Pogledaj sliku iznad,ako znas matematiku. Prestigli su najveci Real Madrid.anonymousHD je napisao/la:Hajde šuti maloumni! Barcelona je tad postojala, Barcelona je tad igrala Primeru, ko im je kriv što su bili kante za nabijanje. I te trofeje Kup Uefa, to su igrali jer su bili opet kanta za nabijanje u Ligi šampiona i u Primeri! Nisu mogli da igraju protiv velikih ekipa iz Evrope. To ti je samo dokaz koliko je Barcelona kroz svoju istoriju MALI klub. Osvojili sad par trofeja i odmah sebi umislili da su najveći klub u svih vremena. Još pure da se dostignu veliki klubovi u Evropi, a pogotovo najveći REAL MADRID!JuveSissoko je napisao/la:sve je to lijepo, al samo 3 LP , tri trofeja odkad to takmicenje lici na "nesto" dok Barselona ima 4
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
kad hoces da se kurcis trofejima, tacnije brojkama na papiru navijaj za Real.90% ljudi sto znam, sto navija za taj klub, vjecito se kurce tim brojem trofeja, jer im je to uvijek jedino opravdanje kad uloze milijarde u rasponu od 10 godina a tako malo toga osvoje, da im klubovi tipa Lyon ruse snove.[/b]Drugi ljudi tipa navijaci Liverpoola, Arsenala, pa [/b]i Juventusa navijaju iz neke lude ljubavi a vi najcesce radi te **** brojke od 9 titula LP vecine osvojene u praistorijsko doba i trosenja miliona svake jbene godine kako bi se nove zvijezdice dovele za razmazenu djecu i prodavali dresovi, te pravio show.Nije ni cudo sto uvijek na kraju neke rasprave kad se prikazu guzenja Real M. od strane Bayerna, Juventusa, Barselone, Lyona, ponekad Man U i Liverpoola, opet mi se jave sa tom jbenom brojkom i statistickim podacima.Pa dodje ljeto pa opet 100 miliona ne bili se jbena Primera Liga osvojila.Mogu ti reci da ste pravi "OVERRATED" klub,
Svasta na ovom svijetu
Sta ti znas ko iz kakve ljubavi navija za bijeli sveti dres, bili su buseni a i derali su guzove drugima pa sta... evo da ni ove godine ne osvoje nista, Real Madrid je velik klub i opet ce dati 100 mill iz svoje kase.. I nije samo jedna ebena titula PD, kako ti napisa, Real Madrid ih ima 32
Real Madrid ima mnogo vise tradicije, historije i od samih trofeja.
Zadnja izmjena: URL, dana/u 12 feb 2012, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sigurdsson
- Kontakt:
Kad već te nebrojene titule spominješ imam ih i ja par kao što je trofej Mancomunada (5) titula 1932 1933 1934 1935 1936Mestar je napisao/la:Službena natjecanja u kojem su mogli sudjelovati i Barca i Madrid
Da li da spominjem i regionalno prvenstvo tadašnje glavno posle la lige u Španiji (18) titula ,kup latina (2) trofeja 1955 1957 .... Real je najtrofejniji i zapamtite to ! Dok ste vi se takmičili po Kup Uefa i tim drugoligaškim natjecanjima u odnosu na LP, Real je taj istoimeni LP osvajao 9 puta
Zadnja izmjena: Sigurdsson, dana/u 12 feb 2012, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
$ ? $ ? ? " " ".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa kad ti (o Los Blanos2) možeš nekom reći da navija za Barcelonu od dolaska Ronaldinha i(li) Messija, zašto tebi ne bi neko mogao reći da za Real navijaš zbog broja osvojenih trofeja u (dalekoj) prošlosti? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- JuveSissoko
- Kontakt:
URL je napisao/la:kad hoces da se kurcis trofejima, tacnije brojkama na papiru navijaj za Real.90% ljudi sto znam, sto navija za taj klub, vjecito se kurce tim brojem trofeja, jer im je to uvijek jedino opravdanje kad uloze milijarde u rasponu od 10 godina a tako malo toga osvoje, da im klubovi tipa Lyon ruse snove.[/b]Drugi ljudi tipa navijaci Liverpoola, Arsenala, pa [/b]i Juventusa navijaju iz neke lude ljubavi a vi najcesce radi te **** brojke od 9 titula LP vecine osvojene u praistorijsko doba i trosenja miliona svake jbene godine kako bi se nove zvijezdice dovele za razmazenu djecu i prodavali dresovi, te pravio show.Nije ni cudo sto uvijek na kraju neke rasprave kad se prikazu guzenja Real M. od strane Bayerna, Juventusa, Barselone, Lyona, ponekad Man U i Liverpoola, opet mi se jave sa tom jbenom brojkom i statistickim podacima.Pa dodje ljeto pa opet 100 miliona ne bili se jbena Primera Liga osvojila.Mogu ti reci da ste pravi "OVERRATED" klub,
Svasta na ovom svijetukako ovo opisati...
