FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

sasagmp
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la sasagmp » 21 sep 2011, 02:37

A ne moze uvek ni Majo Vujovic...mora da odmori malo :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 sep 2011, 11:30

sasagmp je napisao/la:A ne moze uvek ni Majo Vujovic...mora da odmori malo :mrgreen:
Majo Vujovic. :?
To onaj sto pomaze Zvezdi tako sto daje na Banjici crveni prvo Reljicu,pa onda i Kristicu kao treneru.
To onaj sto pomaze Zvezdi tako sto u Kragujevcu protiv Metalca ne svira 2 penala Zvezdi,koja se rutinski sviraju.

Jeste on nama pomogao protiv Smedereva kada Stamenkovic nije dobio crveni,jeste svirao i penal koji je bio cist nad Kaduom cini mi se,ali zaboravljas itekako koja struja njega gura(rece ti da ti je Tegi prijatelj raspitaj se kod njega ;) ),zaboravljas i to da je Vujovic kaznjen i zbog toga sto je lose svirao u mecu Rad-Smederevo cini mi se prvo kolo pretprosle sezone,zaboravljas i to koliko je primedbi na njegov racun bilo sa "Karaburme",mislim mec Javor-OFK,ili iz Borce na mec Smederevo-BSK.Mnogo se lako zaboravljaju te male utakmice,a pogotovo utakmice u kojima je ostecena Zvezda,ali bitno je da u secanje dugo ostaju utakmice u kojima se Zvezdi nesta pokloni,to do kraja zivota ostane urezano. :roll:

I jos nesta Vujovic kada pogresi on odma' i bude kaznjen zajedno sa pomocnicima,a Mazic,sta MAzic bude,dobije pohvalu od FSS zbog dobro uradjenog posla. :roll: :lol: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 sep 2011, 16:53

To moze da prodje kod nekog fudbalskog laika taj crveni Reljicu.Ko je iole upucen malo u desavanja zna vrlo dobro u vase dobrosusedske odnose sa Radom,pokazuju transferi medjusobni,to je bilo cisto zamazivanje ociju,vama Rad bod nije otkinuo ne pamtim.
Penal nad Kaduom cist protiv Smedereva?pre toga for rukom malo a? :mrgreen:
Majo specijalac kad je gusto tu je....ovaj sada poslednji kaskaderski pad je za ocenu 10 zaista,sve pohvale Mikicu i azurnom Vujovicu :mrgreen:
Evo Mazic pogura i vas ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 sep 2011, 19:28

sasagmp je napisao/la:To moze da prodje kod nekog fudbalskog laika taj crveni Reljicu.Ko je iole upucen malo u desavanja zna vrlo dobro u vase dobrosusedske odnose sa Radom,pokazuju transferi medjusobni,to je bilo cisto zamazivanje ociju,vama Rad bod nije otkinuo ne pamtim.
Rad nas tim medjusobnim transferima da izvines je*e kako hoce. Daju nam Kaludjerovica za milion plus procenti od sledece prodaje (samo je jedna osoba na svijetu koja bi toliko dala za njega), uzimaju nam najtalentovanije igrace (Mrkela, Djuric i slicni), Stojicu vjecno dugujemo za Savica, sad jedva isplatismo Dimitrijevica, bas su nam dobdosusjedski odnosi. :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 sep 2011, 19:56

sasagmp je napisao/la:To moze da prodje kod nekog fudbalskog laika taj crveni Reljicu.Ko je iole upucen malo u desavanja zna vrlo dobro u vase dobrosusedske odnose sa Radom,pokazuju transferi medjusobni,to je bilo cisto zamazivanje ociju,vama Rad bod nije otkinuo ne pamtim.
Penal nad Kaduom cist protiv Smedereva?pre toga for rukom malo a? :mrgreen:
Majo specijalac kad je gusto tu je....ovaj sada poslednji kaskaderski pad je za ocenu 10 zaista,sve pohvale Mikicu i azurnom Vujovicu :mrgreen:
Evo Mazic pogura i vas ;)
Hteo sam da ti repliciram jedan poduzi post od pocetka ali onda procitam ovo
ovaj sada poslednji kaskaderski pad je za ocenu 10 zaista,sve pohvale Mikicu i azurnom Vujovicu
i to mi ubije svaki moral.Mene bi bila sramota,ma mene je se evo i sada crvenim zbog tebe sto si ovo napisao.Ti si prvi(ups.**** je prvi) koji je to napisao.Gledao sam klipove iz svih uglova koji postoje na netu koje sam dobio od ortaka,gledao sam snimak utakmice,i samo totalna fudbalska neznalica moze reci da ono nije penal.Pa kada bi sada ono poslali Collini da pogleda i da ga pitamo za misljenje.Covek bi nas pljunao zasto uopste imamo i dilemu oko toga.Mikic stiga PRVIdo lopte,izmakao je igrac ga udario,nije bitno kako ili da li bi je Mikic stigao posle penal je CIST kao suza,ali jesam i ja budala pa ja zaboravih da se ovi samo secaju onoga ko "pomogne" Zvezdi kao u ovome slucaju,samo sto ja ovde pomoci ne vidim,ali isto tako tim koji se zale za ovo je penal nad Diarrom cist bez trunke sumnje(ironicno zar ne),istim tim je dugo spominjani Chavin "penal" cist kao suza,verovatno zato sto oplakuju sto nije njihova filijala dosla do bodova protiv "slabe" Zvezde.

