Eh, da mi je editing skilla 1og Cholovica, kako bih to slatko uradio.sasagmp je napisao/la:Izacice snimak cele utakmice,bices u prilici da argumentujes video zapisom tu tvoju tvrdnju o naklonosti sudija Partizanu.
Provalio si me.I to sto pominjes ta saputanja koja ti se prividjaju ocigledno jer si iskompleksiran dugogodisnjim terorom tog mandrila sa kako ti kazes samo diplomom osnovne skole je dodatni razlog za smejanje svakoj tvojoj tvrdnji.
Da ti nisi onaj iz prvog reda sa onim majicama?Otprilike isto paznje posvecujes kao doticni celavac...
Reko mi drug Tempo. Zapravo, drug Krcun. U jbte, zbunio sam se...Odakle tvrdnje za falsifikovanje diplome?da niste generacija pa si bio svedok toga ili je opet RSB saznao?
ZakonKoji zakon propisuje kaznu Pavlovica i 2 meca bez publike za manji incident nego sto je bio u Zelezniku pre PO i u 2. utakmici serije?
Za krshenje discipline ide kazna.
Ajde. A nije problem bio kad se vrh zlochinachkog rezhima SPSa u 90im obreo bash u sekcijama JSDPa.Andrej nije rodjak nego bata. Ima razlike koja je ocigledna i koja daje rezultate,pardon lovu. Ili ja ocigledno gresim zaludjen tvrdnjom mandrila...garant su ti isti sponzori prepoznali rezultate koje postize KKCZBGFMP i resili da uplivaju svoj kapital nevezano za dobijene investicije ili povucene tuzbe![]()
Nije problem bio ni uspon SPSa 2008e koji je koincidirao sa usponom sekcija istog tog drushtva.
Ne mozhesh da se zgrazhavash nad jednom pojavom u tudjim redovima, a da tu istu pojavu u vlastitim odbijash da priznash.
Uostalom, @DANTES i ja smo ovde potanko i detaljno prichali kako stvari stoje glede metodologije finansiranja srpskog sporta i slozhili se (manje-vishe) da sve to mora da se ili privatizuje ili amaterizuje i gotova pricha.
Ovaj nus projekat ne mozhe sam sebe da odrzhava i neophodno mu je da upumpava lovu iz drugih, najcheshce drzhavnih izvora.
I Zvezda i Partizan su mastodonti zaostali iz nekog drugog vremena, koje je nemoguce finansirati iz chisto privatnog sektora.
AjdeSto se tice slobodnih jos jednom pokazujes da si mozda dobar filozof,ali kosarkaski sagovornik svakako ne.
Da li si cuo za zonu i za rezultate/rizik iste?
Za igru covek na coveka koju je Zvezda forsirala i presing na prenosu?
Sta donosi jedno,a sta drugo? Zasto se igra zona,zasto ovo drugo?
Mislis da je Partizan mogao da igra coveka celu utakmicu kao Zvezda?pa svi nasi centri bi do poluvremena imali 5 licnih zbog nemogucnosti cuvanja Bobija 1 na 1. Ovako se rizikovao sut svesno i na nasu srecu i vase "neznanje" i los procenat uspesnosti se uspelo u cilju.
Zonom KKP je onemoguceno da se kod svakog razgrtanja od strane Lauvergnea svira faul u napadu
Zonom KKP je onemoguceno da se Gagic i Milutinov izbacuju iz igre, nakon toga shto su se penalima punili Katic i Bobi, iako ova dva drveta iz KK prave u proseku po faul u jednom napadu
Zonom KKP je omoguceno BBu da mu se ne svira nishta u situaciji dok mesari, a da se na njemu svira sve i jedan kontakt
Zaista ne znam nishta o basketu. Dodushe, znam kako idu tribine u Pioniru.
Sa mandrilima nemam shta da pricham. Mogu samo da ih pomazim po glavi. Preferiram one koji imaju kosu na istoj .Pitaj tog priucenog osnovca mozda bude dobre volje pa ti objasni.