Sta ti znas ko iz kakve ljubavi navija za bijeli sveti dres, bili su buseni a i derali su guzove drugima pa sta... evo da ni ove godine ne osvoje nista, Real Madrid je velik klub i opet ce dati 100 mill iz svoje kase.. I nije samo jedna ebena titula PD, kako ti napisa, Real Madrid ih ima 32decko idi ohladi, ko si ti da sveti klub i njihove simpatizere (navijace) stavljas u broj qurcenja u trofejima.. itd
to zakljucujem jer ste razmazene pizde koje kad izgube uvijek se hvataju statistickih podataka i vjecito kurce jakim timovima svake sezone za koje uvijek namaknu milione kroz bankarske kredite.Zato cu uvijek cijenit vise Barseloninu LP koju osvoje sa igracima poniknutim u njihovom pogonu, nego vasim prahistoriskim titulama LP i drugim osvojenim tako sto svake sezone ulupate astronomske cifre i kupite pola Europe i glumite klubcinu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Kome sam ja to rekao, tebiMonolog je napisao/la:Pa kad ti (o Los Blanos2) možeš nekom reći da navija za Barcelonu od dolaska Ronaldinha i(li) Messija, zašto tebi ne bi neko mogao reći da za Real navijaš zbog broja osvojenih trofeja u (dalekoj) prošlosti?
Ja uopce nisam simpatizer ( navijac) Real Madrida zbog trofeja, jel dovoljno, imam i jednog dobrog kolegu koji simpatise Barsu od 98.
Zadnja izmjena: URL, dana/u 12 feb 2012, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sad ste i fudbalski JevrejiURL je napisao/la:prema svetom klubu
-
Sigurdsson
- Kontakt:
A ti spamer samo takviPatrickBateman je napisao/la:Sad ste i fudbalski JevrejiURL je napisao/la:prema svetom klubuA Mourinho je Mojsije...
$ ? $ ? ? " " ".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisi meni, ne znam otkud ti ta ideja. Al' si sa jednog od 346 svojih profila to napisao. Kome, nemam blage. U biti, nakon neke prepirke na standardnoj relaciji Barcelona vs Real, ti si se poslužio ovim argumentom. Dakle, vodeći se tom analogijom, ne vidim razlog zašto tebi neko ne bi smio odgovoriti na isti način. I, majke mi nemam blage veze zašto uopće ulazim na ovaj podforum. Pa diskusije su "doktorske disertacije" za ova prepucavanja. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- PatrickBateman
- Kontakt:
Real gledam samo protiv Barce,a tu rijetko vidim neke carolije s vase strane...Sigurdsson je napisao/la:A ti spamer samo takviPatrickBateman je napisao/la:Sad ste i fudbalski JevrejiURL je napisao/la:prema svetom klubuA Mourinho je Mojsije...