OVO JE POSLEDNJI PUT DA TI NESTA REPLICIRAM OVDE NA TEMU PARTIZAN-ZVEZDA,A ZBOG TVOJE PRICE RAZMISLICU I ZA UBUDUCE PO PITANJU BILO KOJE DRUGE TEME,ZATO NE TRUDI SE DA REPLICIRAS OSTACES BEZ ODGOVORA !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 sep 2011, 20:07

A danas u Lucanima 1:2,teska pobeda,tesko da cu doci do snimka,pa sam osudjen na klipove te reportazu sa SOS-a ako bude.Strelci Kaludjerovic nakon neke guzve,te Borja evrogol nisam uspeo stvoriti sliku kakav je bio dok ne pogledam nesta.
Mladost citavo vreme igrala bunker a njihovi odbrambreni napadali kao osice nase napadace,sto pokazuje ova slika.
Pripomogla im je i kisa te poprilicno nakvasen teren koji se lepi za kopacke i to je bilo stvoreno za bunker.kazu da je bila totalna dominacija ali da nas je jedna greska kostala primljenog gola.
Crveni ne bih da komentarisem(malo me cudi da se odredjeni vec nisu javili kako je crveni veliki greska sudije)dok ne vidim prekrsaj,samo sto sada sajtovi govore da je crveni cist,a navijaci koji su bili da postoji dilema oko toga kartona.

Najvaznije je da smo prosli,da smo sacuvali neke igrace,jer vidimo da smo igrali u sastavu:Kirovski,Adi,Cosic,Stojkovic,Reljic,Kovacevic,Vesovic,Lazovic,Mijailovic,Chava,Mezenga,a da su kasnije usli Evandro,Borja,Kaludjerovic.
Samo me ne raduje to sto je Robi i u ovakvoj bunkerica utakmici igrao sa kovacevicem i Mijailovicem u prvoj jer je trebao neko kreativni jos tu,meni pravo zao sto Causic ili Jankovic opet nisu zaigrali,pogotovo zbog ovoga prvog,ali mi je zaista drago da je tu bio Stojkovic celu utakmicu.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 sep 2011, 00:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moj jedini komentar na tvoje nebuloze.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 sep 2011, 00:23

http://www.zurnal.rs/2011/09/21/delije- ... index.html
Kakav naslov,kakvi doajeni sportskog novinarstva,cenim da ce sutra vec traziti da se zabrane sva gostovanja Zvezdinih navijaca sirom Srbije a bgm i sveta nakon ovoga. :evil:

[youtube][/youtube]

Reljic. :lol: Kakva inteligencija kod postavljanja,ovako se u moje vreme nisu postavljali ni petlici prilikom napada protivnika. :oops:
Borja sta reci nego majstorija,ostalo cemo ako nekada pogledam bolji snimak.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 sep 2011, 00:27

FK Crvena zvezda obaveštava svoje navijače da će se karte za utakmicu Hajduk – Crvena zvezda, koja se igra u nedelju 25. septembra u Kuli, prodavati i na blagajni Marakane. Karte će se prodavati u petak i subotu od 12,00 do 17,00 časova.

U Beograd je iz Kule stigao kontigent od 1000 karata, koje će se prodavati po ceni od 200 dinara. Sve kаrte koje se ne prodаju nа Mаrаkаni, biće vrаćene u Kulu i prodаvаće se nа dаn utаkmice.

