Rocketsi imaju sanse u ovoj seriji
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Selam aleme
Sretno sa zenidbom
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Isti slucaj,ne znam kako da trpe Davis i babuka majke mi,ja imam osjecaj da ga sad pitas da on misli da je u njihovom rangu.L-Train je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:24Kazu najbolji limitirani igraci su oni igraci koji znaju svoje limite,Kuzma svojih nije svjestan,taj tip kad krene u dribling ili iz trka uzme sut za tri ko da je jbni JJ Redick ospem se citav.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bice bolja slika, ali nemoj ih podcjenjivati.S razlogom su oni favoriti.Ona dvojica su sami sposobni dobiti tekmu plus ce valjda nesto i role igraci da im odigraju.
@Lillard Velika je razlika izmedju vas i njih.I ofanzivno i defanzivno.Ofanzivno, vi se oslanjate na 2 mala beka, koliko god oni talentovani bili.HOU ima Hardena, Gordona, pa i Westbrooka koji stavljaju pritisak na obruc, a mnogo su jaci fizicki.Defanzivno, HOU sve preuzima, za razliku od vas.Samim tim, Davis nece imati previse otvorenih suteva sa distance i poludistance kako je imao protiv vas.Tad mora igrati ledjima, a to mu je sigurno najveca mana u igri.Po meni je rjesenje za LAL, centralni pik Jamesa i Davisa, te jak roll ovog drugog na obruc.Tu nema pomoci za HOU.Mana tog pika moze biti cinjenica da ce HOU jednostavno ignorisati tog nekog x sutera LAL u cosku, jer ne pogadjaju nista.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 06 sep 2020, 15:02, ukupno mijenjano 3 puta.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ne znam što se ti javljaš, rekao se da će sve biti namješteno da Lejkersi uzimaju zbog Kobija , liga jednostavno to mora uraditi ide kasnije Hollywood ma savršena priča LeBron na kraju viče ovo je za Kobija ...
Svima si solio pamet da druge ekipe nemaju šta tražiti ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Bitno je samo kako ce pristupit utakmici. Prsitup prvoj je bio sramotan, na nivou predsezone. Udju li kako Bog zapovijeda, nabice ih 20 razlike. Smijesno je recimo da u prvoj nije bacen nijedan lob za ADa, a imao je bar 4-5 cutova protiv Tuckera gdje bi taj pas mogao baciti i ABA liga playmaker.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moli Boga da budu na najozbiljnijem nivou do kraja serije. Jos 1 poraz i tebi idu ukrasi do kraja PO, spremi se psihickiEpidaurus je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:57Bitno je samo kako ce pristupit utakmici. Prsitup prvoj je bio sramotan, na nivou predsezone. Udju li kako Bog zapovijeda, nabice ih 20 razlike. Smijesno je recimo da u prvoj nije bacen nijedan lob za ADa, a imao je bar 4-5 cutova protiv Tuckera gdje bi taj pas mogao baciti i ABA liga playmaker.
#Punoljetstvo
Ovdje si upravu 100%, rekao je da nema smisla dalje ni igratibombaysaphire je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:54Ne znam što se ti javljaš, rekao se da će sve biti namješteno da Lejkersi uzimaju zbog Kobija , liga jednostavno to mora uraditi ide kasnije Hollywood ma savršena priča LeBron na kraju viče ovo je za Kobija ...
HahaBosniaBoston je napisao/la: ↑06 sep 2020, 15:01Moli Boga da budu na najozbiljnijem nivou do kraja serije. Jos 1 poraz i tebi idu ukrasi do kraja PO, spremi se psihickiEpidaurus je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:57Bitno je samo kako ce pristupit utakmici. Prsitup prvoj je bio sramotan, na nivou predsezone. Udju li kako Bog zapovijeda, nabice ih 20 razlike. Smijesno je recimo da u prvoj nije bacen nijedan lob za ADa, a imao je bar 4-5 cutova protiv Tuckera gdje bi taj pas mogao baciti i ABA liga playmaker.![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Sad kad sam odgledao reprizu na Areni moram reci da me prijatno iznenadila odbrana Denvera. Trojac Harris/Grant/Millsap fino sakriva defanzivne nedostatke Jokica i Murraya, a moze se reci da im i koncepcijski u odbrani odgovaraju Clippersi.
