NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Da je Mujka osto kod nas on bi sad bio prvi strijelac lige, al posto je preso u slobodu jbg
Jest al je adebayor presao u elitu:) a i u pravu si samo kesh , pitanje je koliki mozda ne veci nego u Bratstvustaragarda je napisao/la:[
kakva bolan djeca u fudbalu 21. vijeka![]()
.....samo kesh cisti....ili sto bi reko emanuel adebajor...ja da sam igro fudbal iz ljubavi u togu bi osto
![]()
....to izjavio kad su ga pitali o nekom od njegovih 50 prelazaka..znaci CAR
![]()
a sve receno ne treba dzaba raspravljati... Jedinstvo dovodi Nadarevica i Sharbinija ...logikafukaratz je napisao/la:druze sve je ok! kako dovest ljude iz premijer lige u ovaj cumez??? )
Joge je momak koji bi i te kako trebo Slobodi, momak koji ima mu.da za gostovanje , sto nazalost vecina igraca Slobode nema, a sto nije u Slobodi znamo da je svima poznato , ne zbog toga sto ga Sloboda nece vec.....fukaratz je napisao/la: al hajd radit ce se i na tom polju, al za Joguncica si lupio momacki! covjek koji je igrao proslu polusezonu 3 ligu TK)
u subotu protiv Podgrmeča...prestao sam da čekam lijepu igru, sad samo čekam pobjede i bodove
ako ništa nadam se da će doći moj najdraži igrač u Prvoj ligi, onaj roker sa maramom na glavi iz Podgrmeča
ako ništa nadam se da će doći moj najdraži igrač u Prvoj ligi, onaj roker sa maramom na glavi iz Podgrmeča
Undici stelle - ACM 1899
koliko sam vidio Delić ne igra zbog kartona, nisam siguran jel ima kakvih povreda i sl....
uglavnom sutra od 13:30, lijepo vrijeme i nadam se lijepa utakmica
Undici stelle - ACM 1899
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Da ne igra delic.baltazar1 je napisao/la:koliko sam vidio Delić ne igra zbog kartona, nisam siguran jel ima kakvih povreda i sl....
Ma znam ja majstore da je Šuša ikona kluba jer igra vec dugo godina ja se sjecam kad je pocinjo imao mozda jedno 17 ili 18 godina,udaro je ko na "radnoj akciji" ali eto sad je sazrio u odlicnog stopera iz sezone u sezonu igra sve bolje a kad vratis godine imao je od koga i da nauci jer igro je dugo sa Joguncicem i Nerkom Kadijom s kojim i danas igra i odlicno izgledaju bgm ono koliko ja pratim ali ako bude ta ponuda slobode toliko cvrsta ja mislim da ce i Daso to pustit da se odradi jer daso-jasmin imamovic sdp,opet kazem ako bratstvo ne bude islo na ulazak ja mislim da ce Šuša preci u slobodu ako ostane tu onda bratsvo nije odustalo u to budite sigurni ali ima i to mozda da on nece ko ce ga znat,sutra nama dolazi podgrmec i to bi trebali dobiti,vidim ne igra delic a ima mevkic po meni cak i bolje rijesenje sa timkovom ispred odbrane delic igra samo u jednom tempu dok mevkic trci za 3-jicu,bit ce lijepo vrijeme i mislim da bi smajlovic i suljic trebali rijesit barem ovu utakmicu.ElWeddo23 je napisao/la:Prije ce Daso prec u Slobodu nego Šuša. Šuša je ikona kluba. Da je Sloboda u PL onda bi vjerovatno presao, ovako cisto sumnjam
- anonymous001
- Kontakt:
gledam ove komentare i meni samo nije jasno zašto pojedini i dalje misle da će Bratstvo da se bori za premijer ligu ove sezone jer svi znamo da će prodavati utakmice poslije. Bratstvo je moglo još davno ući u premijer ligu a nisu htijeli a ja neznam sad zašto je to tako jer nisam iz Gračanice ali znam da su uvijek ovako nakupili bodova svake sezone i onda prodavanje utakmica ... sad samo još da ne ispadne da koga provociram sa ovim komentarom i sve bi bilo uredu...
- TzBulevar87
- Kontakt:
U redu bi bilo kada bi ti napisao nešto pametno, pa da onda napišeš "sad samo još da ne ispadne da koga provociram sa ovim komentarom i sve bi bilo uredu..."anonymous001 je napisao/la:gledam ove komentare i meni samo nije jasno zašto pojedini i dalje misle da će Bratstvo da se bori za premijer ligu ove sezone jer svi znamo da će prodavati utakmice poslije. Bratstvo je moglo još davno ući u premijer ligu a nisu htijeli a ja neznam sad zašto je to tako jer nisam iz Gračanice ali znam da su uvijek ovako nakupili bodova svake sezone i onda prodavanje utakmica ... sad samo još da ne ispadne da koga provociram sa ovim komentarom i sve bi bilo uredu...
075
u Bratstvu se godinama ambicije nekako sasvim slučajno poklapaju sa lokalnim izborima
za one neupućene
za one neupućene
Undici stelle - ACM 1899
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je Bratstvo kakvo smo cekali <3
Svi mi... cestitke na pobjedi svaka cast idemo dalje .... sada najteze gostovanje sezoneGracanicaAA je napisao/la:Ovo je Bratstvo kakvo smo cekali <3
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Da svi mi****ALBOX je napisao/la:Svi mi... cestitke na pobjedi svaka cast idemo dalje .... sada najteze gostovanje sezoneGracanicaAA je napisao/la:Ovo je Bratstvo kakvo smo cekali <3
A sad ce daso njima napunit dzepove
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Odem gledat nogomet, a gledam rukomet... 
Bravo momci..
Bravo momci..
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Smajlovic je mogao dati jos 2 gola, ali su bile stative 
Nema Mujkica ni na mapi
Nema Mujkica ni na mapi
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
eheheheh Hvala!Gorki je napisao/la:Čestitke komšije na cener utakmici
-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
cestitke komsije 
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Svaka vam čast, 10 golova dati nekom, žao mi je malo Podgrmeča, ali jbq.
odmorite i sacuvajte kojeg igraca za vazno gostovanje,mi cemo doci da odbranimo 4:0
Celik u srcu
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Hardzavi i 3 gosta.