Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ja mislio sam ce rijesiti utakmicu, kad ono prvi izletio van?!
Trazio izmjenu, ode 20 minuta ranije da yebe Mandzi zenu.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 22:38Ja mislio sam ce rijesiti utakmicu, kad ono prvi izletio van?!
Dade ga smotani Lukaku
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Njegov izlazak je donio pobjedu Interu,ušao Lukaku i riješio utakmicu.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 22:38Ja mislio sam ce rijesiti utakmicu, kad ono prvi izletio van?!
Los nervozan ali i na to ima raje koja svrsavaju tj vole kad je neko lose odigro.Sta ces nismo svi isti.Uglavnom bio los i to je to.
- Shategabri
- Kontakt:
I Lukaku više sreće nego pameti.
No dobro, našao se u šansi.
Nije bila Edinova noć.
Zabiće u revanšu
No dobro, našao se u šansi.
Nije bila Edinova noć.
Zabiće u revanšu

Koševo Zapad
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma standardna ona njegova faza gdje ga nista ne ide. A i Pepe mu je nekako uvijek bio najtezi protivnik, rijetko se kad proslavio protiv njega tokom karijere.
Fenomenalan gol Lukakua je definitivno kloca zakucao ua klupu.Majstorski gol nema šta. 

- Shategabri
- Kontakt:
Bude li Lukaku igrao od prve, piši propalo.
Lik nije za više od 20-25 minuta.
Lik nije za više od 20-25 minuta.
Koševo Zapad
@igrajlopte 🐦
- Shategabri
- Kontakt:
Po čemu je bolji?
Bio je bolji ovu utakmicu.
Uglavnom je katastrofa.
Ne mrzi ga niko.
Bio je bolji ovu utakmicu.
Uglavnom je katastrofa.
Ne mrzi ga niko.
Koševo Zapad
- Goalgetter
- Kontakt:
Da vidimo gdje ce Romelu biti sa 36-37 godina, i na kojem nivou ce igrati. 

Lukakua pošto gotivim Chelsea pratim još od njegovog prvog prelaska u plavce..i nebitno da li je kontra njega Edin ili bilo koji drugi igrač ,to je jedan klasični bivol,bufalo,bizon koji je upisan u matičnu knjigu rođenih kada je krenuo u prvi razred..kladični berač pamuka sa južnjačkih plantaža..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vratio se stari klovn Goretzka na forum pod novim nickom ACAB67, dzaba se kriješ malograđanine sa periferije Tuzle.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma dobro samo kazem da ne trebamo sad nipodastavati uspijeh Romelua i ovaj gol od sinoc koji je zlata vrijedan sto se vidjelo i na dzekinoj proslavi gola.... dojma sam da ce im znaciti ako se nekom srecom plasiraju bar do polufinala...sto se lukakua tice ipak je igrao za velike klubove celsi, inter, junajted...mladji je od dzeke i ima jos toga za pokazati...
A edin mora spustiti loptu i prestati se svadjati s kolegama....onana je ipak golman za respekt i nije se smio onako suprostaviti vec poslusati golmana koji ima iskustva kao i on...dzaba se stvaraju tenzije gdje ih nema
volio bih edina vidjeti u spanskoj ligi, da pokaze da zna zabijati u svim ligama 5...
A edin mora spustiti loptu i prestati se svadjati s kolegama....onana je ipak golman za respekt i nije se smio onako suprostaviti vec poslusati golmana koji ima iskustva kao i on...dzaba se stvaraju tenzije gdje ih nema
Dzaba vam 100 nickova opet ste debilcine raspale popiskim vam se direkt u stau **** vam vas zivot
Tako to obicno i biva.. trebao bi se edo prebaciti u neki nizerazredni klub kakav mu pristaje tipa Bastia, Bolton, Palermo...Spahic98 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 22:55Njegov izlazak je donio pobjedu Interu,ušao Lukaku i riješio utakmicu.JasminAgic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 22:38Ja mislio sam ce rijesiti utakmicu, kad ono prvi izletio van?!
mnogo je velika razlika izmedju savrsenih strikera (haland, benzema,...) , onih odlicnih (osimhen, vlahovic, ...), solidnih (lukaku, nunez, lewa) i onih koji su nesto kao igrali ali nedovoljno za najvisi nivo (morata, dzeko, werner itd)
Pa bolji je Morata igrac od Vlahovica 10 puta 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.