MOžda zato jer ju niko nije znao šutirati kako treba ?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
MOžda zato jer ju niko nije znao šutirati kako treba ?
Pa ja, nije htjela u gol, sinoc je sve osim toga funkcionisalo. I ok kiks Džeke i Šehića. Te utakmice se dešavaju, pojeli smo Kazahstan ali to se ne vidi na rezultatu. Protiv Ukrajine ćemo se odmjeriti, ne kažem ja da smo bolji od njih nego da se imamo čemu nadati. Dok sam recimo ja bio mišljenja da se nemamo čemu nadati protiv R.Irske u baražu, protiv Finske u gostima i u toj eri jer smatram da smo tad bili limitirani. Sad nismo.obagol je napisao/la: ↑08 sep 2021, 12:10Samo nije htjela u gol? To može biti izgovor ako si se od zadnjih 10 puta, na veliko takmičenje plasirao 8 puta a dva puta nisi imao sreće pa ostao bez plasmana. U našem slučaju se radi o nekvalitetu kao jednom od glavnih razloga neuspjeha. Mi smo slabija reprezentacija od Ukrajine, sa Finskom smo u najboljem slučaju ravnopravni a od Kazahstana smo za nijansu kvalitetniji ali to treba potvrditi na terenu.
Mi nemamo odlične stopere. Mi imamo dvojicu stopera koji imaju potencijal. Treći je mrtvi prosjek. Imamo prosječnog golmana. Bekove gotovo da i nemamo, osim Kolašinca koji nažalost ne pokazuje gotovo ništa od onog što bi jedan bek koji igra u Engleskoj trebao pokazivati. Osim Pjanića u sredini imaš igrače koji su po dvije-tri klase ispod njegovog kvaliteta, pored Džeke nemaš nikako drugog napadača u kojeg se možeš pouzdati ako Džeku ne ide ili ako ga nema i naravno krila nemaš nikako. I ti onda kažeš kako nismo limitirani. Jesmo strašno limitirani, samo mnogima je lakše vjerovati da nas je zaj.ebao sudija, loš ždrijeb, nedostatak glavnog igrača u ključnoj utakmici, FIFA protiv nas i šta sve ne. Mi nemamo kvalitet niti imamo pobjednički mentalitet kojim ćemo taj nedostatak kvaliteta kompenzirati.
Baš tako. Nema ni jedan razlog da se navija da izgubimo to nista nece promjeniti, Vicu niko ne moze smijeniti do kraja mandata kad bi sve gubili po 5-0. Sta sad treba biti protiv reprezentacije naredne 4 godine dok je Vico predsjednik.
Kako ces balavcu objasniti da ce Vico biti tu dok ima mandat sve i da 90:0 gubis svaku.bordobijeli je napisao/la: ↑08 sep 2021, 12:23Baš tako. Nema ni jedan razlog da se navija da izgubimo to nista nece promjeniti, Vicu niko ne moze smijeniti do kraja mandata kad bi sve gubili po 5-0. Sta sad treba biti protiv reprezentacije naredne 4 godine dok je Vico predsjednik.
Od tih zadnjih 20 utakmica, koliko smo tacno pobijedili?.Victor je napisao/la: ↑08 sep 2021, 09:50Ma daj , covjek je bio medju nasa tri najbolja igraca svaku od zadnjih 20 utakmica...losa predstava sknoc al jbg desava seBuffonGigi je napisao/la: ↑08 sep 2021, 09:37Sehic nikad nije ni trebao biti prvi golman reprezentacije, na tu poziciju doveli su ga menadzeri i sarajevski kafanski lobi, kao i Hasagica prije njega.
Aha, znaci trebao je malo i u napad ići da zabije koji gol...jesi li ti svjestan da smo mi u zadnjih 20 utakmica (ne računajući Lihtenštajn jer ga ni mrzitelji ne racunaju) zabili pisljivih 19 golova, dakle ni 1 gol po utakmici...u 20 utakmica zabili tek pisljivih 19 golova, i sta kažeš, "Koliko smo tačno pobijedili?"BuffonGigi je napisao/la: ↑08 sep 2021, 13:39Od tih zadnjih 20 utakmica, koliko smo tacno pobijedili?.Victor je napisao/la: ↑08 sep 2021, 09:50Ma daj , covjek je bio medju nasa tri najbolja igraca svaku od zadnjih 20 utakmica...losa predstava sknoc al jbg desava seBuffonGigi je napisao/la: ↑08 sep 2021, 09:37Sehic nikad nije ni trebao biti prvi golman reprezentacije, na tu poziciju doveli su ga menadzeri i sarajevski kafanski lobi, kao i Hasagica prije njega.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.