Napoli - Juventus, ako Napoli dobije izbaciva Juve iz Euro Lige...
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Da, ako vi dobijete te dvi tekme možete se interu približit al...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa sve ovo bude u "pet deka", dok ne dodje do direktnog susreta, tako da mislim da ce Inter, kao i obicno, nabusiti Romu usred Olimpica naredni vikend i to ce biti: dovidjenja, prijatno!
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
hahahha "Inter nabusit Romu kao i obicno".....Mi smo vas nabusili na pocetku sezone kad je Roma bila u najvecoj krizi kad su je svi pobijedjivali....Doduse rezultat je bio ja mislim 2:2...al smo vas igrom razbili...!!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
1-1 je bilo i trebali smo ih dobit, medjutim niko ne gleda kakva je igra bila - gleda se rezultat, statistika i slicne pizdarije koje kazu da imamo katastrofalan ucinak na olimpicu protiv ladrija . . . al' s ovom formom i bez povreda najgore sto nam se moze desit je nerijeseno 
edit: u zadnjih 10 utakmica livorno uzeo 3 boda . . . MIlan, Juve, Roma i nadam se da ce cetvrti protiv intera
ajde lucarelli KOMUNJARO
edit: u zadnjih 10 utakmica livorno uzeo 3 boda . . . MIlan, Juve, Roma i nadam se da ce cetvrti protiv intera
ajde lucarelli KOMUNJARO
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Da al mi s' Inter otkako je preuzeo primat u Sera A,igramo relativno dobro...i mislim da Ranijeri nece napravit istu gresku kao kad smo igrali sa domom penzionera povuc se i igrat na nerijeseno...ako sad ne bude igrao ofanzivno onda ebiga treba ga mijenjat!!!!
A,u tim se najvjerovatnije vraca i Totti protiv Intera...jedninI igrac kojeg Morati nije mogao da dovede u Inter...nudio mu je blanko cek....al JEDAN JE FRANCESKO TOTTI :d
A,u tim se najvjerovatnije vraca i Totti protiv Intera...jedninI igrac kojeg Morati nije mogao da dovede u Inter...nudio mu je blanko cek....al JEDAN JE FRANCESKO TOTTI :d
- Evil Genius
- Kontakt:
ma mirko je nanjusio krv i ima da ugrize opet, u to sam siguran
al' idemo mi prvo odradit bolognu pa onda pricat o vikendu, vidis i sam kakav nam je skor protiv 'malih' ekipa . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Ne znam na koga mislis pod to "vas", jedino sto znam da je zadnje tri sezone Roma na Olimpicu izgubila od Intera (zadnje dvije godine su primili po 4 gola), tako da na tome baziram moje misljenje da bi Inter mogao "nabusiti Romu kao i obicno".Google je napisao/la:hahahha "Inter nabusit Romu kao i obicno".....Mi smo vas nabusili na pocetku sezone kad je Roma bila u najvecoj krizi kad su je svi pobijedjivali....Doduse rezultat je bio ja mislim 2:2...al smo vas igrom razbili...!!!!!
P.S. Ako na mom avataru stoji Mourinho, ne znaci da navijam za Inter niti da sam simpatizer tog kluba.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- _forzamilan_
- Kontakt:
bojim se da si u pravu.drop je napisao/la:Inter se nudi i nudi evo vec duže vrijeme da ih neko prestigne (Milan ili Roma)...isto ko da mole da ih neko prestigne, ali ovi to jednostavno ne mogu jer je to nejac koja ne može da uzme poklon koji im Inter vec 5-6 kola pruža.
Na kraju ce se ovi dozvati pameti i vratiti formu i opet ode titula njima po 5 put zaredom.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Evil Genius
- Kontakt:
imam osjecaj da jose jedva ceka da ga neko oslovi kao navijaca intera pa da on onda objasni kako to zapravo nije 
Ok,sory za to "oni mi vi nasi vasi".....jose je napisao/la:Ne znam na koga mislis pod to "vas", jedino sto znam da je zadnje tri sezone Roma na Olimpicu izgubila od Intera (zadnje dvije godine su primili po 4 gola), tako da na tome baziram moje misljenje da bi Inter mogao "nabusiti Romu kao i obicno".Google je napisao/la:hahahha "Inter nabusit Romu kao i obicno".....Mi smo vas nabusili na pocetku sezone kad je Roma bila u najvecoj krizi kad su je svi pobijedjivali....Doduse rezultat je bio ja mislim 2:2...al smo vas igrom razbili...!!!!!
P.S. Ako na mom avataru stoji Mourinho, ne znaci da navijam za Inter niti da sam simpatizer tog kluba.
Znao je Inter da prima od Rome ne tako davno i po 6 komada...par puta 3-4 komada....I jedan od najljepsih golova i histori serie A je dao Totti upravo interu prije par godina
roma bi trebala igrati ofanzivno , napasti intera i dobiti par komada , mourinho je izjavio kako vise nece biti sansi da nrko prestigne inter do kraja prvenstva , a ja mu vjerujem
- Citizen-X
- Kontakt:
Jes meni smijesno "mi, vi, oni, nasi"

Sve mogu razumjet' al' podvojavanje i zaostravanje odnosa ljudi iz iste zemlje zbog nekog fudbalskog kluba iz druge zemlje - ja mislim da je prilicno samo bosancerosima i rijetko kojoj drugoj naciji (koja nema izgradjen vlastiti identitet) - al' to je vec neka druga tema ...
Ja sam recimo uvijek i prije rata volio Fjorentinu i Sampdoriju (imali smo salove i dresove i prije rata) ali nikad to ne bi bio razlog da se kacim sa nekim bratom po rodnoj grudi i da to preraste u ozbiljnu svadju i raspravu bez smisla.
