NK Zvijezda Gradačac

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 nov 2010, 03:00

padobranac1978 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Fatko je napisao/la:Aj malo ljudi opustese sto se tice pojedinaca iz TZ oni su mozda samo internet navijaci jer ja sto znam Fukara iz prve ekipe su ok momci i nikada nista nebi protiv nas rekli al znajte da ima ovdje svakakvih balavaca i likova koji su puno hrabri ali samo za tastaturom zato nebracaj paznju dosadit ce im pisat pa ce valjda prestat nego lijep izbor trenera dobro smo poceli jos sad kojim igracem da nas obraduju za kojeg se zna da je dobar bilo bi nam dobro za nastavak sezone 8-)

TAKO je care potpisujem...ebes forume i provokatore sa bilo koje strane... ja ne mogu vjerovat da ljudi ne mogu slobodno ni diskutovat, da se vazda nadje jedan indijanac koji ce ukakit temu...sa moje strane, a i vecine kako u Tuzli, tako vjerujem i na forumu mislimo dobro, kako o vasem klubu, a pogotov o vama navijacima i ljudima iz Gradacca... jos jednom sretno vama i vasme klubu u nastavku sezone i ovo je moj zadnji post na vasoj temi da ipak je ne kvarim, pa do slijedeceg gradskog derbija pozzzz, ili eventualnih interesantnih transfera svakako :)
:D
Hajde natjero si me da se ponovo javim :)...mislio sam komsijskog naravno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 nov 2010, 07:41

dobro je sve prošlo a visilo je o koncu da sve propadne i da pojedini ljudi dignu ruke od svega, samo da vam kažem da uprava i te kako čita ove postove ovdje na forumu

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 26 nov 2010, 08:21

seven je napisao/la:dobro je sve prošlo a visilo je o koncu da sve propadne i da pojedini ljudi dignu ruke od svega, samo da vam kažem da uprava i te kako čita ove postove ovdje na forumu
heheh mozda da znaju kad pretjeraju sa sranjem pa stani malo da im zamazem oci nista ja vise njima nevjerujem jer samo nas lazu kad vidim rezultate tad im pocinjem vjerovat

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 nov 2010, 10:38

evo i Prodanovic je sad slobodan.
Dragon Town

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 26 nov 2010, 13:21

ako je prodanovic slobodan ako ga dovedu onda jusa na klupu vasiljevic i on bi bili dobar par u odbrani...!!!

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 26 nov 2010, 13:24

evo i cutuk nije vise clan sirokog..!!

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 26 nov 2010, 13:28

mozda jesu redovne al mozda imaj od prije neka dugovanja sloboda igracima pozzzz svima...!!!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 26 nov 2010, 13:41

zmaj gradacac je napisao/la:mozda jesu redovne al mozda imaj od prije neka dugovanja sloboda igracima pozzzz svima...!!!
pusti ba to

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 26 nov 2010, 13:44

znal tko ko dolazi u zvjezdu...???

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 nov 2010, 13:48

zmaj gradacac je napisao/la:znal tko ko dolazi u zvjezdu...???
pa već je neko gore rekao: Arsenijević, Kojašević, Purić itd. :D

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 26 nov 2010, 14:12

Samo oprezno sa komentarima,jer nas lako ponesu neke male stvari.Imena nisu dovoljna za dobru ekipu.Primjer je upravo Zvijezda prve godine ulaska u PL.Ako budemo previse ocekivali,u slucaju loseg rezultata,razocarat cemo se.
Takodjer,i meni velika glupost da u ovakvoj zemlji i u ovakvoj ligi igraci biraju imena klubova,a ne klubove gdje je lova redovna,ali mi je izuzetno drago kad se pojedinci nasade,pa poslije za kiflu nemaju.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 26 nov 2010, 15:03

kralj_je_mrtav je napisao/la:
italia sport je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:dolaze alimanovic, puric, arsenijevic
alimanovic bi se rado vratio u zvijezdu,puricu istekao ugovor tako da ga je moguce dovesti jos kad bi pored njega uspjeli dovesti kojasevica iz sarajeva jer momak jedan od najboljih i mozda najboljih igrac u ligi.....
Necu da vam na muku pristajem, no sva ta trojica ce od jeseni igrati u jednom sarajevskom klubu i to onom najmladjem
BRAVO LEGENDO ---ALI VALJDA CE POTPISAT SADA U ZIMU U NAJMLAĐEM KLUBU GRADA SARAJEVA.........

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 26 nov 2010, 15:29

Iz zvijezde sigurno idu Đorić, Šest, Bedak, Vidović, Šehrić, Omeragić zato što nisu zadovoljili a Vasiljević ima ponudu od nekog grčkog kluba tako da i on odlazi. Husić zasad ostaje i o njemu će odlučivati Jović. Zvijezda je zainteresovana za Okića iz Veleža ali mostarci hoće 10 000 KM za ispisnicu.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 26 nov 2010, 15:45

mačak u čizmama je napisao/la:Iz zvijezde sigurno idu Đorić, Šest, Bedak, Vidović, Šehrić, Omeragić zato što nisu zadovoljili a Vasiljević ima ponudu od nekog grčkog kluba tako da i on odlazi. Husić zasad ostaje i o njemu će odlučivati Jović. Zvijezda je zainteresovana za Okića iz Veleža ali mostarci hoće 10 000 KM za ispisnicu.
Omeragić bi nama itekako dobro došao ;)

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 26 nov 2010, 15:47

aha samo steta sto ode vasiljevic jbg...Samo jos da ode husic i onda nema vise neznalica fudbala u zvjezdi...!!!

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 26 nov 2010, 15:55

Zaboravih još reći da je uprava ukinula radno mjesto "direktor stadiona" tako da je bez posla ostao i Zurko.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 nov 2010, 16:09

mačak u čizmama je napisao/la:Iz zvijezde sigurno idu Đorić, Šest, Bedak, Vidović, Šehrić, Omeragić zato što nisu zadovoljili a Vasiljević ima ponudu od nekog grčkog kluba tako da i on odlazi. Husić zasad ostaje i o njemu će odlučivati Jović. Zvijezda je zainteresovana za Okića iz Veleža ali mostarci hoće 10 000 KM za ispisnicu.
Pa što ne otjeraše i Husića,dokad ćemo gledat tog šarlatana.Ali eto rekao si da će o njemu posljednu riječ dati Jović pa nesumnjam da će ga nakon par dana nogirati.Inače slažem se sa izborom igrača koje treba otjerati,samo su možda Vedu trebali negdje poslati na posudbu jer bolje mu je da igra Prvu Federalnu nego da u Zvijezdi sjedi na klupi.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 26 nov 2010, 16:17

Prodanovic se vratio iz Azerbejdzana,dobar je to stoper,tu nam skripi kada ne igra Vasiljevic iliJusic.

italia sport
Kontakt:

Post Postao/la italia sport » 26 nov 2010, 16:39

mačak u čizmama je napisao/la:Zaboravih još reći da je uprava ukinula radno mjesto "direktor stadiona" tako da je bez posla ostao i Zurko.
e bas mi je drago da su nogirali onog zurku i jest se pravio vazan s onom torbicom-pravi glumac...

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 26 nov 2010, 16:44

hheheeh maneken cojk xD...M kad ga jovic vidi kako igra na terenu ima da husic leti ko avion...!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.