FK Radnički Lukavac

zlajci
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la zlajci » 15 apr 2013, 18:30

Casp3r je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Haha ma daj :D mogao si napisati i 500 000 KM, da se igra u Lukavacu povjerovao bi al ovako ko bude bolji on ce da pobijedi, i mislim da su ovi nasi momci u stanju pobijediti svaku ekipi na domacem terenu i mogu iznenadit i u gostima jer se trude omladinci.
Da ne misliš da Zoom priča neosnovano: http://youtu.be/e1iKCRX92ns?t=3m27s
HAHAHHAHAHAHA

Dobar vam je ovaj blejator. ;)

Bila bi šteta nakon ovih pozitivnih priča u oba grada da Vitez ode dalje ;)
tuzlanska Sloboda

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 15 apr 2013, 18:32

studeni je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Ma neka i ovakvih. Taman da razbiju monotoniju i naše svakodnevno palamudanje :D
Šta je sa stranicom,nešto neradi? Nemogu pogledat prilog sa tekme
[youtube][/youtube]
uživaj... :)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 apr 2013, 18:32

studeni je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Ma neka i ovakvih. Taman da razbiju monotoniju i naše svakodnevno palamudanje :D
To sam samo ja ;)

Ugl. rješeno.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 15 apr 2013, 19:43

Casp3r je napisao/la:
studeni je napisao/la:
To sam samo ja ;)

Ugl. rješeno.
Baš si našao petljat oko stranice kad ja gledam klip :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 apr 2013, 20:43

slika
Goku, evo sedmodnevni "kamehameha". :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 apr 2013, 20:44

Monolog je napisao/la:slika
Goku, evo sedmodnevni "kamehameha". :mrgreen:
:lol:

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 15 apr 2013, 21:16

Casp3r je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Haha ma daj :D mogao si napisati i 500 000 KM, da se igra u Lukavacu povjerovao bi al ovako ko bude bolji on ce da pobijedi, i mislim da su ovi nasi momci u stanju pobijediti svaku ekipi na domacem terenu i mogu iznenadit i u gostima jer se trude omladinci.
Zasto ste zavrsili karijeru?
Zato sto sam poceo pit :D :D :D
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 apr 2013, 21:20

benzz je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
Zasto ste zavrsili karijeru?
Zato sto sam poceo pit :D :D :D
Isto ko i Mirnes Salihović :lol:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 15 apr 2013, 21:21

Btw. ima li Mirnesa gdje u kadru u Banovićima,prati li ko?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 apr 2013, 21:32

studeni je napisao/la:Btw. ima li Mirnesa gdje u kadru u Banovićima,prati li ko?
Ja kako znam, odavno on nije više član Banovića, al igra im Alija Đerza koji je jedno vrijeme grijao klupu kod nas.

Btw. gledam snimak utakmice, fino igra ovaj mali Tasić, brz, prodoran, neću spominjati kako aut baca :D
Zanima me ko seli na klupu sad kad se Migi vrati?
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 apr 2013, 21:33

studeni je napisao/la:Btw. ima li Mirnesa gdje u kadru u Banovićima,prati li ko?
Zadnji put kad sam pričao sa njim (mislim da je to bio onaj vikend kad je Bosna Visočka gostovala) govorio je da je povrijedio se na treningu, ali mislim da još uvijek ga nisam vidio da je igrao. Znam da Đerza je našao mjesto meni se čini među prvih 11.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 apr 2013, 21:35

VolimRadnicki je napisao/la:gledam snimak utakmice, fino igra ovaj mali Tasić, brz, prodoran, neću spominjati kako aut baca :D
Haha, ima jedna slika prilikom ubacivanja sa strane... joj... :lol:

Dobar je Taske, jest da kad spaše onaj plavi dres ne vidi se ono "LUKAVAC", ali nadoknađuje to naoružanjem.

