@Evolve,zbog ovakve raje se treba potrudit.Alipasino je napisao/la:Evo ja sam poceo idemo dalje bez ponizavanja i omalozavanja drugih.
Alipasinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
@Evolve,zbog ovakve raje se treba potrudit.Alipasino je napisao/la:Evo ja sam poceo idemo dalje bez ponizavanja i omalozavanja drugih.
Neefikasnost u napadu eto sta. Ne primaju golove ali jako tesko daju. U pocetnih par kola su imali srece sa minimalnim pobjedama vec sada ta sreca je nestala.invincible1921 je napisao/la:Niko ne spominje posrtanje Zrijnesta se desava sa njima
Kad se zahtjevi povecaju i veci su od onog sto neko objektivno moze, to vec postaje stres...invincible1921 je napisao/la:Po mom misljenju i citajuci ovu temu navijacima srajeva je najveci problem oni sami jer imaju prevelika očekivanja....nekad kad im uđem na temu da vidim sta ima kod komsije, ljudi samo sto ne napisu " kako ih nije stid igrala (ta i ta) ekipa protiv nas sto nam se nisu sklonili sa terena"
Shvatite da vam niko nece dati bodove...imate najkvalitetniju ekipu, ali nije ona bas jaka ko sto se reklamira. Treba znoja i truda za svaki bod
Nekima i Hercegovinaslana_krv je napisao/la:Ja imam prjedlog da se svi ovdje medusobno pomirimo i da krenemo ispocetka, ne mora niko nikom oprostiti niti se moramo voliti ali et bar malo da se postujemo jer svima nam je Bosna zajednicka majka. Jer ovo je postalo neizdrzivo konstantno citati komentare o tome ciji je tata bolji. Razumijem ja sportski rivalitet, ali ovdje se vrit vec mjesecima ista prica iste teme iste svade i konstantno se ponavljaju isti komentari i iste replike ko pokvarene ploce.
Et da ne duzim vise, moj je prjedlog da pruzimo ruke i da normalno raspravljamo po mnogo cemu najzanimljivijoj sezoni od kako se igra PL
Pozdrav
Ugrovacaboy je napisao/la:Nekima i Hercegovinaslana_krv je napisao/la:Ja imam prjedlog da se svi ovdje medusobno pomirimo i da krenemo ispocetka, ne mora niko nikom oprostiti niti se moramo voliti ali et bar malo da se postujemo jer svima nam je Bosna zajednicka majka. Jer ovo je postalo neizdrzivo konstantno citati komentare o tome ciji je tata bolji. Razumijem ja sportski rivalitet, ali ovdje se vrit vec mjesecima ista prica iste teme iste svade i konstantno se ponavljaju isti komentari i iste replike ko pokvarene ploce.
Et da ne duzim vise, moj je prjedlog da pruzimo ruke i da normalno raspravljamo po mnogo cemu najzanimljivijoj sezoni od kako se igra PL
Pozdrav
Ovaj tvoj post ce se u roku od par dana zagubiti i opet ce uletiti neki padobranac sa provokacijom na koju ce neko nasjeti i bice opet isto... Ali ja sam naravno uvijek za medjusobno uvazavanje i konstruktivnu raspravu, bez vrijedjanja.slana_krv je napisao/la:Ja imam prjedlog da se svi ovdje medusobno pomirimo i da krenemo ispocetka, ne mora niko nikom oprostiti niti se moramo voliti ali et bar malo da se postujemo jer svima nam je Bosna zajednicka majka. Jer ovo je postalo neizdrzivo konstantno citati komentare o tome ciji je tata bolji. Razumijem ja sportski rivalitet, ali ovdje se vrit vec mjesecima ista prica iste teme iste svade i konstantno se ponavljaju isti komentari i iste replike ko pokvarene ploce.
Pozdrav
FanVitez je napisao/la:Ugrovacaboy je napisao/la:Nekima i Hercegovinaslana_krv je napisao/la:Ja imam prjedlog da se svi ovdje medusobno pomirimo i da krenemo ispocetka, ne mora niko nikom oprostiti niti se moramo voliti ali et bar malo da se postujemo jer svima nam je Bosna zajednicka majka. Jer ovo je postalo neizdrzivo konstantno citati komentare o tome ciji je tata bolji. Razumijem ja sportski rivalitet, ali ovdje se vrit vec mjesecima ista prica iste teme iste svade i konstantno se ponavljaju isti komentari i iste replike ko pokvarene ploce.
