Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
neo
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la neo » 21 feb 2013, 12:41

admin je napisao/la:ne mogu mijenjati nickove.
Izvini sto se vracam na ovu diskusiju, no interesuje me je li NE MOZES ili NECES !? :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 21 feb 2013, 12:45

neo je napisao/la:
admin je napisao/la:ne mogu mijenjati nickove.
Izvini sto se vracam na ovu diskusiju, no interesuje me je li NE MOZES ili NECES !? :)
Administratori neće na zahtjevi mijenjati nečiji nick. Ukoliko vam se više ne sviđa vaš nick, ugasite svoj profil i otvorite novi.
Piše u pravilima foruma.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 21 feb 2013, 14:00

E kad smo već kod ovoga, može objašnjenje kako da ugasim ovaj profil? :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 21 feb 2013, 15:26

Nikako sem log out i da se vise nikada ne loguejs na njega :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 21 feb 2013, 16:34

napraviš novi profil i onda kad počneš pisati na tom novom profilu, javiš adminu na pp da želiš da ti se ukine stari profil i to je to...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 21 feb 2013, 16:38

raul-zakon je napisao/la:E kad smo već kod ovoga, može objašnjenje kako da ugasim ovaj profil? :D
Samo napisi adminu poruku da ti obrise acc,a ti napravi novi.
Keep walking.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 feb 2013, 16:42

Cautinho je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:E kad smo već kod ovoga, može objašnjenje kako da ugasim ovaj profil? :D
ma ne moze to prijatelju...ja sam adminu davno govorio da mi obrise ovaj acc (http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... ile&u=5521" onclick="window.open(this.href);return false;) a da ja napravim sa slicnim ili istim imenom, al ne moze...mislim, shvatam da mi je taj profil trajno banovan, al od tada samo bar malo normalniji forumas, al mislim da je opet to nemoguce...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 21 feb 2013, 16:57

U tebe je sigurno neka specificna situacija,koliko sam ja upoznat,samo se javis Adminu i to je to.
Keep walking.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 feb 2013, 17:58

Papastathopoulos je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:
ma ne moze to prijatelju...ja sam adminu davno govorio da mi obrise ovaj acc (http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... ile&u=5521" onclick="window.open(this.href);return false;) a da ja napravim sa slicnim ili istim imenom, al ne moze...mislim, shvatam da mi je taj profil trajno banovan, al od tada samo bar malo normalniji forumas, al mislim da je opet to nemoguce...
kod tebe je nemoguće zato što ti je to već peti nick i nije prvi put da me peglaš. Uz to ti je 90% postova na temi Chat i sličnim..

Ne želim učestvovati igricama sa nickovima i opsluživanju hirova.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 feb 2013, 18:26

admin je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
Cautinho je napisao/la: Samo napisi adminu poruku da ti obrise acc,a ti napravi novi.
kod tebe je nemoguće zato što ti je to već peti nick i nije prvi put da me peglaš. Uz to ti je 90% postova na temi Chat i sličnim..

Ne želim učestvovati igricama sa nickovima i opsluživanju hirova.
Ccc..kako te nije stid, moj admine ? Ako smijem ovako pricati s tobom, a nema razloga sto ne bi smio, nista lose ne radim..kako mozes reci da mi je ovo peti nick, kad imam ovaj i @ĆeMa ? A @Limuntos mi je @adis posudio samo jedno vrijeme da koristim..i zar te peglam ? Ovo sto sam danas spomenuo je bio samo odgovor @cautinhu, a ne molba tebi da mi to ucinis..a ovo da mi je 90% postova na "spamerskim" temama cu zaboraviti da sam procitao..ja pola dana na poslu provedem citajuci forum, a ponekad i nesto napisem...a to radim radi sebe, radi sporta, a najmanje radi tebe..ti mene odavno imas na zubu, al ti nije fer sto ovo radis..ja se necu tebi pravdati, ako mislis da i dalje nanosim stetu forumu, nemas razloga da me drzis tu..

Izvinjavam se na ovome..zivio mi ti i do pisanja..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 21 feb 2013, 18:26

admin je napisao/la:Kao želiš da me uvučeš u neku diskusiju, a nisi primjetio ono što piše na dnu svake stranice? ili imaš neko konkretno pitanje?

