Hoćemo CAPELLA
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Također zamjene su mu u najmanju kriminalne zadnjih par utakmicu.. Eder bi trebao biti zadnji izbor za vrh napada (čak i iza Palacia), pa svađa sa Brozovićem, non stop neke glupe izlike UMORAN mi je igrač zašto ga nije uveo i bla bla bla neznam ni ja šta više lik ne lupa kao da ima prednost 20 bodova u odnosu na drugoplasiranog pa non-stop nekoga odmara...
Hoćemo CAPELLA
Hoćemo CAPELLA
#SuningOUT
Nazalost kao i protiv Bologne sve nase sanse za.pobkdu su nestale izlaskom Banege. I to je kraj, da smo igrali jos 5 sati ne bi ga zabili
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Meni nije jasno zasto lik ovdje brani deBoera, evo da ti iznesem cinjenice, prva je da Cagliari je ekipa koja je usla iz serie B i realno bolje su odigrali tekmu od nas i da nije samira i vise bi izgubili, druga cinjenica ,8 kolo je zavrseno a u nas je idalje igra de je centriraj, dakle nemoj traziti vise vremena i opravdanja, ili si shvatio da jesi ili nisi za ovog posla. Dalje, ako Candreva ubaci loptu u 16 m danas 20 puta i opet je centrira 21 put uzalud znas li ti sta bi mu ciro uradio, vejrovatno bi ga nasamarao a ovdje govorim o sine tvoj ciro ti kaze, dakle trener je gradio karijeru u amaterskoj ligi u Holandiji, a to se vidi po odbrani za koju necu dusu grijesiti je bila puno bolja kod prethodnika ( kojim usput oprastam sve do sada jer sam mislio da gore ne moze ). Dalje, kako je moguce da sad svi ne znaju igrati odjendom, e pa moguce je, platis ljude 30,40 mil i ubacis gnokurija i eder ili joveticu das sansu od 10 min a pri tome vadis igraca o kojem nam igra zavisi 60%. Zaista izmejne su katastrofalne, stalno nam igra pada kada izadje Banega i ovaj glumi trenercinu a ustvari je neznalica obicna kome je vrh Holandija, ipak kad malo bolje sagledam prethodnika, sada mi je zao sto sam ga kritikovao jer da su se njemu doveli ovi igraci mislim da bi to bilo puno bolje ali eto, holandski stil ubaci je u 16 m sa pola
fuj otkaz i da mu svi redaljku na one tri raspale kurve vrsimo
Treba mu dat cijelu sezonu za početak.Mazzarri je imao sezonu i 3 mjeseca (dva puta pripreme),Mancini je imao skoro dvije sezone s time da mu je ona prva bila za za*ebanciju i svi su pisali neka ga se pusti da normalno od početka radi da ga vidimo.Ne vidim niti jedan razlog zašto bi se sad pisalo da treba mijenjat trenera.Ako su ova dva imbecila mogla biti duže od godinu dana i jednom,dva puta proći kroz cijele pripreme ne znam zašto FDB ne bi mogao dobit isto.Jbt čovjek nije u klubu ni 3 mjeseca.

Ako te nema tko drugi,sam se upucaj u nogu.Žalosno.Očekujemo priopcenje CN u vezi situacije u klubu.Mozda da se po hitnom postupku radi zamijena sa Napolijem za Gabagabadinija?I obavezno vratit Morattija.

Ako te nema tko drugi,sam se upucaj u nogu.Žalosno.Očekujemo priopcenje CN u vezi situacije u klubu.Mozda da se po hitnom postupku radi zamijena sa Napolijem za Gabagabadinija?I obavezno vratit Morattija.
Nije ti dovoljna činjenica da Mancini nije htio ove igrače koji su se doveli?J.Maria,Barbosu...tiffoso je napisao/la:ipak kad malo bolje sagledam prethodnika, sada mi je zao sto sam ga kritikovao jer da su se njemu doveli ovi igraci mislim da bi to bilo puno bolje
- zamorano1plus8
- Kontakt:
di francesco bi sa ovakvom ekipom pomeo svu konkurenciju, pa sta covjek radi sa onom raspalom ekipom od sassuola, gdje nakon povrede berardia nema nijednog ozbiljnog igraca, lik je od acerbia **** acerbia napravio klasu. ovaj nas od candreve napravi mehidica da ne zna ubaciti **** loptu
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Jah eto vodja CN je promasio onaj penal. Ne treba sad pretjerivat. Cuj Curva ga slomila psihicki. Nidje veze. Neka FDBa al definitivno se mora krenut naprijed. Na bilo koji nacin.
A ja mu jbem sve raspalo za mrtvace Edera i Jovetića koji ni minute ne smiju dobit jer su se davno raspali.