Utakmice će početi u 16,00 časova.
@trib rekoh ti ja da nakon odlaska Dzombe,Hajduk postaje itekako prijatan klub za gledanje i za komentarisanje o istom.Cena 200 RSD.Mislim da se to nije jos desilo u Kuli,do sada su uvek bile preko 500.Definitivno fudbal u Kuli je u procvatu i ovu ideju apsolutno podrzavam. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 sep 2011, 02:16

Devil je napisao/la:
@trib rekoh ti ja da nakon odlaska Dzombe,Hajduk postaje itekako prijatan klub za gledanje i za komentarisanje o istom.Cena 200 RSD.Mislim da se to nije jos desilo u Kuli,do sada su uvek bile preko 500. procvatu i ovu ideju
Brate ovo je najpristojnija cena koja moze biti. Svaka im cast :!: Ovo nisam jos video tamo,ako izuzmemo one ulaske od pre 10-tak godina kad su gostujuce navijace pustali dzabe :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 sep 2011, 02:42

slika

Trece gostovanje za samo 7 dana . Ja danas nisam bio na tekmi zbog obaveza pa s toga ne mogu o detaljima.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 sep 2011, 00:45

Tribalian brate jel mi mozes reci koliki je trenutni dug Zvezde i koliki je bio :?: hvala na odg. :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2011, 00:47

Giallorossi je napisao/la:Tribalian brate jel mi mozes reci koliki je trenutni dug Zvezde i koliki je bio :?: hvala na odg. :)
Jeste da pratimo i Zvezdu i sve,ali nismo uprava,tacnije ni uprava ne zna.To ti zna par ljudi iz uprave(4-5 max.i to je to),ove revizorske izvestaje mozemo da okacimo macku o rep.Moja neka gruba procena je da je negde oko 15-ak miliona eura. ;)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 sep 2011, 00:48

Devil je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:Tribalian brate jel mi mozes reci koliki je trenutni dug Zvezde i koliki je bio :?: hvala na odg. :)
Jeste da pratimo i Zvezdu i sve,ali nismo uprava,tacnije ni uprava ne zna.To ti zna par ljudi iz uprave(4-5 max.i to je to),ove revizorske izvestaje mozemo da okacimo macku o rep.Moja neka gruba procena je da je negde oko 15-ak miliona eura. ;)
Nije loshe,negde sam procito prije 2 godine bilo 22 miliona tako nesto kad je bila Zvezda pred raspadom..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2011, 00:55

Giallorossi je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Nije loshe,negde sam procito prije 2 godine bilo 22 miliona tako nesto kad je bila Zvezda pred raspadom..
Ma ne zna se,mediji licitiraju sa raznim ciframa,pre par meseci se pojavilo da je dug bio oko 40 miliona eura,pa evo u ovom interviju Stefanovica spominje se 30-ak miliona eura koje je smanjen,pa Adzic i Lukic konstantno licitiraju da je bio 25.Ma ne zna se,dok se ne zaviri u papire dok se ne uradi kompletan izvestaj to se nece znati,ali u javnost takav izvestaj ma koja god uprava bila nece dospeti. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 sep 2011, 01:01

Stefanovic je rekao da se dug moze vidjeti na finansijskim izvjestajima na sajtu APR-a. Mnogi su na RSB forumu pisali o tim izvjestajima i zakljucak je bio da je dug 2009 bio 27 miliona a 2010 38 miliona ( 6 miliona dugorocni dug i 32 miliona kratkorocne obaveze). To je rekao jedan od forumasa koji se bavi ekonomijom i razumije se u te izvjestaje. Ja veze nemam o tom, pa mi nije bas ni jasno, evo njegov post:
Dugorocni dug (oko 630 miliona dinara - 6.3 miliona evra)
kratkorocne obaveze ( 3.2 milijarde dinara - 32 miliona evra)
----------------------------------------------------------------------------
Znaci, ukupne obaveze u 2010 je 38.3 miliona evra. U 2009 su bile oko 27 miliona. Iz prilozenog se da zakljuciti da su ukupne obaveze porasle za 11 milki. Medjutim, dugovi nisu isto sto i obaveze. Obaveza je siri pojam, i obuhvata jos svasta nesto sto je neophodno u poslovanju kluba. E sad, mnogi ce da pocnu da galame i da se uhvate dugova kao pijani plota. Ovo povecanje obaveza se mahom odnosi na promenu sistema funkcionisanja i politike finansiranja u odnosu na kriznu 2009. Zato je ne treba uzimati toliko ozbiljno. Kao sto rekoh, dugovi nisu bitni AKO I SAMO AKO ima priliva iz kojih se oni vracaju. I jos jedna vazna cinjenica - ovo su podaci za 2010. Za ovu godinu cemo znati u martu 2012 pouzdano (kad prodju zavrsni racun od nove godine, pa dok to proceslja revizija). Ovo su samo dugovi izracunati najprostijom metodom. Medjutim, klub ima znacajne plasmane (potrazivanja i sl.), jaku stalnu imovinu. I ono najvaznije NASI IZVESTAJI DELUJU "ZDRAVIJE" NEGO PRETHODNI. Naime, struktura je povoljnija iako su svi parametri porasli (dugorocne obaveze, kratkorocna aktiva, kratkorocne obaveze, stalna imovina, VANBILANSNA IMOVINA).