21:30 TV1 ili ARENASPORT.Uživaj u čarolijama Mojsija i njegovih pastira.
I razmazene pidze, ostatak ne vrijedi citati.to zakljucujem jer ste razmazene pizde koje kad izgube uvijek se hvataju statistickih podataka i vjecito kurce jakim timovima svake sezone za koje uvijek namaknu milione kroz bankarske kredite.Zato cu uvijek cijenit vise Barseloninu LP koju osvoje sa igracima poniknutim u njihovom pogonu, nego vasim prahistoriskim titulama LP i drugim osvojenim tako sto svake sezone ulupate astronomske cifre i kupite pola Europe i glumite klubcinu.
Ode gledati tekmu.. uzivaj, zdravo.
- JuveSissoko
- Kontakt:
da, razmazene i to znas sto? kad god izgubite vazne utakmice, odmah cujes ovo "dajte kupite ovog, kupite ono, moramo uzet ovog" i za cudo to sve budu igraci od 25-30 miliona.Nego znas sta da mi je vidjet, da mi je vas jednom vidjet bez budzeta od 100 miliona za ljetni prelazni rok.Da vas vidim u poziciji Valencije ili Tottenhama koju godinu, znas kako bi sta osvojili, bi al na k.Da mi je vidjet da sta osvojite a da to nisu produkti tudjih skola uzeti kao gotovi igraci uz cijenu od oko 30 miliona cime svake godine uzjebete trziste i stvarate inflaciju.Da mi je vas vidjet da najvece talente neko drugi kupi prije vas, a da vi skrpite nesto sa 50 miliona i nesto iz vase omladinske skole.Kad to vidim onda cu reci da vise niste razmazeni.URL je napisao/la:I razmazene pidze, ostatak ne vrijedi citati.to zakljucujem jer ste razmazene pizde koje kad izgube uvijek se hvataju statistickih podataka i vjecito kurce jakim timovima svake sezone za koje uvijek namaknu milione kroz bankarske kredite.Zato cu uvijek cijenit vise Barseloninu LP koju osvoje sa igracima poniknutim u njihovom pogonu, nego vasim prahistoriskim titulama LP i drugim osvojenim tako sto svake sezone ulupate astronomske cifre i kupite pola Europe i glumite klubcinu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Boli me briga za tvoje misljenje i zasto se javljas, a sad pisi molbu adminu da mi da ban zbog "ovoga", a ti se pravi pametan na temi "Emir Spahic" tj. nastavi sa spamanjem, nikome nije zanimljivo jesi ti bosanac o ne..Monolog je napisao/la:Nisi meni, ne znam otkud ti ta ideja. Al' si sa jednog od 346 svojih profila to napisao. Kome, nemam blage. U biti, nakon neke prepirke na standardnoj relaciji Barcelona vs Real, ti si se poslužio ovim argumentom. Dakle, vodeći se tom analogijom, ne vidim razlog zašto tebi neko ne bi smio odgovoriti na isti način. I, majke mi nemam blage veze zašto uopće ulazim na ovaj podforum. Pa diskusije su "doktorske disertacije" za ova prepucavanja.