Murillo je isto tako kita od igraca. Borben i to je sve. Glup kolko je tezak. Samir kikser klasicni. Odbani sve i onda sam sebi da go. Ansaldi slab danas, Santon jedan od boljih. Miranda standardno samo sto je zaspao kod gola. Mario najbolji igrac ove ekipe. Medel dobar sve dok ne ide naprijed.
Banega ubjedljivo najlosiji igrac Intera danas. Jos cekam da vidim nesto od njega. Za sad prosjek mrtvi. Krila ko krac iako se Candreva trudio al je previse puta usrao. Perisic opet asist al slabo.
Mauro ocajan. Bog te vidio sta je on vidio u onoj qravi raspaloj ja je ne bi pogledao a on sebi zivot unistio zbog onakve rugobe. Uglavnom mater i njemu jbem za onaj penal.
Al najvise od svega jbem mater Ederu i onom ko ga dovede. Proklinjem svaki od onih golova sto je dao u Sampi. Sve mu reterdirano jbem.
A ja mu jbem sve raspalo za mrtvace Edera i Jovetića koji ni minute ne smiju dobit jer su se davno raspali.
Murillo je isto tako kita od igraca. Borben i to je sve. Glup kolko je tezak. Samir kikser klasicni. Odbani sve i onda sam sebi da go. Ansaldi slab danas, Santon jedan od boljih. Miranda standardno samo sto je zaspao kod gola. Mario najbolji igrac ove ekipe. Medel dobar sve dok ne ide naprijed.
Banega ubjedljivo najlosiji igrac Intera danas. Jos cekam da vidim nesto od njega. Za sad prosjek mrtvi. Krila ko krac iako se Candreva trudio al je previse puta usrao. Perisic opet asist al slabo.
Mauro ocajan. Bog te vidio sta je on vidio u onoj qravi raspaloj ja je ne bi pogledao a on sebi zivot unistio zbog onakve rugobe. Uglavnom mater i njemu jbem za onaj penal.
Al najvise od svega jbem mater Ederu i onom ko ga dovede. Proklinjem svaki od onih golova sto je dao u Sampi. Sve mu reterdirano jbem.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ama Mancini je najveca ubleha, on i Melo i ostali iz tala nek idu u pm. Svakako da nisam ni ja za smjenu trenera, pustiti ga do kraja sezone u svakom slucaju. Ova tekma za razliku od ostalih kuci je bila patnja gdje nismo stvarali sanse. Do sad smo masali sanse, danas ni to. Icardi indisponiran, izgubljen u vremenu i prostoru ali ne moze uvijek on biti covjek odluke. Kuci ne treba igrati Medel nego JM i Banega i Jovetic/Gabigol ispred. Nismo mi Empoli da se branimo
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Candreva nije znao ubaciti loptu ni u Laziu.Pa barem je to rečeno još tamo kad je dolazio.Zalomi mu se,ali nema baš dobar ubačaj.zamorano1plus8 je napisao/la:ovaj nas od candreve napravi mehidica da ne zna ubaciti **** loptu
Meni najzanimljivije kako jedni zazivaju Jovetića stalno,a drugi ga ne mogu vidjet.Ili kako jedni Banegine utakmice vide na jedan način,a drugi skroz na drugiMago je napisao/la:A ja mu jbem sve raspalo za mrtvace Edera i Jovetića koji ni minute ne smiju dobit jer su se davno raspali.
...
Banega ubjedljivo najlosiji igrac Intera danas. Jos cekam da vidim nesto od njega. Za sad prosjek mrtvi.
Sigurno je imalo utjecaja.Iako od zadnja 4 penala 3 je promašio.Možda dati da iduci netko drugi puca?!Mago je napisao/la:Jah eto vodja CN je promasio onaj penal. Ne treba sad pretjerivat. Cuj Curva ga slomila psihicki. Nidje veze.