Ako PG13 nastavi smrditi na terenu, stvarno se ne bih iznenadio da serija ode u 7 ili da eventualno Denver iznenadi Clippe.
Ako PG13 nastavi smrditi na terenu, stvarno se ne bih iznenadio da serija ode u 7 ili da eventualno Denver iznenadi Clippe.
Bilo bi lijepo da nas oba LA tima napuste u ovoj rundi. I Celticsi, naravno. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Pa simpaticniji su od Clippersa.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Korona poremetila, mada jos nije iskljucenobombaysaphire je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:54Ne znam što se ti javljaš, rekao se da će sve biti namješteno da Lejkersi uzimaju zbog Kobija , liga jednostavno to mora uraditi ide kasnije Hollywood ma savršena priča LeBron na kraju viče ovo je za Kobija ...
Scott Foster sudi, znaci veceras se silji Lakersima 
Brada 1-7 u tekmama koje on sudi, i tu jednu pobjedu protiv Okc proslo kolo game 7
Brada 1-7 u tekmama koje on sudi, i tu jednu pobjedu protiv Okc proslo kolo game 7
Aleme jel te to hvata nervoza, , pa vodite 1:0 samo opusteno
veceras ako zijane LAL bice ****, ako bude 1:1 Bron i Brow ovo rijesavaju u max. 6
veceras ako zijane LAL bice ****, ako bude 1:1 Bron i Brow ovo rijesavaju u max. 6
Petlja nba prste, odma salju Fostera da umanje sanse za 0-2 
Ma sad je BLM u prvom planu. Kobe je stara vijest. Vise ga niko i ne spominje. Ali opet, svi navijaju za LAL-LAC duel u finalu zapada. Morat ce Houston biti jasno bolji da bi isao dalje.alemsa je napisao/la: ↑06 sep 2020, 16:09Korona poremetila, mada jos nije iskljucenobombaysaphire je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:54Ne znam što se ti javljaš, rekao se da će sve biti namješteno da Lejkersi uzimaju zbog Kobija , liga jednostavno to mora uraditi ide kasnije Hollywood ma savršena priča LeBron na kraju viče ovo je za Kobija ...
Svima si solio pamet da druge ekipe nemaju šta tražiti ...![]()
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Alem je u pravu sto se tice siljenja za LA timove, razlog istog moze biti sta god, ali pogledati juce koliko su slobodnih dosudili, mogli su bar jos 2 tehnicke dobiti, pokusali ih bukvalno vratiti u igru al kurko, **** je kad psihicki labilna ekipa klone, ne moze ih ni Silver vratiti u utakmicu a ne sudije..
Upravo tako kolega, pa jedini nacin da nas izbace ovi debili je vecom silom, cistom kosarkom nemaju sanseJustin je napisao/la: ↑06 sep 2020, 16:58Ma sad je BLM u prvom planu. Kobe je stara vijest. Vise ga niko i ne spominje. Ali opet, svi navijaju za LAL-LAC duel u finalu zapada. Morat ce Houston biti jasno bolji da bi isao dalje.alemsa je napisao/la: ↑06 sep 2020, 16:09Korona poremetila, mada jos nije iskljucenobombaysaphire je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:54
Ne znam što se ti javljaš, rekao se da će sve biti namješteno da Lejkersi uzimaju zbog Kobija , liga jednostavno to mora uraditi ide kasnije Hollywood ma savršena priča LeBron na kraju viče ovo je za Kobija ...
Svima si solio pamet da druge ekipe nemaju šta tražiti ...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.