Sve mogu razumjet' al' podvojavanje i zaostravanje odnosa ljudi iz iste zemlje zbog nekog fudbalskog kluba iz druge zemlje - ja mislim da je prilicno samo bosancerosima i rijetko kojoj drugoj naciji (koja nema izgradjen vlastiti identitet) - al' to je vec neka druga tema ...
Ja sam recimo uvijek i prije rata volio Fjorentinu i Sampdoriju (imali smo salove i dresove i prije rata) ali nikad to ne bi bio razlog da se kacim sa nekim bratom po rodnoj grudi i da to preraste u ozbiljnu svadju i raspravu bez smisla.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Evil Genius
- Kontakt:
sve je to Ok sto ti govoris al' nisu se ljudi potukli jbt 
- Citizen-X
- Kontakt:
Jes' samo zahvaljujuci sreci sto sjede po par stotina ili hiljada kilometara dalje jedni od drugih - sucur AllahuEvil Genius je napisao/la:sve je to Ok sto ti govoris al' nisu se ljudi potukli jbt
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
E cuj Inter se nudi da ga ostali stignu ili cak prestignu. Eh, puste rane, da on moze pobjediti, i opet otici na +5-6 odma bi svi potpisali, Moratti prvi. Nego ocito je da su pali u formi, umor je ucino svoje borba na dva fronta, nimalo nije lako, i mogla bi biti kobna na kraju.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne mora se namjerno nuditi da ga prestignu, jednostavno je bacio sve na CL u ovom momentu jer Moratti zna da bi velika vecina pristala zrtvovati Serie A za jedan pravi uspjeh u LP (dovoljno govori i naslov i poziv ''tutti allo stadio per vincere insieme'' i 31.03.2010., na sluzbenoj stranici, samo se o tome razmislja), ja prvi, a vjerujem i ostatak na forumu, iako nije neki relevantni faktor, a ostali nisu u stanju ni to iskoristiti.
Ako Jose kaze da prilika vise biti nece i da su sansu fulali, onda tako mora biti.
Takodjer, da nastavimo u revijalnom tonu, dominacija u mladim kategorijama :
Primavera: AC Milan 1-4 Inter
AC Milan 1-4 Inter (HT: 1-3)
Scorers: Destro (pen) 24, Obi 29, Adiyiah 31, Rigione 41, Beretta 81.
AC Milan (4 3 3): Donnarumma; Ghiringhelli, Romagnoli, Pasini, De Vito; Merkel (Beretta 58), Strasser, Novinic; Oduamadi, Zigoni (Pedrocchi 79), Adiyiah (Schenetti 46).
Subs not used: Perucchini, Meregalli, Motta, Scampini.
Coach: Stroppa.
Inter (3 4 3): Belec; Natalino, Caldirola, Rigione; Donati, Carlsen, Nwankwo, Biraghi; Alibec (Beretta 64), Destro (Fortunato 83), Obi (Stevanovic 66)
Subs not used: Bavena, Kysela, Crisetig, Tremolada.
Coach: Pea .
Ako Jose kaze da prilika vise biti nece i da su sansu fulali, onda tako mora biti.
Takodjer, da nastavimo u revijalnom tonu, dominacija u mladim kategorijama :
Primavera: AC Milan 1-4 Inter
AC Milan 1-4 Inter (HT: 1-3)
Scorers: Destro (pen) 24, Obi 29, Adiyiah 31, Rigione 41, Beretta 81.
AC Milan (4 3 3): Donnarumma; Ghiringhelli, Romagnoli, Pasini, De Vito; Merkel (Beretta 58), Strasser, Novinic; Oduamadi, Zigoni (Pedrocchi 79), Adiyiah (Schenetti 46).
Subs not used: Perucchini, Meregalli, Motta, Scampini.
Coach: Stroppa.
Inter (3 4 3): Belec; Natalino, Caldirola, Rigione; Donati, Carlsen, Nwankwo, Biraghi; Alibec (Beretta 64), Destro (Fortunato 83), Obi (Stevanovic 66)
Subs not used: Bavena, Kysela, Crisetig, Tremolada.
Coach: Pea .
...Život za Široki...
jel se to sintercici fale sto su nekoga pobjedili u primaveri
..
gdje ste bili prije par mjeseci kada se igrao Viareggio ?

gdje ste bili prije par mjeseci kada se igrao Viareggio ?
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahahahaa kakva ba dominacija hahahahahahaa jbt sto me nasmija lik
Mislio momak da to niko ne prati
niste prvi ni u svom sektoru ... http://www.lega-calcio.it//it/Primavera ... ifica.page
Mislio momak da to niko ne prati
niste prvi ni u svom sektoru ... http://www.lega-calcio.it//it/Primavera ... ifica.page
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Evil Genius
- Kontakt:
ne kontam se previse u te mlade, (znam rominu mladu ekipu napamet al' tabela i statistika mi nije jaca strana) pa bi vas zamolio ako neko moze rec nesto o njima, neki link il' nesto slicno ? hvala
edit : probo link gore izbacuje error al' sad radi
edit edita : najjaci smo
edit : probo link gore izbacuje error al' sad radi
edit edita : najjaci smo
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 23 mar 2010, 17:14, ukupno mijenjano 3 puta.
drug, valjda vidis da imamo tri utakmice manjeL'Avvocato je napisao/la:hahahahahaa kakva ba dominacija hahahahahahaa jbt sto me nasmija lik![]()
![]()
![]()
Mislio momak da to niko ne prati![]()
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.