Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Polako ljudi, Mirzi ce treba max 2 sezone da eksplodira. Pogledajte Scolu, Splittera, Pekovica, pa i ovog Vukovica. Mirza jedino sto treba je trazit da ide u drugi klub, ee sad ako on hoce da zivi u New Yorku to je nesto drugo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Polako ljudi, Mirzi ce treba max 2 sezone da eksplodira. Pogledajte Scolu, Splittera, Pekovica, pa i ovog Vukovica. Mirza jedino sto treba je trazit da ide u drugi klub, ee sad ako on hoce da zivi u New Yorku to je nesto drugo.
scola ne spada u ovo društvo,već u prvoj sezoni je bio bitan igrač,25 minuta je igrao
znam stari, to ja govorim isto ali opet nekako mi bas ruzno bude viditi kako za 10 minuta igre on ima ovako uzasnu statistiku a ljudi koji su gledali utakmicu kazu da je jos losije igro nego sto statistika pokazujeBIHfan je napisao/la:Polako ljudi, Mirzi ce treba max 2 sezone da eksplodira. Pogledajte Scolu, Splittera, Pekovica, pa i ovog Vukovica. Mirza jedino sto treba je trazit da ide u drugi klub, ee sad ako on hoce da zivi u New Yorku to je nesto drugo.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
vucevic (prepostavljam da si na njega mislio) je krajem 2011 otisao u NBA to nisu 2 sezone, a pekovic je vec prve sezeone imao solidnu minutazu i za pocetnika solidne brojkeBIHfan je napisao/la:Polako ljudi, Mirzi ce treba max 2 sezone da eksplodira. Pogledajte Scolu, Splittera, Pekovica, pa i ovog Vukovica. Mirza jedino sto treba je trazit da ide u drugi klub, ee sad ako on hoce da zivi u New Yorku to je nesto drugo.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
A kad je Neno govorio da su Netsi smijehotres od tima i da treba da budu presretni ako budu 7 na Istoku, smijali su mi se....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne pratim NBA vec deceniju (od kada je vec postajala cirkus), ali ono sto sam tri puta gledao u kasne sate (koja budala) je bio vise basket nego kosarka i to los baseketneno#4 je napisao/la:A kad je Neno govorio da su Netsi smijehotres od tima i da treba da budu presretni ako budu 7 na Istoku, smijali su mi se....
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Poceli su sa 11-3 i onda
malo ih presjece povreda Lopeza i takvih par sitnih
WIlimas igra u qurcu , nema vanjskog suta svi se guraju (Lopez/HUmpries/Wallace pa i Joe ) pod kos
nema nikakvog balansa
al vjerujem i dalje da uz pravog trenera (Mcmilan npr.) mogu do 4,5 pozicije na ultra izjednacenom istoku sem Miamia i NYK.
I nadam se vecoj minutazi za Mirzu kad sam vec ovdje
malo ih presjece povreda Lopeza i takvih par sitnih
WIlimas igra u qurcu , nema vanjskog suta svi se guraju (Lopez/HUmpries/Wallace pa i Joe ) pod kos
nema nikakvog balansa
al vjerujem i dalje da uz pravog trenera (Mcmilan npr.) mogu do 4,5 pozicije na ultra izjednacenom istoku sem Miamia i NYK.
