Izvini sto se vracam na ovu diskusiju, no interesuje me je li NE MOZES ili NECES !?admin je napisao/la:ne mogu mijenjati nickove.

Izvini sto se vracam na ovu diskusiju, no interesuje me je li NE MOZES ili NECES !?admin je napisao/la:ne mogu mijenjati nickove.
neo je napisao/la:Izvini sto se vracam na ovu diskusiju, no interesuje me je li NE MOZES ili NECES !?admin je napisao/la:ne mogu mijenjati nickove.
Piše u pravilima foruma.Administratori neće na zahtjevi mijenjati nečiji nick. Ukoliko vam se više ne sviđa vaš nick, ugasite svoj profil i otvorite novi.
ma ne moze to prijatelju...ja sam adminu davno govorio da mi obrise ovaj acc (http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... ile&u=5521" onclick="window.open(this.href);return false;) a da ja napravim sa slicnim ili istim imenom, al ne moze...mislim, shvatam da mi je taj profil trajno banovan, al od tada samo bar malo normalniji forumas, al mislim da je opet to nemoguce...Cautinho je napisao/la:Samo napisi adminu poruku da ti obrise acc,a ti napravi novi.raul-zakon je napisao/la:E kad smo već kod ovoga, može objašnjenje kako da ugasim ovaj profil?
kod tebe je nemoguće zato što ti je to već peti nick i nije prvi put da me peglaš. Uz to ti je 90% postova na temi Chat i sličnim..Papastathopoulos je napisao/la:ma ne moze to prijatelju...ja sam adminu davno govorio da mi obrise ovaj acc (http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... ile&u=5521" onclick="window.open(this.href);return false;) a da ja napravim sa slicnim ili istim imenom, al ne moze...mislim, shvatam da mi je taj profil trajno banovan, al od tada samo bar malo normalniji forumas, al mislim da je opet to nemoguce...Cautinho je napisao/la:Samo napisi adminu poruku da ti obrise acc,a ti napravi novi.raul-zakon je napisao/la:E kad smo već kod ovoga, može objašnjenje kako da ugasim ovaj profil?
Ccc..kako te nije stid, moj admine ? Ako smijem ovako pricati s tobom, a nema razloga sto ne bi smio, nista lose ne radim..kako mozes reci da mi je ovo peti nick, kad imam ovaj i @ĆeMa ? A @Limuntos mi je @adis posudio samo jedno vrijeme da koristim..i zar te peglam ? Ovo sto sam danas spomenuo je bio samo odgovor @cautinhu, a ne molba tebi da mi to ucinis..a ovo da mi je 90% postova na "spamerskim" temama cu zaboraviti da sam procitao..ja pola dana na poslu provedem citajuci forum, a ponekad i nesto napisem...a to radim radi sebe, radi sporta, a najmanje radi tebe..ti mene odavno imas na zubu, al ti nije fer sto ovo radis..ja se necu tebi pravdati, ako mislis da i dalje nanosim stetu forumu, nemas razloga da me drzis tu..admin je napisao/la:kod tebe je nemoguće zato što ti je to već peti nick i nije prvi put da me peglaš. Uz to ti je 90% postova na temi Chat i sličnim..Papastathopoulos je napisao/la:ma ne moze to prijatelju...ja sam adminu davno govorio da mi obrise ovaj acc (http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... ile&u=5521" onclick="window.open(this.href);return false;) a da ja napravim sa slicnim ili istim imenom, al ne moze...mislim, shvatam da mi je taj profil trajno banovan, al od tada samo bar malo normalniji forumas, al mislim da je opet to nemoguce...Cautinho je napisao/la: Samo napisi adminu poruku da ti obrise acc,a ti napravi novi.
Ne želim učestvovati igricama sa nickovima i opsluživanju hirova.
Ne razumijem u potpunosti sta podrazumijevate pod izrazom "uvlacenje" u diskusiju? Imam konkretno pitanje, i iskreno ne samo jedno, a koje se tice toga, sta se sve smatra spamom na vasem forumu kada je citiranje izvora sa drugih portala i sluzbenih veb-stranica u pitanju, odnosno da li i to podpada "pod zabranjenu reklamu" kako se na forumskim platformama zna cesto formulisati, kao i mogucnosti (eventualnih, nisam imao direktnu namjeru) uporedbi tekstova sa vaseg portala sa tekstovima sa nekog drugog portala, a na sta bih kao forumas imao mogucnost da se pozovem u svojim tekstovima, ne rizikujuci da cu prekrsiti pravilnik foruma, koji meni moram priznati nije pruzio adekvatan odgovor, te sam se stoga i obratio Vama kao administratoru/-ici.admin je napisao/la:Kao želiš da me uvučeš u neku diskusiju, a nisi primjetio ono što piše na dnu svake stranice? ili imaš neko konkretno pitanje?
Ajde da ja tebe pitam nešto. Koji ti je po redu ovo nick na našem forumu?
Očekujem iskren odgovor za nastavak diskusije.
Hvala! Dobio sam informaciju koja mi je bila potrebna i koja mi dalje olaksava ucesce na forumu. Pridrzavacu se poslednjeg navedenog.admin je napisao/la:Mnogi linkovi podpadaju pod zabranjenu reklamu. Nema liste, već ja to subjektivno ocjenjujem. Želiš li izbjeći bilo kakav rizik, najlakše ti je da ne lijepiš nikakve linkove.
Šta se imaš izjašnjavati o Romima na sportskom forumu? ... da pitaš za Romu (AC), pa hajde...OTNYS_YNWA je napisao/la:Može li mi neko, po mogućnosti administrator stranice, napisati ili prekopirati pravila ponašanja na forumu. Znam ja sve vezano za psovke, za vrijeđanje porodice i slično.. Ovaj put mislim konkretno na to naše pisanje o jevrejima, romima itd. Šta nam sloboda medija dozvoljava, u kojim granicama da se izjasnimo i nešto na taj fazon. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.