Ajde da ja tebe pitam nešto. Koji ti je po redu ovo nick na našem forumu?
Očekujem iskren odgovor za nastavak diskusije.
Ne razumijem u potpunosti sta podrazumijevate pod izrazom "uvlacenje" u diskusiju? Imam konkretno pitanje, i iskreno ne samo jedno, a koje se tice toga, sta se sve smatra spamom na vasem forumu kada je citiranje izvora sa drugih portala i sluzbenih veb-stranica u pitanju, odnosno da li i to podpada "pod zabranjenu reklamu" kako se na forumskim platformama zna cesto formulisati, kao i mogucnosti (eventualnih, nisam imao direktnu namjeru) uporedbi tekstova sa vaseg portala sa tekstovima sa nekog drugog portala, a na sta bih kao forumas imao mogucnost da se pozovem u svojim tekstovima, ne rizikujuci da cu prekrsiti pravilnik foruma, koji meni moram priznati nije pruzio adekvatan odgovor, te sam se stoga i obratio Vama kao administratoru/-ici.
Na osnovu vaseg odgovora medjutim izvodim zakljucak da ste u startu nezainteresovani da mi odgovorite na pitanje koje se tice pravilnika (kojim ja logicno ne vladam u potpunosti, sto je i nemoguce ocekivati od jednog forumasa), no da ne duzim dalje i ne upustam se u bespotrebnu diskusiju kao sto kazete. Tako da ovaj post umjesto pitanja, mozete mozda da okarakterisete i kao sugestiju, naravno ne sa nekim negativnim ciljem, nego samo da uzmete u obzir da kao javni medij korisnici foruma imaju puno pravo da vam se obrate sa svojim pitanjima. Ili sam ja mozda u zabludi?
Kada je ovaj drugi dio u pitanju, ja sam iskreno prvi puta na ovom forumu i zaista nemam nikakve veze sa korisnikom "Rakic". I tu zavrsavam svu diskusiju, ma ko sta mislio i zelio da misli. Mozda se ja kao privatno lice prezivam Rakic, ali to je moja licna stvar i ne bi smjela biti predmet rasprave na bilo kojem forumu, pa i na vasem.
Ne ocekujem Vas odgovor, i ponavljam nemam namjeru upustati se u bilo kakvu raspravu, ovde sam bio zbog pitanja, na ciji odgovor ocigledno necu naici. Vase je da me demantujete.
Sportski pozdrav,
"Kiselikrastavci"
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 feb 2013, 19:43

Mnogi linkovi podpadaju pod zabranjenu reklamu. Nema liste, već ja to subjektivno ocjenjujem. Želiš li izbjeći bilo kakav rizik, najlakše ti je da ne lijepiš nikakve linkove.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 feb 2013, 19:56

Ako može neko da se pobrine o ovim punoglavcima na: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=6240" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam je li zaista žele jedno vrijeme da odmore od foruma pa to rade na ovaj način ili šta... :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 21 feb 2013, 20:44

admin je napisao/la:Mnogi linkovi podpadaju pod zabranjenu reklamu. Nema liste, već ja to subjektivno ocjenjujem. Želiš li izbjeći bilo kakav rizik, najlakše ti je da ne lijepiš nikakve linkove.
Hvala! Dobio sam informaciju koja mi je bila potrebna i koja mi dalje olaksava ucesce na forumu. Pridrzavacu se poslednjeg navedenog.
Lijep gest od Vas, znaci da ipak mozemo na jedan kulturan nacin obostrano razgovarati i to me raduje :)
Postovanje i sportski pozdrav!
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 21 feb 2013, 21:14

E hvala vam svima puno. Znači, pošaljem adminu poruku i čekam da mi izbriše acc. :D

Super.

A pokušavao sam ja ranije otvoriti novi acc, ali mi pravila foruma to nisu dozvoljavala. :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 feb 2013, 14:50

Može li mi neko, po mogućnosti administrator stranice, napisati ili prekopirati pravila ponašanja na forumu. Znam ja sve vezano za psovke, za vrijeđanje porodice i slično.. Ovaj put mislim konkretno na to naše pisanje o jevrejima, romima itd. Šta nam sloboda medija dozvoljava, u kojim granicama da se izjasnimo i nešto na taj fazon. Hvala.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 23 feb 2013, 18:24

Zamolio bih licno tebe admine da mi izbrises ovaj nick jer vise necu da budem na ikakvom forumu jer su me ljudi poceli da ismijavaju ... Hvala...
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 feb 2013, 19:37

Nije valjda da ćeš zbog drugih da napuštaš forum. Neka te.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 23 feb 2013, 22:00

Ma hocu drug jer sam ja teret ovdje nekim, mozda i svima ovdje svi nesto ko fol mene hvale, a ustvari samo sluzim kao predmet zajebancije bilo mi je drago barem ovoliko ucestvovati sa dragim osobama i admine molim te ko ozbiljnog covjeka da me izbrises. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 feb 2013, 08:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:Može li mi neko, po mogućnosti administrator stranice, napisati ili prekopirati pravila ponašanja na forumu. Znam ja sve vezano za psovke, za vrijeđanje porodice i slično.. Ovaj put mislim konkretno na to naše pisanje o jevrejima, romima itd. Šta nam sloboda medija dozvoljava, u kojim granicama da se izjasnimo i nešto na taj fazon. Hvala.
Šta se imaš izjašnjavati o Romima na sportskom forumu? ... da pitaš za Romu (AC), pa hajde...
Baš se bavite glupostima. :roll:

pravila: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 033#p94033" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.