I nadam se vecoj minutazi za Mirzu kad sam vec ovdje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vucevic je slabo igrao,jer se ekipa borila za PO,dok je Pekovic imao limitiranu minutazu i igrao samo u odsustvu tada prvog centra MIN Milicica i to u ekipi koja nije mogla u PO!Mnogo je bitno(za nekog poput Mirze) i u kojoj si ekipi i da li se ista bori za PO!Od toga ti uveliko zavisi minutaza!Ne govorim sada kakva su ekipa Netsi,ali je cinjenica da je mnogo ulozeno u tu ekipu i da se ocekuju rezultati,a vec sam pisao ranije da oni u takvoj konstelaciji nemaju vremena da cekaju na nekog da se privikne,vec idu sa provjerenim,makar to 'provjereno' i bilo ograniceno u mnogim segmentima...Usput,Splitter,koji je bolji igrac od Mirze,tek sada,u svojoj 3. sezoni pokazuje konstantnost u produkciji,tako da je @BIHfan,istakao pravu cinjenicu...nerminh74 je napisao/la:vucevic (prepostavljam da si na njega mislio) je krajem 2011 otisao u NBA to nisu 2 sezone, a pekovic je vec prve sezeone imao solidnu minutazu i za pocetnika solidne brojkeBIHfan je napisao/la:Polako ljudi, Mirzi ce treba max 2 sezone da eksplodira. Pogledajte Scolu, Splittera, Pekovica, pa i ovog Vukovica. Mirza jedino sto treba je trazit da ide u drugi klub, ee sad ako on hoce da zivi u New Yorku to je nesto drugo.
covjek objasnio ovom recenicom sve, da je otisao u Cavalirse sigurno bi imao 15+ min. ovdje to moze samo sanjatNEZALAGANJE je napisao/la:Vucevic je slabo igrao,jer se ekipa borila za PO,dok je Pekovic imao limitiranu minutazu i igrao samo u odsustvu tada prvog centra MIN Milicica i to u ekipi koja nije mogla u PO!Mnogo je bitno(za nekog poput Mirze) i u kojoj si ekipi i da li se ista bori za PO!Od toga ti uveliko zavisi minutaza!Ne govorim sada kakva su ekipa Netsi,ali je cinjenica da je mnogo ulozeno u tu ekipu i da se ocekuju rezultati,a vec sam pisao ranije da oni u takvoj konstelaciji nemaju vremena da cekaju na nekog da se privikne,vec idu sa provjerenim,makar to 'provjereno' i bilo ograniceno u mnogim segmentima...Usput,Splitter,koji je bolji igrac od Mirze,tek sada,u svojoj 3. sezoni pokazuje konstantnost u produkciji,tako da je @BIHfan,istakao pravu cinjenicu...nerminh74 je napisao/la:vucevic (prepostavljam da si na njega mislio) je krajem 2011 otisao u NBA to nisu 2 sezone, a pekovic je vec prve sezeone imao solidnu minutazu i za pocetnika solidne brojkeBIHfan je napisao/la:Polako ljudi, Mirzi ce treba max 2 sezone da eksplodira. Pogledajte Scolu, Splittera, Pekovica, pa i ovog Vukovica. Mirza jedino sto treba je trazit da ide u drugi klub, ee sad ako on hoce da zivi u New Yorku to je nesto drugo.
kako citam ako svi dogovori s Philom propadnu(uostalom i hoce) najvjerovatnije ostaje PJ kao trener
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
dok se navikne na košarku na mnogo većem nivou, sezona je duga, a ionaku su mu stručnjaci predviđali da će u netsima biti najbolji 6. igrač 
Odlazi Safete.
-
svejedno77
- Kontakt:
Gledao sam skoro svaku Utakmicu Mirze dosad za Brooklyn al ova zadnja je bila katastrofalna jesu mozda solirali ljudi, al stvarno s tolikom nesigurnoscu zraci da tesko moze neko da se usudi da mu doda Loptu u prvim utakmicama su to i radili pa je uzimao po 16 suteva.
Prvo u ovoj zadnjoj u Napadu los je u kretnjama, kada treba da napravi prostora za igraca on prilazi kosu kad treba da skace nigdje ga blizu obruca 1 skok za 10 min ja mislim.
Drugo igraci mu na na svaki postavljen napad govore gdje treba da ide mislim kolko je sjedio na klupi i gledo njihove napade trebo je to vise napamet znat, on je bar govorio tako da upija sve i kad ne igra da prati kako oni igraju onaj Taylor je plej nije puno igrao al nije bio toliko izgubljen on jos organizuje napade.
