Ipak će Mancini probat obrnuto, što meni nema nikakve logike, al eto... Tevez i Aguerotevezito je napisao/la:Hart, Richards, Kompany (c), Lescott, Clichy, Yaya, Milner, A. Johnson, Silva, Aguero, Tevez
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Čelik Zenica 1945
Džaba, ovo ide 0:0 poluvrijeme.
Ali eto, nek' me iznenade
Ali eto, nek' me iznenade
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Jel ovo Clichyu prva utakmica il je igr'o protiv Tottenhama?
Čelik Zenica 1945
Nije prva ovo mu je treca Aco samo igrao protiv Boltona.Nimla_RZ je napisao/la:Jel ovo Clichyu prva utakmica il je igr'o protiv Tottenhama?
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Možda obrnuto?! Kolarov nije igr'o protiv Boltona, a jest druge dvije...tevezito je napisao/la:Nije prva ovo mu je treca Aco samo igrao protiv Boltona.Nimla_RZ je napisao/la:Jel ovo Clichyu prva utakmica il je igr'o protiv Tottenhama?

Znači Clichyu druga danas...
Čelik Zenica 1945
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Djeka Djeka na klupi....
streamčić za napaćen narod ?

Ja gledao utakmicu i garantujem da je Aco igrao protiv Boltona.Nimla_RZ je napisao/la:Možda obrnuto?! Kolarov nije igr'o protiv Boltona, a jest druge dvije...tevezito je napisao/la:Nije prva ovo mu je treca Aco samo igrao protiv Boltona.Nimla_RZ je napisao/la:Jel ovo Clichyu prva utakmica il je igr'o protiv Tottenhama?![]()
Znači Clichyu druga danas...
Ma Clichyu onda prva oficijelna, igr'o je protiv LA Galaxya... To je sigurno...tevezito je napisao/la: Ja gledao utakmicu i garantujem da je Aco igrao protiv Boltona.
Čelik Zenica 1945
Ja znam da je Clichy igrao protiv Tottenhama i u prvom kolu protiv Swansea ali nebitno sad da raspravljamo o tome.Nimla_RZ je napisao/la:Ma Clichyu onda prva oficijelna, igr'o je protiv LA Galaxya... To je sigurno...tevezito je napisao/la: Ja gledao utakmicu i garantujem da je Aco igrao protiv Boltona.
- Red Assassin
- Kontakt:
Volio bih da hoce Man. City gubiti prvo poluvrijeme 1-0 i da u drugom udje koDze i zabije, time bi zauvijek svinju Teveza izbacio iz kalkulacija..
Nek Liverpool gubi na poluvremenu pa nek se spasava.Meni nekako bolja ta opcijaRed Assassin je napisao/la:Volio bih da hoce Man. City gubiti prvo poluvrijeme 1-0 i da u drugom udje koDze i zabije, time bi zauvijek svinju Teveza izbacio iz kalkulacija..
- Giallorossi
- Kontakt:
Nimla_RZ je napisao/la:Sudija Martin Atkinson...
Bice crvenih
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
AQUERO 
Edit :Tevez profulo penal )golman mu odbranio ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Sutirao je kao baba. ALi koliko sansi je city vec stvorio,nenormalno!warden je napisao/la:AQUERO
http://atdhenet.tv/39297/watch-manchester-city-vs-wigan" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:Hoce li neko postaviti linkove za stream ?
- BH Patriot
- Kontakt:
Do kraja prvog poluvremena trebala su biti tri pogotka u mreži Wigana, City igra odlično bez svojih najboljih karika Nasrija i Džeke. Ne vjerujem da će Edin ulaziti u ovom meču, jer Mancini ga čuva za neugodno gostovanje u Napulju !
Livin' La Vida Loca ;)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prvo kolo je City domaćin. Što se tiče ulaska u igru, vjerujem da će ga na kraju ubaciti. Čisto da bi neko od dvojca Aguero - Tevez dobio ovacije sa tribina.BH Patriot je napisao/la:Ne vjerujem da će Edin ulaziti u ovom meču, jer Mancini ga čuva za neugodno gostovanje u Napulju
Što se tiče utakmice, ovo je City već treb'o riješiti. Penal, prečka i još nekoliko solidnih prilika. No, i Wigan je prijetio (posebno Di Santo). Mislim da će ovdje biti još koji gol u 2. poluvremenu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.