Postao/la SaltCityAttack » 26 nov 2010, 03:00
padobranac1978 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Fatko je napisao/la:Aj malo ljudi opustese sto se tice pojedinaca iz TZ oni su mozda samo internet navijaci jer ja sto znam Fukara iz prve ekipe su ok momci i nikada nista nebi protiv nas rekli al znajte da ima ovdje svakakvih balavaca i likova koji su puno hrabri ali samo za tastaturom zato nebracaj paznju dosadit ce im pisat pa ce valjda prestat nego lijep izbor trenera dobro smo poceli jos sad kojim igracem da nas obraduju za kojeg se zna da je dobar bilo bi nam dobro za nastavak sezone

TAKO je care potpisujem...ebes forume i provokatore sa bilo koje strane... ja ne mogu vjerovat da ljudi ne mogu slobodno ni diskutovat, da se vazda nadje jedan indijanac koji ce ukakit temu...sa moje strane, a i vecine kako u Tuzli, tako vjerujem i na forumu mislimo dobro, kako o vasem klubu, a pogotov o vama navijacima i ljudima iz Gradacca... jos jednom sretno vama i vasme klubu u nastavku sezone i ovo je moj zadnji post na vasoj temi da ipak je ne kvarim, pa do slijedeceg
gradskog derbija pozzzz, ili eventualnih interesantnih transfera svakako

Hajde natjero si me da se ponovo javim

...mislio sam komsijskog naravno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987