FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala ti Boze.
Svaka cast igracima, bravo momci.
Koreografija - perverzija braco! PREJAKOOOO!
SRCE KO TREBEVIC!!!
Svaka cast igracima, bravo momci.
Koreografija - perverzija braco! PREJAKOOOO!
SRCE KO TREBEVIC!!!
Svaka cast FK Sarajevo volio bih da sam gledao utakmicu na BHT-u al da je bila,pa sam gledao Crvenu Zvezdu... 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
cestitke Sarajevu iz Mostara .... slusao sam cijelo vrijeme prenos preko radija i zdusno navijao , zelim vam puno srece sutra na izvlacenju parova ...,
ako ima slika sa utakmice postavljajte tu da vidimo ...
eto nas u iducu subotu na Kosevo po 3 boda hehe , vi umorni , a mi nabrijani ...hehe
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
ako ima slika sa utakmice postavljajte tu da vidimo ...
eto nas u iducu subotu na Kosevo po 3 boda hehe , vi umorni , a mi nabrijani ...hehe
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.Sve ostalo je istorija.Dosao sa tekme,nemam rijeci trenutno.Ovo je vise od igre.Cestitke momcima na igri i na htijenju.LJUBAV je samo jedna.FCS.
- storm_raider
- Kontakt:
Cestitam momci svaka vam cast. Navijac sam Zeljeznicara, ali mi je zaista drago sto ste dobili veceras i osigurali plasman dalje. To je moja raja, moja mahala
.
Od srca vam cestitam, samo naprijed.

Od srca vam cestitam, samo naprijed.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- majestic24
- Kontakt:
Svaka cast Sarajevu. Nazalost,nisam gledao tekmu,al pobijeda je sigurno zasluzena. Nadam se kakvom laksem protivniku sutra,mozda herenven,hapoel i jos neki...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hahahhaha,sigurni preko 20 000 gledalaca na kosevu,a vas izvjestaj u naslovnici to sveo na 15 000 hahha.Sta vam je djeco hahahahahahha.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
Ja stvarno ne znam sta bi napisao, na terenu i tribinama je sve receno
E svaka čast...Mislim da će ovo donijeti i bodove našem fudbalu...
Najviše bih volio kad bi Sarajvo izvuklo ovaj Odense,ili možda Litex,a ne bi loše bilo ni ove Srbe ili Dinamo,jer mislim da su tu šanse oko 30%...A ne bi loše bilo ni izvući neki jaki evropski tim,jer će to izazvati pažnju...
Od Sarajeva još jedino očekujem da se ne osramoti u 4. pretkolu i ja ću biti prezadovoljan...
Najviše bih volio kad bi Sarajvo izvuklo ovaj Odense,ili možda Litex,a ne bi loše bilo ni ove Srbe ili Dinamo,jer mislim da su tu šanse oko 30%...A ne bi loše bilo ni izvući neki jaki evropski tim,jer će to izazvati pažnju...
Od Sarajeva još jedino očekujem da se ne osramoti u 4. pretkolu i ja ću biti prezadovoljan...
E, prije tekme najvise sam se pribojavao sudija al hvala Bogu sudenje je bilo pravedno. Vidite upravu je bio Husref nek se ponovi sigma i tako se i desi. Covjek je sve pametno prognozirao.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iskrene cestitke Sarjlijama, svaka cast, sretno sutra u zrijebanju i da dobijete sto lakseg protivnika.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hahhahahahahaahah! Smijesan si lutko moja...ne razmisljamo uopste o Modrici vjeruj mi!lisander je napisao/la:kofrcite se do modrice

A mislim da ce ljudi iz Modrice pristati da se tekma odgodi! JEDI SEEEEE kad si SUPAK!!!!
Svaka cast normalnoj raji za komentare! Odigrali smo odlicno od trenutka kada smo postigli gol...prezadovoljan sam!
Nadam se Dinamu....Pa da dokazete da niste nicija filijala!!!! 

Onaj Ajdin Maksumić...Kakav je on igrač,ako neko može da kaže???Pratio sam ga kad je ranije igrao za Sarajevo i znam da je trebao na probu u HSV(je li on taj?)...Onda je igrao za one Ruse...Kako je tamo igrao???Možda onaj momak može i u repku...
Sve cestitke svakom igracu,ali na mene su najveci dojam ostavili dzakmic i rizvanovic.Kapa dole momci.Cestitke jos jednom.
Odmah sam ja reko da ih mozete izbaciti 
Bravo za FK Sarajevo. Mozda da i ostali klubovi promijene predznak u FK mozda bi i oni prolazili

Bravo za FK Sarajevo. Mozda da i ostali klubovi promijene predznak u FK mozda bi i oni prolazili

Kako je Hamzagic odigro?
-
- Kontakt:
[quote="bayer 04"]Onaj Ajdin Maksumić...Kakav je on igrač,ako neko može da kaže???Pratio sam ga kad je ranije igrao za Sarajevo i znam da je trebao na probu u HSV(je li on taj?)...Onda je igrao za one Ruse...Kako je tamo igrao???Možda onaj momak može i u repku...[/quotema
ma Maksumic je odgrao strasno i ako nije to njegova stoper pozicija on igra zadnjeg veznog mada je je to ustvari slicno ali eto.Svaka cast na borbenoscu.HORDE ZLA RESPEKT.
ma Maksumic je odgrao strasno i ako nije to njegova stoper pozicija on igra zadnjeg veznog mada je je to ustvari slicno ali eto.Svaka cast na borbenoscu.HORDE ZLA RESPEKT.
Fenomenalno, kao i cijela ekipa.Zvijer10 je napisao/la:Kako je Hamzagic odigro?
Pocetak meca, tekstualni prenos (pise: Prodigy, valjda)... Na Kosevu 10 do 12.000 navijaca... zesca procena.
2:1 za Sarajevo, opste slavlje oko 22.000 navijaca bordo tima.
Izvestaj nakon meca, pise Skoric: Stadion Kosevo oko 15.000 navijaca.
Znaci, lood zbunjenog...

2:1 za Sarajevo, opste slavlje oko 22.000 navijaca bordo tima.

Izvestaj nakon meca, pise Skoric: Stadion Kosevo oko 15.000 navijaca.
Znaci, lood zbunjenog...

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, nedimmmm1337, PeppermintSA i 87 gostiju.