Pozdrav
U startu si one dole(Hercegovce) distancirao![]()
slana_krv je napisao/la:Ja imam prjedlog da se svi ovdje medusobno pomirimo i da krenemo ispocetka, ne mora niko nikom oprostiti niti se moramo voliti ali et bar malo da se postujemo jer svima nam je Bosna i Hercegovina zajednicka majka. Jer ovo je postalo neizdrzivo konstantno citati komentare o tome ciji je tata bolji. Razumijem ja sportski rivalitet, ali ovdje se vrit vec mjesecima ista prica iste teme iste svade i konstantno se ponavljaju isti komentari i iste replike ko pokvarene ploce.
Pozdrav
slana_krv je napisao/la:slana_krv je napisao/la:Ja imam prjedlog da se svi ovdje medusobno pomirimo i da krenemo ispocetka, ne mora niko nikom oprostiti niti se moramo voliti ali et bar malo da se postujemo jer svima nam je Bosna i Hercegovina zajednicka majka. Jer ovo je postalo neizdrzivo konstantno citati komentare o tome ciji je tata bolji. Razumijem ja sportski rivalitet, ali ovdje se vrit vec mjesecima ista prica iste teme iste svade i konstantno se ponavljaju isti komentari i iste replike ko pokvarene ploce.
Pozdrav
fedeltafrotta je napisao/la:slana_krv je napisao/la:slana_krv je napisao/la:Ja imam prjedlog da se svi ovdje medusobno pomirimo i da krenemo ispocetka, ne mora niko nikom oprostiti niti se moramo voliti ali et bar malo da se postujemo jer svima nam je Bosna i Hercegovina zajednicka majka. Jer ovo je postalo neizdrzivo konstantno citati komentare o tome ciji je tata bolji. Razumijem ja sportski rivalitet, ali ovdje se vrit vec mjesecima ista prica iste teme iste svade i konstantno se ponavljaju isti komentari i iste replike ko pokvarene ploce.
Pozdrav
Tvoje ne poznavanje bosanskog jezika te izdaje ko si i bezveze je da ti kao najiskompleksiraniji provokator potenciras na nekom normalnom i kulturnom dijalogu na forumu. Provaljen si šošonuslana_krv je napisao/la:ubjedzen sam bio
"ne poznavanje"rpc81 je napisao/la:Tvoje ne poznavanje bosanskog jezika te izdaje ko si i bezveze je da ti kao najiskompleksiraniji provokator potenciras na nekom normalnom i kulturnom dijalogu na forumu. Provaljen si šošonuslana_krv je napisao/la:ubjedzen sam bio
A ja ti mogu reci da ti sa tim trollanjem i provokacijama neces daleko dobaciti na forumu pa ti zato drugarski predlazem promjenu taktikerpc81 je napisao/la:Tvoje ne poznavanje bosanskog jezika te izdaje ko si i bezveze je da ti kao najiskompleksiraniji provokator potenciras na nekom normalnom i kulturnom dijalogu na forumu. Provaljen si šošonuslana_krv je napisao/la:ubjedzen sam bio
Nije trolanje jer je pala provala o kome se radi tj o najvecem provokatoru na forumu koji s drugog nicka glumi nekog finjaka. Budi brate ono sto jesi i pridrzavaj se svog nacina pisanja. Cak je zasticen od moderacije ko polarni medvjed ali niđe veze. Ok za tvoju dobronamjernu sugestiju mada sam više u svojoj kući nego u javnoj ustanovi. Pozz_dreamer_ je napisao/la:A ja ti mogu reci da ti sa tim trollanjem i provokacijama neces daleko dobaciti na forumu pa ti zato drugarski predlazem promjenu taktikerpc81 je napisao/la:Tvoje ne poznavanje bosanskog jezika te izdaje ko si i bezveze je da ti kao najiskompleksiraniji provokator potenciras na nekom normalnom i kulturnom dijalogu na forumu. Provaljen si šošonuslana_krv je napisao/la:ubjedzen sam bio
pošto si zatražio tabelu, postavit' ću, al' prije toga želim nešto da kažembagrcavi je napisao/la:Pa stavi nam tu tabelu da vidimo majku mu, zar je toliko teško?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.