Stvarno sramota. Izgubise amateri od RealaLegenda_BiH je napisao/la:Stvarno je sramota, ispao Real protiv amatera

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Stvarno sramota. Izgubise amateri od RealaLegenda_BiH je napisao/la:Stvarno je sramota, ispao Real protiv amatera
A sta ti onda radis na temi o Barceloni ..Santiago_Bernabeuo je napisao/la:a ovi antimadristi smirite strasti,,gledajte na svoj klub ...Liverpool,Bayern,Barca a ne ovda da serete
Sve sami dubokoumni postovi ..Santiago_Bernabeuo je napisao/la:ne serem kao vi ovudaStole iz Bora je napisao/la:A sta ti onda radis na temi o Barceloni ..Santiago_Bernabeuo je napisao/la:a ovi antimadristi smirite strasti,,gledajte na svoj klub ...Liverpool,Bayern,Barca a ne ovda da serete
Hajd matere ti prevedi ovo "niko nije vlasnik kluba ..Karim_Madrid je napisao/la:Real Madrid C.F mozes da volis o da mrzis???Mrze ga zavidnici sto imamo najvise titula.....naravno i novca jer nije niko vlasnik kluba
Hvala bogu ja ga volim
Ti fakat ne znas sta pricas ..Karim_Madrid je napisao/la:ko spominje Barcu...a valjda znas jeli ko vlasnik Barce ne da ja govorim ti???uostalom to Barca niko nije spomeno u navedenom......Stole iz Bora je napisao/la:Hajd matere ti prevedi ovo "niko nije vlasnik kluba ..Karim_Madrid je napisao/la:Real Madrid C.F mozes da volis o da mrzis???Mrze ga zavidnici sto imamo najvise titula.....naravno i novca jer nije niko vlasnik kluba
Hvala bogu ja ga volim![]()
Ko je vlasnik Barse?
sigurno je provocirao...Nail for Real je napisao/la:Za Gerarda imam jednu rijec DEBIL!!!
potpisujemNail for Real je napisao/la:Za Gerarda imam jednu rijec DEBIL!!!
i ja-Barcelona- je napisao/la:od srca cestitam na pobjedi
Barcelona i ovisi o samoj sebi. Ako pobjede obje idu dalje, pa i ako 4 boda osvoje idu dalje. ne vidim zasto ne bi odlucivali o samim sebi.GunnerS je napisao/la:Ne znam samo što se naslađujete ovim ispadanjem iz kupa kralja. Prvo, pogledajte Barcelonu, pa izgubila je kući od Kazana, a u gostima odigrali nerješeno, faktički, više sami o sebi ne odlučuju u Ligi Prvaka... Ili evo, pošto YNWA navija za Liverpool, pa ću isto tako reći za Liverpool, mislim, nemate se zašto naslađivat izbacivanjem Reala iz kupa kada vaši timovi skoro pa sigurno neće proć u dalji krug kvalifikacija LP :/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.