Ovog FM Cobru vidio sa slika iz Prijedora, al 5.0, 305 KS, V8 motor.
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Realno Dodge (Charger) mi je odlican, kada smo vec kod Amera.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ne mogu nikako Amera, previse su jednostavni. Stave sto veci motor, a kontrola auta 0 i ruzni brate ne da se gledat u sebe 
Pa dobro, ovo je oldtimer iz '77., novije verzije su spoj snage, izdrzljivosti i odlicne kontrole, pogotov kada je legendarni Ford u pitanju.
Pored svega, ipka me vise privlace ova starija auta.
Pored svega, ipka me vise privlace ova starija auta.
jok, u pitanju je sl, samo ne znam koji. amg sigurno nije. a mozda i jeAsteriks je napisao/la:Msm da je rijec o SLK klasi merca R172, samo sa izrazenijim pragovima, spojlerom, branikom, znaci neka sportska verzija. U svakom slucaju strasan.
sto se mene licno tice, kalaja. pretezak.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
SLK klasa ima ovu liniju, istina iznad pragova je malo vece udubljenje, al' kada skines ovaj spojler, dobijes identicno auto.
[youtube][/youtube]
Uff
Uff
iako sam veliki ljubitelj mercedesa, moram priznati da su bavarski frikovi uradili yebeno dobar pos´o.
bmw m6 je nenadyebiv.
[youtube][/youtube]
bmw m6 je nenadyebiv.
[youtube][/youtube]
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Marsal
- Kontakt:
Kad bih imao para za neku srednju klasu i kad bi tražio auto da nije troškali, da je pouzdano, sve ono što prosječnom Bošnji treba uzeo bih sebi Mazdu 3 ili Mazdu 6. Jako kvalitetna auta 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ovaj m4 je jos jedan strasan bolid kojeg je izbacio bavarski gigant. kada je izasao, pokupio je sve moguce i nemoguce nagrade.
ja ne znam da postoji auto koje se ponasa bolje u krivinama. ja ga ne bi uzeo zato sto ima prilicno malu masinu.
jbg, tri litra masinu napucaju turbinama i izvuku min. 400 ks. nakon odredjenog vremena, ti konji je toliko razvale da su potrebna dobra ulaganja kako bi je odrzao na zivotu. sad, ko ima lovu da nakon 3-4 godine uzme novo auto, onda je preporuciva kupovina m4, jer ce se nauzivati nevjerovatno dobrog auta.
ja ne znam da postoji auto koje se ponasa bolje u krivinama. ja ga ne bi uzeo zato sto ima prilicno malu masinu.
jbg, tri litra masinu napucaju turbinama i izvuku min. 400 ks. nakon odredjenog vremena, ti konji je toliko razvale da su potrebna dobra ulaganja kako bi je odrzao na zivotu. sad, ko ima lovu da nakon 3-4 godine uzme novo auto, onda je preporuciva kupovina m4, jer ce se nauzivati nevjerovatno dobrog auta.
Ameri natrpali bruku konja u Corrvetu i misle evo mašine, dođe bavarski gigant sa 170 konja manje i lupi im dobar šamar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Nije toliki fazon u snazi, nego u prenosu iste, odnosno u mjenjaču. Mislim da ovaj BMW ima ZF-ov mjenjač, koji važe za najbolje na svijetu.Saurman je napisao/la:Ameri natrpali bruku konja u Corrvetu i misle evo mašine, dođe bavarski gigant sa 170 konja manje i lupi im dobar šamar.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Bože zato volim Japanca benzinca
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Wheeler Dealers bez premca najjaca emisija. Pogledao sam neka sredjivanja i po drugi put, ev bas danas Aston Martina (zamjena hladnjaka ulja, podesavanje spure, kromiranje felgi itd., uzivancija). 
zna li neko kako se na snimljeni video dodaje muzika?
snimao sam svoju voznju, pa da stavim muziku.
snimao sam svoju voznju, pa da stavim muziku.
Mozes preko windows movie maker
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
hvala
Jako zanimljiva emisija, i ja je gotivim pravo. Cak sam i na YouTube pregledao neke epizode.Asteriks je napisao/la:Wheeler Dealers bez premca najjaca emisija. Pogledao sam neka sredjivanja i po drugi put, ev bas danas Aston Martina (zamjena hladnjaka ulja, podesavanje spure, kromiranje felgi itd., uzivancija).
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Mnogo jaca od Fast N' Laud, ili Overhaulin sa Cip Fooseom. Jednostavno onaj Ed ti daje uvid u sve moguce probleme, te rjesenja koja mogu biti od neke koristi.
Slazem se. Kombinacija savijeta, rijesenja i humora je odlicna 
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.