FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Machak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Machak » 23 avg 2020, 11:59

Robust je napisao/la:
23 avg 2020, 11:57
Machak je napisao/la:
23 avg 2020, 11:51
Znate onu poslovicu "drži vodu dok majstori ne odu" - to se kod nas desava ali samo na terenu. Amar od ove ekipe izvaci maksimum ali pitanje je koliko ce to trajati, ostali segmenti kluba ne postoje - uprava svrha samoj sebi ne rade aposlutno nista. Javna tajna je da kasne plate, sta ce biti kada se to produbi, a da ne pricamo o nekim nazovi pojacanjima na zimu o kojima mastamo i koja su nam potrebna.
koliko ti mozes srat to je cudo jedno :puke:
Sta sam slagao ?

Ima kao para, ne kasne plate, bice pojacanja, ostali segmenti sem ovog na ternu rade, uprava divna ?

Opet pisem da Amar izvaci maksimum od ove ekipe, ali puci ce jednom jer ce umor da nas stigne a dugoa je sezona.
Mjau !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 avg 2020, 12:03

Nek nam Elegant objasni kako stoje stvari :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 23 avg 2020, 12:04

Ja uvijek pokušavam, koliko god emocije vukle, da realno sagledam stvari. Ljubav prema klubu će biti uvijek ista, da li bili šampioni, da li u kantonalnoj, ali ne mogu govoriti da smo najbolji, najjači ako to nismo. Ono što je sigurno je da imamo najboljeg trenera u ligi, igrački kadar u top tri, finansijski smo iza Sarajeva, Zrinjskog, Borca, Tuzle, a kad čovjek sagleda da Velež dovodi i pojačanja a uporedo i radi nešto na stadionu, možemo slobodno reći da su i oni tu ispred nas. Uticaj u savezu nula, vjerujem da tu i Krupa i Olimpik bolje kotiraju. Kad se ovo sve spoji, trenutni rezultati su savršeni. Ali opet mi smo Željo, klub sa najviše trofeja, najvećom armijom navijača u državi, ulazimo i 100. godinu od osnivanja i od nas se očekuju trofeji. Da li je moguće da nešto osvojimo nešto ove sezone, itekako jeste, ali za to se treba dosta toga poklopiti.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 23 avg 2020, 12:12

Dejan1921 je napisao/la:
23 avg 2020, 12:04
Ja uvijek pokušavam, koliko god emocije vukle, da realno sagledam stvari. Ljubav prema klubu će biti uvijek ista, da li bili šampioni, da li u kantonalnoj, ali ne mogu govoriti da smo najbolji, najjači ako to nismo. Ono što je sigurno je da imamo najboljeg trenera u ligi, igrački kadar u top tri, finansijski smo iza Sarajeva, Zrinjskog, Borca, Tuzle, a kad čovjek sagleda da Velež dovodi i pojačanja a uporedo i radi nešto na stadionu, možemo slobodno reći da su i oni tu ispred nas. Uticaj u savezu nula, vjerujem da tu i Krupa i Olimpik bolje kotiraju. Kad se ovo sve spoji, trenutni rezultati su savršeni. Ali opet mi smo Željo, klub sa najviše trofeja, najvećom armijom navijača u državi, ulazimo i 100. godinu od osnivanja i od nas se očekuju trofeji. Da li je moguće da nešto osvojimo nešto ove sezone, itekako jeste, ali za to se treba dosta toga poklopiti.
Imamo porblem to je ocigledno i ne treba sminkati i brirati rijeci jer treba stvari prikazati kakve jesu, ali kao sto vidis mnogi se idalje prave ludi i hoce da nas uvjere da je sve super.
Mjau !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 avg 2020, 12:23

irfo je napisao/la:
23 avg 2020, 12:03
Nek nam Elegant objasni kako stoje stvari :lol:
Haman ga nahajcali, a budaletina jedva docekao. Pise samo sto tamo procita. Bog me ubio, ako je ikad gledao utakmicu uzivo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 avg 2020, 12:23

Machak je napisao/la:
23 avg 2020, 12:12
Dejan1921 je napisao/la:
23 avg 2020, 12:04
Imamo porblem to je ocigledno i ne treba sminkati i brirati rijeci jer treba stvari prikazati kakve jesu, ali kao sto vidis mnogi se idalje prave ludi i hoce da nas uvjere da je sve super.
I, imaš li neko rješenje za sve te probleme? Možda da smjenimo upravu nakon pet kola lige, pred Europu, u trenutku dok smo prvi na tabeli, je li to sada najbolje rješenje ili ima nešto drugo?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 23 avg 2020, 12:24

Kako stvari stoje sa poslovnim prostorima ispod istoka?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 12:26

Raonffa je napisao/la:
23 avg 2020, 12:23
I, imaš li neko rješenje za sve te probleme? Možda da smjenimo upravu nakon pet kola lige, pred Europu, u trenutku dok smo prvi na tabeli, je li to sada najbolje rješenje ili ima nešto drugo?
Nakon Evrope ide pauza i tad ih smjeniti :mrgreen:
Za pocetak moze samo i Dzubur da ode i na njegovo mjesto dodje Badzak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 avg 2020, 12:30

LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 12:26
Raonffa je napisao/la:
E ta rokada Džubur-Badžak će da nam riješi sve probleme :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 12:32

Raonffa je napisao/la:
23 avg 2020, 12:30
Nece sve, ali bit ce pocetak. Odlazak Dzubura bi bio korak naprijed.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 avg 2020, 12:34

LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 12:32
Raonffa je napisao/la:
23 avg 2020, 12:30
Nece sve, ali bit ce pocetak. Odlazak Dzubura bi bio korak naprijed.
A šta je on to loše uradio? Mislim ne pratim taj segment više, pa ne znam.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 avg 2020, 12:36

LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 12:26
Raonffa je napisao/la:
Jedino moze doci do promjena na skupstini. Nama u klubu trebaju ostvareni ljudi i bivsi igraci. Neozbiljno je da je jedan Dzubur na celu klubu, ja ne znam ni je li covjek zaposlen negdje uopste. Moja najveca zelja za predsjednika je Gredic, trebaju ga nagovoriti a i on treba preuzeti odgovornost kao veliki Zeljovac, ne moze vise izbjegavati odgovornost, takvi su ljudi potrebni klubu i vrijeme je da preuzmu na sebe.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 avg 2020, 12:36

Premijerligaši trljaju ruke: NFSBiH uplatio novac klubovima

NFSBiH je klubovima m:tel Premijer lige uplatio novac koji je još prije nekoliko mjeseci bio obećan kroz COVID plan za pomoć.

Pored dezinfekcionih sredstava, tunela, tada je NFSBiH odlučio i novčano pomoći sve klubove u m:tel Premijer ligi.

Deset premijerligaša je dobilo po 60.000 KM, dok su dva nova premijerligaša, Olimpik i Krupa, dobili po 30.000 KM od NFS Bosne i Hercegovine.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 23 avg 2020, 12:40

Različite su namjere i kontekst. Recimo @Ljože piše sa iskrenom namjerom i željom da se stvari poprave a @Elegant jer sanja da sve propadne i da likuje, radi na tom. Još juče dok smo gledali kamione igrača pisao je: yebo vas Amar i yebo vas naša djeca. To dok je bilo para koje su ostale od naše djece i od Amara. Danas kada para nema, šuga likuje.

Zato @Ljože, ohladi malo. Rekli smo što smo imali, nećemo spamat poruke. Neke stvari su se pokrenule, da ne idemo dalje na mlin dušmanima radeći tačno ono što priželjkuju. Sabura.

Vidi ovih debila iz saveza, dobiju pet miliona ZA POMOĆ KLUBOBIMA yebem im mrtve, oni podijele milion.
Željezničar za život cijeli!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 avg 2020, 12:47

Bbake je napisao/la:
23 avg 2020, 12:40
Različite su namjere i kontekst. Recimo @Ljože piše sa iskrenom namjerom i željom da se stvari poprave a @Elegant jer sanja da sve propadne i da likuje, radi na tom. Još juče dok smo gledali kamione igrača pisao je: yebo vas Amar i yebo vas naša djeca. To dok je bilo para koje su ostale od naše djece i od Amara. Danas kada para nema, šuga likuje.

Zato @Ljože, ohladi malo. Rekli smo što smo imali, nećemo spamat poruke. Neke stvari su se pokrenule, da ne idemo dalje na mlin dušmanima radeći tačno ono što priželjkuju. Sabura.

Vidi ovih debila iz saveza, dobiju pet miliona ZA POMOĆ KLUBOBIMA yebem im mrtve, oni podijele milion.
Dezinfekcioni tuneli najveća debilana koju su mogli smislit. Kaže savez napravili smo projekat od 3 milion KM, 10 klubova će dobit 60 milja, 2 kluba po 30 milja, a ostalo na tunele i dezinfekciona sredstva. :rol: :bow:

Još iz kriznog štaba FBiH ne preporučuju upotrebu tunela, stvarno treba atomsku na nas bacit :bow:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 12:49

Bbake je napisao/la:
Zato @Ljože, ohladi malo.
Ok, nadam se samo da ce uskoro clanak na zvanicnoj da su otisli svi osim Badzaka ili da ih je neko smijenio kako god.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 23 avg 2020, 12:52

LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 12:49
Bbake je napisao/la:
Zato @Ljože, ohladi malo.
Ok, nadam se samo da ce uskoro clanak na zvanicnoj da su otisli svi osim Badzaka ili da ih je neko smijenio kako god.

Ne ide to tako, @Ljože napiše na forumu i klub to uradi. Mislim nemoj se ljutiti ali to je proces, iz više razloga.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 12:55

Bbake je napisao/la:
23 avg 2020, 12:52
Ne ide to tako, @Ljože napiše na forumu i klub to uradi. Mislim nemoj se ljutiti ali to je proces, iz više razloga.
Ja samo kazem svoju iskrenu zelju :mrgreen:

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 23 avg 2020, 13:05

braco je napisao/la:
23 avg 2020, 12:47
...

Pp.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 23 avg 2020, 13:06

Ocigledno neki nisu svjesni krize , i da sponzorstva je tesko obnovit a kamoli privuci nove spoznore. Ja znam 3 firme velike koji su do sredine 2021 , kad ocekuju oporavak obustavili sva spoznorstva totalno. Znaci ne finansiraju ni izgradnje vjerskih ustanova , ni drzavnih a ni sportskih kolektiva. Odluku su poptisali vlasnici i direktori tako da niko nema potrebe da zove ili nudi nesto. A isto to se desilo na globalnom nivou sta ces lufthansa otkazala sponzorstva jer na mjesecnom nivou gube milijarde.

Mozete kriviti koga hocete ali ako ima neko da kaze da ce dovesti sponozora u ovo vrijeme , vjerujem da su mu vrata kluba sirom otvorena. Lahko je pricati ali de pojavi se nekom.na vrata i reci da hoces pa ces vidjeti reakcijunl ljudi ne da bi te ismijali , nego bi nabili te jos nogom da se dozoves. Ljudi otpustaju radnike ali niko javno nece da iznosi da ne bi see stvarala panika...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 6 gostiju.