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 sep 2011, 01:05

Gde je onaj mali Milan Prso(meni se cini da se tako zove), bio je veliki talenat, izgleda se nije snasao..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2011, 01:07

Pisao sam i ja jendom prilikom ovde cim su ti izvestaji ugledali svetlo dana da to nisu celi izvestaji,postoje jos 4 strane takvih dokumenata koji uospte nisu okaceni na sajt,ne znam iz koga razloga,te da u tim nije celi finansijski izvestaj,koga niti jedna uprava kao sto sam i rekao nece hteti objaviti iz mnogih razloga.Koliko god mi to zeleli mora se priznati da su u pravu. ;)

@gillarosi u Radu je jos uvek,istina za mene on gledajuci ga u mladjim kategorijama i nije bio neki talenat,npr.porediti ga sa sadasnjim Jankovicem ili Causicem izgleda nemoguce iz ove perspektive.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 sep 2011, 11:28

Vec ti ovaj moj Kolega dade odgovor :mrgreen: a to je to,mi "znamo" da je negde oko 15 miliona,a u sustini ne znamo nista :mrgreen: mada isplivace to jednog dana,znace se sve kao i uvek. :)

P.S. Video sam jutros negde da Li Adija saigraci zovu "Baloteli" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2011, 23:02

slika-slika

HAJDUK KULA-CRVENA ZVEZDA

Nedelja,25.9,16:30
Stadion:SPC "Hajduk" Kula
Prenos:JSMS

Trece gostovanje za sedam dana,nakon sto smo lagano apsolvirali Cacak i ligaski mec protiv Borca,pa onda i Lucane i tezak kup mec protiv Mladosti,dosao je red na Kulu i gostovanje Hajduku.
Hajduk je pravo iznenadjenje i osvezenje za ligu.Promenila se kompletna garnitura i sa sadasnjim covekom koji je najbitnija karika mnogobrojnog lanca Camparom,zele da ostave mnogo dublji trag nego dok je to bio Dzomba.Kvalitetna je to ekipa bez posebnog izdvajanja Brac na golu ujedno i kapiten,tu su jos Covin,Ragipovic,Hadzibulic,Bubalo...respektabilna ekipa ali bez velikog iskustva sto se videlo i prosli vikend kada su na JNA lagano probijali prvi bendem ali stajali kod zavrsnog pasa i pokusavali 1 na 1 da rese,to je i najveci problem njihove igre.Dosta igraca je na koje treba obratiti paznju,najvise se treba ipak obratiti na levo krilo Covina,te na napadace Hadzibulica i Bubala koji je i najbolji strelac ekipe sa 3 gola do sada.

Sa druge strane mi mozemo da racunamo na najjaci tim,bez povredjenih bez suspendovanih tako da u najjacem sastavu idemo na ovo izuzetno,izuzetno neugodno gostovanje u Kulu.
Sastava jos zvanicnog nema,Robi ga nije izdiktirirao koliko sam ja upucen tako da je ostalo da nagadjam.Na gol ide Bajko tu nema dilema.Petkovic i Mikic su takodje sigurni u odbrani,centralne figure ce verovatno biti Ady i ja verujem Vilotic jer mora tu neko biti zaduzen na korpulentnog Hadzibulica i on je prvi izbor.Sta uraditi oko veze Lazovic i Borja na krila definitivno,e sada je pitanje sta unutra.Kadu i Chava su u definitivno boljoj formi nego Evandro tako da ne bi bilo iznenadjenje da njih dva krenu od starta a Evandro na klupu,u tom slucaju bi Kovacevic bio zadnji.No ne bi me takodje iznenadilo da krenemo sa Evandrom i Kaduom napred,a sa Chavom na zadnjem,mislim da sa dva klasicna zadnja necemo igrati.I na kraju u napadu Mezenga,sa ulaskom kasnije Kaludjerovica da uvalja neki gol iz guzve kojih ce zasigurno biti.

Teren je u dobrom stanju,u vreme utakmice predvidja se 25 stepeni,sto je odlicno,bez kise.
Ne mogu reci da je pobeda imperativ,ali trebali bi smo ovo dobiti pa makar i 1:0 uz neku mrljavu igru ja bih bio zadovoljan,jer bi prosli jos jedno ove sezone neugodno gostovanje.

IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.