ocekivati rezultate odmah jer mi, u ovom trenutku, nismo reprezentacija koja je spremna za postizanje nekih rezultata niti cemo biti u nekom doglednom vremenu ruku na srce. Kompletan rebuilding svega!
https://www.tportal.hr/sport/clanak/doz ... o-20200904
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
I sta smo dobili u ovih 6 godina bez neznalice ??Drape je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:39On je pokazao da nisu u pravu tako što je tu utakmicu izgubio 3:0.bordobijeli je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:15Uvijek se sjetim transa BHF upucenog SAFETU SUŠIĆU PAPETU . Idi idi neznalice. Od tog dana pa do danas sta smo napravili??
A gdje smo bili dok je neznalica bio na klupi.
Reci ti gdje smo bili u trenutku kad je neznalica dobio otkaz. Jedina greška je u tom što ga je trebao dobiti i prije.bordobijeli je napisao/la: ↑13 nov 2020, 16:46I sta smo dobili u ovih 6 godina bez neznalice ??Drape je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:39On je pokazao da nisu u pravu tako što je tu utakmicu izgubio 3:0.bordobijeli je napisao/la: ↑13 nov 2020, 15:15Uvijek se sjetim transa BHF upucenog SAFETU SUŠIĆU PAPETU . Idi idi neznalice. Od tog dana pa do danas sta smo napravili??
A gdje smo bili dok je neznalica bio na klupi.
Vrijeme ce pokazati da je Barbarez uvijek bio najbolji izbor, u kombinaciji s Bajramovicem ili nekim sličnim.
Nemojte mi samo priče u vezi s pokerom i nevodjenjem ni1 kluba do sada. Vodili su i trenirali dosadasnji selektori pa sta smo dobili?! - jedno veliko NIŠTA.
Daj covjeka kojem je 100% stalo i koji ce raditi isključivo u interesu reprezentacije a uz to i samom svojom pojavom privući nase talente iz dijaspore. Nama treba motivator, neko ko izgara za reprezentaciju.
...
Sve smo probali...daj sada nesto drugacije.
Nemojte mi samo priče u vezi s pokerom i nevodjenjem ni1 kluba do sada. Vodili su i trenirali dosadasnji selektori pa sta smo dobili?! - jedno veliko NIŠTA.
Daj covjeka kojem je 100% stalo i koji ce raditi isključivo u interesu reprezentacije a uz to i samom svojom pojavom privući nase talente iz dijaspore. Nama treba motivator, neko ko izgara za reprezentaciju.
...
Sve smo probali...daj sada nesto drugacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.