Trece odbrana katastrofa dobio je Matt Boner da cuva koji bukvalno zna samo da opali tricu nesta kao brian scalabrine i on na pick n pop situaciji udvaja i ide do obruca sa protivnickim plejom,
to je i rekao Komentator kao zna Mirza sta je pogrijesio kod ove trice.
Jedino je pozitivno u ovoj utakmici je bila ona Kontra kad je dodao Tayloru, ovo je bila super Sansa jer nije bila vise od nikakvog Rezultatskog znacaja jer su Spursi vodili skoro 40 razlike i nije bilo stim ni pritiska.
Mirza mora naucit da nemoze samo da opali tricu onu sto je opucao jedva obruc pogodila mora da se malo bori govor Tijela moju nikakav, onaj Brooks sto solira bar pokusava prosle sezone je igrao 30 min a sad mora da se bori za svaki minut.
Neznam ko ga je savjetovao da ostane u Evropi toliko dugo taj mu nije bas prijatelj on je trebao najkasnije otic kad i Pekovic ili njegov timski kolega Splitter, recimo da je otisao 2009/2010 manja bi bila ocekivanja od njega i mogao je dodat neke stvari svojoj igri jer oni sad kontaju da su uzeli gotovog igraca koji treba malo da se navikne na nacin igre ali ne izgleda basali nije tako.
Da je tad otisao, jer je sam rekao da je mogao je i tad otic ili bi stasao u pravog igraca gdje bi snjim samo jos par igraca imale dobre Sanse na Eurobasketu pa pogledajte samo Nowitzkog ili onog Denga oni pobjeduju sami druge Reprezentacije ili sta ce jedan Galinari ili Bellineli znacit za Italiju itd.
A da mu je to propalo i da se tad nije mogao dokazat mogao je opet igrat u Evropi u nekim jakim klubovima kao i ostali sto su se okusali u NBA pa vratili.
Jer sad ako ne bude adekvatno bude odigrao Sezonu rijesice se oni njega dali u nekom Trade-u, Amnestie (Blatche) ili skontace nesto a taj drugi Klub poslje ovih igara nece ga cekat otvorenih ruku.
Zato neznam sta ocekivat od ostatka sezone al nadat se najboljem volio bi da Mirza uspije pratim ga odkad je igrao za Slobodu i zabijao 30 + poena i jedan od najvecih posljeratnih potencijala ali imaju i tu i srece u uspjehu.
Vidjecemo nadat se najboljem ..
Prvo u ovoj zadnjoj u Napadu los je u kretnjama, kada treba da napravi prostora za igraca on prilazi kosu kad treba da skace nigdje ga blizu obruca 1 skok za 10 min ja mislim.
Drugo igraci mu na na svaki postavljen napad govore gdje treba da ide mislim kolko je sjedio na klupi i gledo njihove napade trebo je to vise napamet znat, on je bar govorio tako da upija sve i kad ne igra da prati kako oni igraju onaj Taylor je plej nije puno igrao al nije bio toliko izgubljen on jos organizuje napade.
Trece odbrana katastrofa dobio je Matt Boner da cuva koji bukvalno zna samo da opali tricu nesta kao brian scalabrine i on na pick n pop situaciji udvaja i ide do obruca sa protivnickim plejom,
to je i rekao Komentator kao zna Mirza sta je pogrijesio kod ove trice.
Jedino je pozitivno u ovoj utakmici je bila ona Kontra kad je dodao Tayloru, ovo je bila super Sansa jer nije bila vise od nikakvog Rezultatskog znacaja jer su Spursi vodili skoro 40 razlike i nije bilo stim ni pritiska.
Mirza mora naucit da nemoze samo da opali tricu onu sto je opucao jedva obruc pogodila mora da se malo bori govor Tijela moju nikakav, onaj Brooks sto solira bar pokusava prosle sezone je igrao 30 min a sad mora da se bori za svaki minut.
