Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
zipa ovo R i B 
A sto nisu igrali Iniesta i Thigao?
Iniesta je igrao citavu ali nije imao motiva.
Dok je Thiago proveo 60min, naravno onda je usao tata nogometa - steta sto nije imao motiva za igru.
Viva la Barca
NEKI NOVI LIK SMRADOLINIJAStvarno cudno, zasto Guardiola nije ubacio Pique i Puyola u odbranu, kao da je prisiljen u Madridu da igra sa Abidalom i Masceranom, nebi me cudilo da kralj Spanije nije naredio tako nesto..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A Paja ko će drugi

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Donnie Darko
- Kontakt:
warden znas i sam da ti postovi pripadaju temi najdebilniji postovi, a ne ovdje.
Paja je Einstein za ovoga.Bianconeri1988 je napisao/la:A Paja ko će drugi![]()
Ocito da ne zna. Ne vidim sta je smijesno. Pogotovo od koga dolazi.Donnie Darko je napisao/la:warden znas i sam da ti postovi pripadaju temi najdebilniji postovi, a ne ovdje.
Da ne bude zabune, @smradalonija je los blanos/pepe (lik koji svaki dan otvara barem po jedan profil, jer mu se isti ukidaju/brisu. Toliko tesko shvatiti da nam njegovo prisustvo ovdje ne odgovara?
Vom Jäger zum Gejagten
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Debilske rasprave kvazi navijaca barse i reala , dzaba vrijedzaju one prave navijace nazivima smradalonci i slicno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Barca u srcu
- Kontakt:
Nakon utakmice, najbolji post koji sam dosad pročitao. Potpis.Sarajlijc@ je napisao/la:Debilske rasprave kvazi navijaca barse i reala , dzaba vrijedzaju one prave navijace nazivima smradalonci i slicno.
Dajte ljudi, shvatite da trenutno Barcelona ima najviše djece navijača, koji navijaju za nju zato što je trenutno najbolja, a ne zbog neke tradicije ili nečega drugog, i shvatite da su to djeca, a takve djece ima svakako i među navijačima Reala, ali i navijačima ostalih klubova, ali u manjoj mjeri, jer Barcelona ima najviše takvih navijača, što je, po meni i logično, jer kad počnete da pratite fudbal, i počnete da "navijate" za neki tim, izaberete najbolji tim. I ja sam, kada sam počeo da pratim fudbal, počeo da navijam za Barcelonu zbog Ronaldinha, ali sada više nije Messi ili bilo ko drugi onaj zbog kojeg navijam, već ta moć i dominacija Barce, i makar Baracelona izgubila sve trofeje ove godine, ja ću i dalje navijati za nju.
Ja shvatam da ima puno djece koja su ljubomorna na Barcelonu, i došli su da provociraju, i molio bih sve ozbiljne navijače Barcelone da ne nasijedaju na njihove provokacije, samo neka prijave post i problem riješen.
I još bih htio da dodam, da se mi možemo zvati navijačima Barcelone i ostalih klubova, ako gledamo svaku njihovu utakmicu, ako pratimo sve novosti vezane za klub za koji navijamo, jer nije niko lud da daje 1000 KM da bi otišao na jednu utakmicu Barcelone, pogotovo na ovom vremenu, lahko je navijati za Sarajevo, Želju, Čelik ili neki drugi klub iz grada iz kojeg dolazite, jer ukupni troškovi su od 3-15KM za jednu utakmicu, a ne 1000 KM, koliki bi bili kada bi neko otišao na utakmicu Barcelone, pa makar to bila i utakmica sa Granadom.
warden je napisao/la:A sto nisu igrali Iniesta i Thigao?
Iniesta je igrao citavu ali nije imao motiva.
Dok je Thiago proveo 60min, naravno onda je usao tata nogometa - steta sto nije imao motiva za igru.
Viva la BarcaNEKI NOVI LIK SMRADOLINIJAStvarno cudno, zasto Guardiola nije ubacio Pique i Puyola u odbranu, kao da je prisiljen u Madridu da igra sa Abidalom i Masceranom, nebi me cudilo da kralj Spanije nije naredio tako nesto..![]()
ili parmak blancos
ser del barça es el millor que hi ha !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
lech je napisao/la:zipa ovo R i B
PRvi put cujem da ima taj topic ,da sam znao tamo bi ga postavio a evo trazim ga ,al ga nem ...geronimo je napisao/la:Ocito da ne zna. Ne vidim sta je smijesno. Pogotovo od koga dolazi.Donnie Darko je napisao/la:warden znas i sam da ti postovi pripadaju temi najdebilniji postovi, a ne ovdje.