Nije ti dovoljna činjenica da Mancini nije htio ove igrače koji su se doveli?J.Maria,Barbosu...[/quote]tiffoso je napisao/la:ipak kad malo bolje sagledam prethodnika, sada mi je zao sto sam ga kritikovao jer da su se njemu doveli ovi igraci mislim da bi to bilo puno bolje
Meni je dovoljna cinjenica da nakon 8 kola imamo 11 bodova a tebi ako to nije dovoljno onda mozemo i messija dovesti no ako ti trener ubacuje igrace koji nemaju pojma nemamo mi tu sta pricati. Ako kondogbija ili brozovic se ne snalaze na terenu, gabigol ne igra, onda se nisu trebali ni dovoditi po toj logici, no medjutim oni su se doveli a ako si ih vec doveo i platio onda ocekujem da igraju. Naravno nama je heroj onaj ko suspenduje igraca, izvadi ga u 28 min i tako dalje, sta je onda trebao mourniho da radi sa muntarijem, ti kao da gledas nogomet u tanzaniji i onda ti ovo sto Inter igra dodje kao svemirski brod. Mislim da je svima jasno da DeBoer nije trener za Intera, jer ovdje je vrijeme luksuz, a mi samo dajemo sezone ovom onom a klub nam tone, ove godine i borba za EL je premija i na kraju sta bi, kako ovo sad, da je neko ovdje iole pametan dao bi ovoj neznalici nogu i doveo pelegrinija jer covjek ima rezultate iza sebe (nije gradio karijeru na anonimus klubovima), nije hvala bogu osvajao holandsku ligu u kojo 90% nas zna za 3 kluba ( PSV, Ajax, Fejnord), nama treba instant trener koji gradi temelje ekipe. Dalje, i simeone je preuzeo A. Madrid u jos goroj poziciji a na kraju trofej u euroligi, tako da ta prica treba vremena moze proci samo kod ljudi koji gledaju nogomet unazad 2 ili 3 godine, a ja gledam Inter jos od doba Boba i ostalih. Pustiti jos jednu sezonu koja je ionako otisla u klinac nakon 7 kola liku kojem se igra svodi samo na to da centriramo loptu ka icardiju bez ijedne ideje je suludo, covjeku koji ne zna cuvati rezultat u italiji i covjeku koji gubi tekme koje smo prosle godine ( samo iskreno ) dobijali mozda na misice ali smo ih dobijali, no medjutim sada ni to ne mozemo, al nema veze, dajte mu vremena nek roma i napoli mogu lijepo se odmaknuti a onda cemo mi kalkulisati.
FDB je ovo izgubio definitivno...Nema od Jovetica i Edera nista, pogotovo od prvog...Palacio jest odron kada je realizacija u pitanju, ali je igrac koji je svaki put najvise napravio sa klupe, najvise problema protivnickoj odbrani, strasno se krece i otvara prostor...a ne mrtvi Jovetic koji je izgubljen kako je dosao u klub nikakve koristi jos od njega nismo imali...
I previse je ovo forsiranje na Brozu i Kondi, daj brate probaj gurni i njih, daj Barbosu, a ne mrtvaca Jovetica...Handanovic jbg ne mozes biti pametan sa njim, pogotovo ove sezone, definitivno nema motivacije, kao ni kod vecine igraca...
Steta sto za vrijeme tekme ne rotira malo Perisica i Candrevu, nego ovako sve na isti kalup igraju...
I previse je ovo forsiranje na Brozu i Kondi, daj brate probaj gurni i njih, daj Barbosu, a ne mrtvaca Jovetica...Handanovic jbg ne mozes biti pametan sa njim, pogotovo ove sezone, definitivno nema motivacije, kao ni kod vecine igraca...
Steta sto za vrijeme tekme ne rotira malo Perisica i Candrevu, nego ovako sve na isti kalup igraju...
Kad pročitam da neki opet zazivaju promjenu trenera hoće mi nešto bit
. Dovraga zar niste ništa naučili iz ovih zadnjih 10 smjena trenera? De Boeru dati ne samo ovu sezonu da završi nego mu dati i narednu kompletnu, ima moje puno povjerenje.
A onim iz CN se naje*em žena, sjećam se tog incidenta kada su navijaču koji je dobio Maurov dres oteli i bacili nazad, pi*ke i sada još rade na uništavanju kluba jer Mauro je pola kluba, uništi (ili otjeraj) njega i možeš zatvorit klub
.
A onim iz CN se naje*em žena, sjećam se tog incidenta kada su navijaču koji je dobio Maurov dres oteli i bacili nazad, pi*ke i sada još rade na uništavanju kluba jer Mauro je pola kluba, uništi (ili otjeraj) njega i možeš zatvorit klub
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Uzet cemo ga mi za 60M. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Mislim da ne bi bilo ničeg boljeg nego da podlegnu pod pritiskom CN pa ga prodaju u Juventus.Krvi bi se svima napio.