Neznam ko ga je savjetovao da ostane u Evropi toliko dugo taj mu nije bas prijatelj on je trebao najkasnije otic kad i Pekovic ili njegov timski kolega Splitter, recimo da je otisao 2009/2010 manja bi bila ocekivanja od njega i mogao je dodat neke stvari svojoj igri jer oni sad kontaju da su uzeli gotovog igraca koji treba malo da se navikne na nacin igre ali ne izgleda basali nije tako.
Da je tad otisao, jer je sam rekao da je mogao je i tad otic ili bi stasao u pravog igraca gdje bi snjim samo jos par igraca imale dobre Sanse na Eurobasketu pa pogledajte samo Nowitzkog ili onog Denga oni pobjeduju sami druge Reprezentacije ili sta ce jedan Galinari ili Bellineli znacit za Italiju itd.
A da mu je to propalo i da se tad nije mogao dokazat mogao je opet igrat u Evropi u nekim jakim klubovima kao i ostali sto su se okusali u NBA pa vratili.
Jer sad ako ne bude adekvatno bude odigrao Sezonu rijesice se oni njega dali u nekom Trade-u, Amnestie (Blatche) ili skontace nesto a taj drugi Klub poslje ovih igara nece ga cekat otvorenih ruku.
Zato neznam sta ocekivat od ostatka sezone al nadat se najboljem volio bi da Mirza uspije pratim ga odkad je igrao za Slobodu i zabijao 30 + poena i jedan od najvecih posljeratnih potencijala ali imaju i tu i srece u uspjehu.
Vidjecemo nadat se najboljem ..
Kakve su sanse za vcs i igranje ? tj. imalo ko od ovih sto igraju 4-5 da je povrijedjen(bar 2 bi trebala bit' za neku pristojnu minutazu od 10-ak min) 
jedina sansa da on igra 10 min. je u garbage time-u, drugacije ja ne vidim nacinafanatic je napisao/la:Kakve su sanse za vcs i igranje ? tj. imalo ko od ovih sto igraju 4-5 da je povrijedjen(bar 2 bi trebala bit' za neku pristojnu minutazu od 10-ak min)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Stackhouse je out, Watson je gametime decision, što znači da će Wallace vjerovatno igrat na svojoj prirodnoj poziciji 3
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Hump ? Ako je i on out, onda bi i mog'o dobit' sansu, inace tesko(djaba sto ce Wallace ic' na 3icu..)kokuz je napisao/la:Stackhouse je out, Watson je gametime decision, što znači da će Wallace vjerovatno igrat na svojoj prirodnoj poziciji 3
Djaba gledam Netse i cekam nece on dobit ni sekunde al haj makar imaju atraktivnog protivnika !!
ja taman upalio, kad ono half time
al ne vjerujem ni da ce igrati
nista - gledamo pekovica 
cuj vode 14 razlike, a do kraja ce izgubit
(mirza ne ulazi veceras, sanse 1%) i to negdje oko 4:05 h . laku noc
Kindže, kindže...
I moze pitanje, od kako cesce pratim nba, narocito posljednjih sezona, nisam u toku nikako sa ovih promjenama u pravilima. Tipa 3 sekunde 1 bacanje (TO ZNAM), ali , npr. kada igrac vrati loptu na svoju polovicu pa opet je uzme i nastavi napad, nije kao u evropskoj kosarci da se dodijeli lopta protivnickom timu???
To se desi npr. kada chandler skace ispod kosa i vraca loptu iz skoka svojima a ona ode u drugu polovicu, i play pokupi loptu i nastavi napad...
To se desi npr. kada chandler skace ispod kosa i vraca loptu iz skoka svojima a ona ode u drugu polovicu, i play pokupi loptu i nastavi napad...
Kindže, kindže...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.