Idi sad popi koje pivo
-
Sigurdsson
- Kontakt:
Silne titule i dobra uprava su nam dozvolile da imamo toliki budzetJuveSissoko je napisao/la:da, razmazene i to znas sto? kad god izgubite vazne utakmice, odmah cujes ovo "dajte kupite ovog, kupite ono, moramo uzet ovog" i za cudo to sve budu igraci od 25-30 miliona.Nego znas sta da mi je vidjet, da mi je vas jednom vidjet bez budzeta od 100 miliona za ljetni prelazni rok.Da vas vidim u poziciji Valencije ili Tottenhama koju godinu, znas kako bi sta osvojili, bi al na k.Da mi je vidjet da sta osvojite a da to nisu produkti tudjih skola uzeti kao gotovi igraci uz cijenu od oko 30 miliona cime svake godine uzjebete trziste i stvarate inflaciju.Da mi je vas vidjet da najvece talente neko drugi kupi prije vas, a da vi skrpite nesto sa 50 miliona i nesto iz vase omladinske skole.Kad to vidim onda cu reci da vise niste razmazeni.URL je napisao/la:I razmazene pidze, ostatak ne vrijedi citati.to zakljucujem jer ste razmazene pizde koje kad izgube uvijek se hvataju statistickih podataka i vjecito kurce jakim timovima svake sezone za koje uvijek namaknu milione kroz bankarske kredite.Zato cu uvijek cijenit vise Barseloninu LP koju osvoje sa igracima poniknutim u njihovom pogonu, nego vasim prahistoriskim titulama LP i drugim osvojenim tako sto svake sezone ulupate astronomske cifre i kupite pola Europe i glumite klubcinu.
$ ? $ ? ? " " ".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro.URL je napisao/la:Boli me briga za tvoje misljenje i zasto se javljas
Ovoga? Jok. Zbog osamstopedesetpetog profila. Al' zbog toga si već jučer prijavljen. Da se ja pitam, sastavio bih neki test prilikom registracije, a poznavajući tebe i tvoj mentalni sklop - siguran sam da ga ne bi znao riješiti.URL je napisao/la:a sad pisi molbu adminu da mi da ban zbog "ovoga"
Pametan sam ja uvijek; forum tema nema veze s tim.URL je napisao/la:a ti se pravi pametan na temi "Emir Spahic"
Ma haj' kao da je to bitno. Mada, kad pogledam tvoje postove, zapitam se da l' mi uopće govorimo istim jezikom. Da o ne?URL je napisao/la:nikome nije zanimljivo jesi ti bosanac o ne
Koje?URL je napisao/la:Idi sad popi koje pivo
Koje hoces
ajd sad zdravo...
A za ostalo...
[youtube][/youtube]
A za ostalo...
[youtube][/youtube]
@Monolože može jedna kritika.Ti kao moderator bi trebao biti primjer i ne raspravljati sa dotičnim provokatorom
Kako onda očekuješ da ga neki "obični" forumaš ignorira.Izvinjavam se na spamu,ali morao sam ovo napisat jer ako iko može uvjerit admina da ga obriše ili nešto slično možeš ti,a ne da zaspamavate temu zajedno bezveze 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Problem je u tome sto su tvoje ocjene "uspjeha i konkurencije" subjektivne i naivno nerealne pa prica o 10m prednosti za Guardiolu pogotovo u ovakvim prilikama i okolnostima nema nikakve razlike u odnosu na slicne subjektivne procjene (ili bolje reci precjene) ovih Realovih kvazi-navijaca i head2head poredbi igraca. A da ne govorim o realno smijesnim tvrdnjama o okvirnoj snazi Guardioline ekipe u odnosu na Mourinhovu.Valencia je napisao/la:Ako bi pravili komparaciju sa trkom na 100 metara, Gvardiola je u startu 10 m ispred konkurencije. Ako ne prodje prvi kroz cilj to ce biti veliki neuspjeh. Desava se i najboljima.StevieM je napisao/la:Posteno. Ja sam rekao svoje i mislim da sam bio poprilicno jasan, pa nemam ni vremena a ni potrebe da se ponavljam. Samo, ako Barca sezonu zavrsi sa kupom i Ligom prvaka, od tebe ocekujem da Guardiolu takodjer proglasis glavnim krivcem i za te rezultateValencia je napisao/la:Gvardiola je glavni krivac za ovako lose rezultate u dosadasnjem dijelu sezone. To je nemoguce osporiti.
Ako budu prvi, to ce biti prema ocekivanjima. Nikad nije lako pobjediti, sto znaci da ce zasluziti pohvale za eventualne uspjehe. Te pohvale ce biti srazmjerne uspjehu koji je napravio i konkurenciji koju je imao.