Previse se kod nas trazi izgovora ovdje, penal je penal, ili imas zivce ili ne, zasto icardi nije prepustio candrevi penal da ga utopi i sve bi bilo rijeseno a ne sad je njemu CN kriva jer je on poletio prvi uzeti loptu da puca penal. Eh odlicno, kad vec kazete tako, mnogi su ovdje prizeljkivali smjenu mancinija (kojeg ni ja ne volim ) i covjek dobio nogu jer je fudbal bio los, i sad dodje drugi trener igra isti fudbal i jos gori i monotoniji sa milion ubacaka sa strane i to se moze trpiti,a onda kazu neki ovdje treba mu dati priliku a FdB je jasno rekao da je to gameplan nas i sta ja trebam citavu sezonu gledati mrtve ubacke sa strane, pa tako igra lokalna ekipa u mome gradu (inace igraju 1. ligu FBiH). Zali boze nasih tehnicara u veznom redu koji ( evropski prvak i dvostruki osvajca EL), onda kazete losi su, pa cudo i ne bili, nisam nijedno proigravanje vidio ka Icardiju da covjek udje u neku priliku, samo daj je na bok i hajmo centriraj, ko to podrzava taj ili je lud ili ima neke afinitete prema deBoerovim kcerkama
. Doveo si dobre tehnicare dakle igraj nogomet a ne sranje koje niko ne moze gledati. Icardiju je bolje da javno izadje i izvine se navijacima za svoje postupke i krene sa nule jer ovakav odnos je kao odnos Zijada Turkovica sa ostalom ekipom reketasa.
Hajd' da dodam nesto na ovo. Interesantna mi prica oko Icardija ovih dana pa vidjeh ovaj dio komentara koji mi je posebno upecatljiv.tiffoso je napisao/la:a ja gledam Inter jos od doba Boba i ostalih.
Prvi put sam Interovu utakmicu pogledao 1990. kad su dobili Partizan 3:0. Bio je tu cuveni njemacki trolist, poslije njih desetine vrhunskih igraca, ali su redovno gledali u ledja nekome - Milanu predvodjenom Holandjanima, Sampdoriji predvodjenoj Viallijem i Mancinijem, Juventusu Baggija, Ravanellija, Del Piera... Baksuzi kupe bas tog Boba Vierija iz Lazija, dadnu 70-ak miliona maraka i Simeonea...i onda bas Simeone pozabija sve bitne golove za Lazijevu duplu krunu, ukljucujuci i onaj Interu u finalu Kupa.
Taj transfer koristim kao uvod u poentu: Inter je u tih 26 godina od titule 1990.godine pa do danas imao dva bas, bas, bas dobra prelazna roka, i to onaj poslije Calciopolija i onaj u kojem su im budale iz Reala, Barce i Bayerna na pladnju servirale Sneijdera, Eto'oa i Lucija. To su dva roka kad Inter nije imao konkurenciju u Italiji.
Nikad od te 1990. Inter nije imao plansku kupovinu, kupovalo se po ceifu Morattija (ili njegovog sina koji je Keanea doveo jer mu se svidjela njegova statistika na internetu), propustalo top-talente kao sto je Kaka, a od kupovina su im gore bile samo zamjene. Milanu su dali Seedorfa i Pirla za ublehe od igraca, Juventusu Cannavara za rezervnog golmana Carinija, Laziju Simeonea i tonu kesa za Vierija... Odbrana je redovno bila krs, a od igraca koji su napravili svjetske stvari van Intera se mogao napraviti Dream Team. Osnovni problem je bio taj sto tim nikad nije bio poslozen tako da su svi vrhunski dijelovi u isto vrijeme na okupu, a i da ih vodi strucnjak. Uvijek je falio balans.
Inter je takav, koliko vidim, i sad. Igraci su nabacani k'o za PES, bez pravog balansa odbrane, bokova, sredine i napada. Na klupi je kod Morattija bio i Lippi pa nije mogao nista jer je sistem u Interu bio nakaradan.
-
KayserSose
- Kontakt:
Drž se Mauro u borbi protiv huliganskog reketa dlakavih cheerleadersica. 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ne vidim kako je Bobo Vieri bio promasen transfer....al nikako....
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Velika bi pogreska bila dati otkaz deburu. Prelose selektirana ekipa i lose pripremljena. Mora se otjerat par starih igraca + icardi. zaneti je izgubio konce, svako radi sta hoce.
UPRAVA NAPOLJE!
Tako sto je doveden iz Lazija da vodi Inter do titule u paru sa Ronaldom, a na kraju je titulu sampiona odlucio igrac koji je otisao u suprotnom pravcu. Tako sto je Inter je sa njim bio osudjen na treca i cetvrta mjesta. Cak i one godine kad je Lazio oteo titulu Cuperu u zadnjem kolu Inter je zavrsio treci.jelle je napisao/la:Ne vidim kako je Bobo Vieri bio promasen transfer....al nikako....
Da ne pricam o nesportskom nacinu zivota koji je Vierija dosta kostao. Pricalo se o tome kako on i Ronaldo samo gledaju sta ce povaliti, trening im je bio zadnja stvar na pameti.
Ovo pise neko kojem je Bobocop jedan od najdrazih igraca ikad.
Ne vidim,al nikako,kakve veze transferi pod Morattijem imaju sa novim vlasnicima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.