Da ne bude zabune, @smradalonija je los blanos/pepe (lik koji svaki dan otvara barem po jedan profil, jer mu se isti ukidaju/brisu. Toliko tesko shvatiti da nam njegovo prisustvo ovdje ne odgovara?
A taj Smradalonija
IO SONO INTERISTA
Lijepo sagledano i slažem se sa svim napisanimBarca u srcu je napisao/la: Nakon utakmice, najbolji post koji sam dosad pročitao. Potpis.
Dajte ljudi, shvatite da trenutno Barcelona ima najviše djece navijača, koji navijaju za nju zato što je trenutno najbolja, a ne zbog neke tradicije ili nečega drugog, i shvatite da su to djeca, a takve djece ima svakako i među navijačima Reala, ali i navijačima ostalih klubova, ali u manjoj mjeri, jer Barcelona ima najviše takvih navijača, što je, po meni i logično, jer kad počnete da pratite fudbal, i počnete da "navijate" za neki tim, izaberete najbolji tim. I ja sam, kada sam počeo da pratim fudbal, počeo da navijam za Barcelonu zbog Ronaldinha, ali sada više nije Messi ili bilo ko drugi onaj zbog kojeg navijam, već ta moć i dominacija Barce, i makar Baracelona izgubila sve trofeje ove godine, ja ću i dalje navijati za nju.
Ja shvatam da ima puno djece koja su ljubomorna na Barcelonu, i došli su da provociraju, i molio bih sve ozbiljne navijače Barcelone da ne nasijedaju na njihove provokacije, samo neka prijave post i problem riješen.
I još bih htio da dodam, da se mi možemo zvati navijačima Barcelone i ostalih klubova, ako gledamo svaku njihovu utakmicu, ako pratimo sve novosti vezane za klub za koji navijamo, jer nije niko lud da daje 1000 KM da bi otišao na jednu utakmicu Barcelone, pogotovo na ovom vremenu, lahko je navijati za Sarajevo, Želju, Čelik ili neki drugi klub iz grada iz kojeg dolazite, jer ukupni troškovi su od 3-15KM za jednu utakmicu, a ne 1000 KM, koliki bi bili kada bi neko otišao na utakmicu Barcelone, pa makar to bila i utakmica sa Granadom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Sarajlijc@
- Kontakt:
barca u srcu na ovom forumu nema navijaca barse niti reala
ima samo simpatizera.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Bukvalno si shvatio, ali to ne mijenja poentu.warden je napisao/la: PRvi put cujem da ima taj topic ,da sam znao tamo bi ga postavio a evo trazim ga ,al ga nem ...![]()
![]()
Vidim da nista ne vidis. Tebi je normalan forumas koji je mali milion puta banovan? Koji administraciji pravi probleme. Koji kvari sve moguce diskusije...warden je napisao/la: A taj SmradalonijaLOS BLancos
,pa L.B mi je bas izgledo ko normalan forumas
Uostalom, vidis (?) valjda sta je u stanju uraditi (zadnji primjer sa @smradalonija) samo da ovaj forum minira (konkretno podforum Primera liga).
Ti kolutaj i dalje tim okicama, a mene pusti da budem umisljen (takav sam po prirodi). Svjestan sam da me ne mogu svi voljeti, eto poslije Los Blanosa (ne, nisam pogrijesio) imam neprijatelja i u wardenu.
Fino, raste taj broj iz dana u dan.
Sto se mene tice, nemamo vise sta reci jedan drugom (konkretno u ovoj "diskusiji") tako da me dzabe ne repliciras.
Zdra´o.
Vom Jäger zum Gejagten
Ne bi Bosnjo mog'o bez svadje ni dana.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- legenda reala
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:Ajd kad vec toliko dobivas ajd onda meni posudi 450 EURA da registrujem auto i platim koju kaznusta je to za tebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Napokon neko normalan. Samo nemoj puno vremena na ovo trosit', nemozes ti to njima objasnitiSarajlijc@ je napisao/la:barca u srcu na ovom forumu nema navijaca barse niti realaima samo simpatizera.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Pa dobro, šta ja trebam uraditi da bih bio navijač Barse, jel' trebam dignuti kredit da bih otišao na njihovu utakmicu. Slažem se da je draž navijanja za neki klub, ustvari bodrenje tog kluba sa tribina, ali to prosječan bosanskohercegovački građanin sebi ne može priuštiti.Sarajlijc@ je napisao/la:barca u srcu na ovom forumu nema navijaca barse niti realaima samo simpatizera.