A na klupu mislim da neće niko, samo će se malo pretubmati, jer Slome nema i da će se vratiti na svoju poziciju, odnosno već će to Vojo nešto ukomponovati.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 apr 2013, 21:36

pogledao sam ovaj izvjestaj sa utakmice protiv branitelja.mogu samo reci palac gore za vas klub upravu igrace i navijace.nadam se da ce radnicki ubrzo u premijer ligu jer po svemu zasluzujete to.sretno do kraja na dobrom ste putu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 apr 2013, 21:37

astra1922 je napisao/la:pogledao sam ovaj izvjestaj sa utakmice protiv branitelja.mogu samo reci palac gore za vas klub upravu igrace i navijace.nadam se da ce radnicki ubrzo u premijer ligu jer po svemu zasluzujete to.sretno do kraja na dobrom ste putu
Hvala na željama, sretno i vama da se što prije probijete u gornji dio tabele ;)
1921
1989

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 apr 2013, 21:40

Casp3r je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:gledam snimak utakmice, fino igra ovaj mali Tasić, brz, prodoran, neću spominjati kako aut baca :D
Haha, ima jedna slika prilikom ubacivanja sa strane... joj... :lol:

Dobar je Taske, jest da kad spaše onaj plavi dres ne vidi se ono "LUKAVAC", ali nadoknađuje to naoružanjem.

A na klupu mislim da neće niko, samo će se malo pretubmati, jer Slome nema i da će se vratiti na svoju poziciju, odnosno već će to Vojo nešto ukomponovati.
Baci sliku na PP ako nije problem :D

Što se tiče Slome, ako već imate snimak gdje se vidi da nije bilo kontakta, ima li šanse da se smanji kazna i da zaigra protiv Viteza?
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 apr 2013, 22:05

VolimRadnicki je napisao/la:Što se tiče Slome, ako već imate snimak gdje se vidi da nije bilo kontakta, ima li šanse da se smanji kazna i da zaigra protiv Viteza?
To je do saveza, ako budu fer i pravični, neće biti tolika suspenzija, a trebalo bi i kazniti onog jer je simuliranjem doveo do direktnog crvenog, da je odreagovao normalno Sloma bi vjerovatno dobio žuti ili samo opomenu. Činjenica je da je sitauciju koja je predhodila ovome igrač udario Slomu, a da to također sudija nije vidio - te mu pomoćni to nije sugerirao.

Već sam rekao, ako zanemare ovaj snimak - onda nam džaba šalju "premijerligaške" sudije, ovaj pomoćni koji je kriv za ovo je po meni veći Mitar Mirić nego onaj Milan Strukar Nenormalni.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 15 apr 2013, 22:16

Casp3r je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Što se tiče Slome, ako već imate snimak gdje se vidi da nije bilo kontakta, ima li šanse da se smanji kazna i da zaigra protiv Viteza?
To je do saveza, ako budu fer i pravični, neće biti tolika suspenzija, a trebalo bi i kazniti onog jer je simuliranjem doveo do direktnog crvenog, da je odreagovao normalno Sloma bi vjerovatno dobio žuti ili samo opomenu. Činjenica je da je sitauciju koja je predhodila ovome igrač udario Slomu, a da to također sudija nije vidio - te mu pomoćni to nije sugerirao.

Već sam rekao, ako zanemare ovaj snimak - onda nam džaba šalju "premijerligaške" sudije, ovaj pomoćni koji je kriv za ovo je po meni veći Mitar Mirić nego onaj Milan Strukar Nenormalni.
Nažalost mislim da će nam ovaj snimak slabo šta pomoći. Kazna će opravdat slanje premijerligaških sudija,biće da su odsudili bez greške. Al hajde vidjet ćemo,možda nas i iznenade sa pozitivnom odlukom

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 apr 2013, 22:19

U zapisniku je navedeno da je Slomić udario igrača i opsovao mu majku. Ovo drugo jeste tačno, jer je u prethodnom duelu jedan od gostujućih fudbalera udario Slomu udario stopalom u lice (vidi se i to na snimku i zbog toga je Slomić kasnije provjeravao ima li krvarenja).

To suci očigledno nisu vidjeli, nego su samo čuli psovku i vidjeli teatralan pad onog invalida iz Branitelja.

S druge strane, posmatrač suđenja je rekao da je crveni karton opravdan jer čak i ako igrač samo "trzne" glavom prema drugom igraču, to se sankcioniše isključenjem.

E de nek' sad opet neko pogleda snimak i ustanovi da je bilo "trzanja glavom". Ja to ne vidim.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 15 apr 2013, 22:24

Jel bio Goku ovde. Tao Paj Paj ga trazi.
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 apr 2013, 22:40

Sportski pozdrav i mani sarkazma, nedoliči ti.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.