Vecini je poznato da sam simpatizer Mancester Junajteda. Na tituli iz prosle sezone u velikoj mjeri 'zahvaljujem' ocajnoj konkurenciji. Svakako da je Fergi odradio dobar posao... Al' proslosezonska titula ne moze imati vrijednost kao one u kojim je MU imao zestoku konkurenciju. Ovo pisem cisto zato da neko ne posumnja u losu namjeru. Uvijek je uspjeh pobjediti, ali uvijek postavljam pitanja u kakvim je okolnostima uspjeh ostvaren. Sve se to dobro izvaga i donese konacan sud.
Valjda je sada jasnije.
To bi bilo to.
Sjetim se sezone 2008/2009 i jadnog, prejadnog mjeseca februara sa dva poraza od Espanyola i Atletica, remija protiv Betisa i Lyona, kad su se slicno ovako javljali redom sa nekakvim dijagnozama i prognozama. Ljudi su do kraja sezone osvojili trebl, sto nikome u historiji nije uspjelo. Slicno je bilo i prosle i pretprosle u ovom periodu oko februara sa svim silnim i presilnim navodima o krahu Guardioline Barce. Ove godine je liga vjarovatno izgubljena ali sezona ne zavrsava u februaru.
Pique, Alves, Fabregas i Sanchez su ove sezone bili u outu oko mjesec dana, Iniesta oko dva mjeseca, Villa, Afellay i Fontas imaju dugorocne povrede oko 6 mjeseci. Busquets, Pedro, Thiago i Adriano su takodjer odmorili nekoliko sedmica zbog povreda, Keita bio na Kupu nacija. Prosle godine jedino konkretno je bila povreda Puyola i odsustvo Abidala zbog operacije. Bilo je jos nekih manjih osustava Inieste, Xavija, mislim i Valdesa po koju sedmicu al ni blizu ovoj sezoni. Ako je doslo do toga da otvoreno mozes proglasit Guardiolu glavnim krivcem za povrede i umor igraca, onda bi mislim posteno bilo dati mu sve kredite ako u takvom ambijentu odbrani Ligu prvaka, bez ikakvih kako ti kazes, izvlakusa.
Mali smanji dozivljaj, idi beri bajeLBJ MVP je napisao/la:@Monolože može jedna kritika.Ti kao moderator bi trebao biti primjer i ne raspravljati sa dotičnim provokatoromKako onda očekuješ da ga neki "obični" forumaš ignorira.Izvinjavam se na spamu,ali morao sam ovo napisat jer ako iko može uvjerit admina da ga obriše ili nešto slično možeš ti,a ne da zaspamavate temu zajedno bezveze
Kakav on i primjer
Ubrajao sam službena nacionalna i međunarodna natjecanja u kojem su se oba kluba mogla natjecati, uvrstio sam i Latin kup, operi naočale.Sigurdsson je napisao/la:Kad već te nebrojene titule spominješ imam ih i ja par kao što je trofej Mancomunada (5) titula 1932 1933 1934 1935 1936
Da li da spominjem i regionalno prvenstvo tadašnje glavno posle la lige u Španiji (18) titula ,kup latina (2) trofeja 1955 1957 .... Real je najtrofejniji i zapamtite to ! Dok ste vi se takmičili po Kup Uefa i tim drugoligaškim natjecanjima u odnosu na LP, Real je taj istoimeni LP osvajao 9 puta
Centralno prvenstvo odnosno trofej Mancomunados je regionalno natjecanje u kojem Barca nije mogla sudjelovati, kao što Madrid nije mogao sudjelovati u prvenstvu Katalonije. I kada je to Centralno regionalno prvenstvo bilo najbitnije natjecanje poslije La Lige?
Regionalna natjecanja

*Rekord
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.