LogičnoBarca u srcu je napisao/la: Pa dobro, šta ja trebam uraditi da bih bio navijač Barse, jel' trebam dignuti kredit da bih otišao na njihovu utakmicu. Slažem se da je draž navijanja za neki klub, ustvari bodrenje tog kluba sa tribina, ali to prosječan bosanskohercegovački građanin sebi ne može priuštiti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bukvalno ,ja kak"o tako si i napiso ,(ne)kulturno i (ne)umjereno umjesto da lijepo kazes ,pokusavas ispasti pametan prekom tudih (mojih) leda ,,,volim da kolutam okicama na "periferijske "postove i izjavegeronimo je napisao/la:Bukvalno si shvatio, ali to ne mijenja poentu.warden je napisao/la: PRvi put cujem da ima taj topic ,da sam znao tamo bi ga postavio a evo trazim ga ,al ga nem ...![]()
Vidim da nista ne vidis. Tebi je normalan forumas koji je mali milion puta banovan? Koji administraciji pravi probleme. Koji kvari sve moguce diskusije...warden je napisao/la: A taj SmradalonijaLOS BLancos
,pa L.B mi je bas izgledo ko normalan forumas
Uostalom, vidis (?) valjda sta je u stanju uraditi (zadnji primjer sa @smradalonija) samo da ovaj forum minira (konkretno podforum Primera liga).
Ti kolutaj i dalje tim okicama, a mene pusti da budem umisljen (takav sam po prirodi). Svjestan sam da me ne mogu svi voljeti, eto poslije Los Blanosa (ne, nisam pogrijesio) imam neprijatelja i u wardenu.
Fino, raste taj broj iz dana u dan.![]()
Sto se mene tice, nemamo vise sta reci jedan drugom (konkretno u ovoj "diskusiji") tako da me dzabe ne repliciras.
Zdra´o.
Nisam ti neprijatelj ,sto bi ti bio ? ne poznajem te nit me interesujes ,samo ponasanje tvoje ne dolikuje poziciji koja ti je dodijeljna ,ti si jedan od kadija na ovom forumu ,ali su prije svega jedan od nas ..FORUMAS ,pa sve ostalo dolazi tek onda ...al eto ako ti smatras da sam ti neprijatelj onda me tako i dozivljavaj tvoja stvar ...a vjerujem da su jedini koji te vole uplakani bavarci koji nisu u stanju da se brane pa tebe zove da brises postove "gostiu" na "vasem" topicu ...
Vo "Zdra
IO SONO INTERISTA
Eto vidis kako ja tebe natjeram da ne offtopicaris. Ovaj post je upravo za ove teme.
Polako bolan, sta si zapjenio? Malo vode, pa nesto slatko (dobro za raspolozenje).
Moze i banana, ona osim energije proizvodi "sretne" hormone.
Velis lupam? Donosim pogresne zakljucke? E svasta...
Imas li nekog omiljenog moderatora? Pitaj ga licno za sve ovo sto sam ja iznio. Mozes i Admina slobodno.
"Vole" me jedino (uplakani, zasto to?) Bavarci.
Zato sto brisem postove od GostiJu.
Ne bukvalno, rekoh ja tebi. Kakvi neprijatelji kakvi bakraci. Haman ne vidis da sam nakosio slova?
Nekad mi je tako sladje (od navodnih znaka).
Periferijske?
Maksimalno 17 ljeta. Je l´ tako?
Cao.
P.S. Ovaj put me poslusaj (pokazi malo te (ne)periferijske kulture) i nemoj kvariti temu.
Imas PP za sve nejasnoce.
Polako bolan, sta si zapjenio? Malo vode, pa nesto slatko (dobro za raspolozenje).
Velis lupam? Donosim pogresne zakljucke? E svasta...
Imas li nekog omiljenog moderatora? Pitaj ga licno za sve ovo sto sam ja iznio. Mozes i Admina slobodno.
"Vole" me jedino (uplakani, zasto to?) Bavarci.
Ne bukvalno, rekoh ja tebi. Kakvi neprijatelji kakvi bakraci. Haman ne vidis da sam nakosio slova?
Periferijske?
Maksimalno 17 ljeta. Je l´ tako?
Cao.
P.S. Ovaj put me poslusaj (pokazi malo te (ne)periferijske kulture) i nemoj kvariti temu.
Imas PP za sve nejasnoce.
Vom Jäger zum Gejagten