U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Što se tiče Karahasanovića.
Skoro svi igrači 2002. godišta su prekomandovani u Jong Ajax. Osim njih ovi perspektivni igrači 2003. godišta igraju takođe za Jong Ajax.
Prvo kolo je presjedio na klupi jer je Rasmussen povučen iz Jong Ajaxa i igrao se derbi protiv Feyenoorda.
On je u kadetima Ajaxa bio standardan isključivo jer su standardni igrači iz veznog reda igrali za juniore.
Ako je pametan ispalit će se na polusezoni u neku ekipu svoga kvaliteta, ako ovdje ostane neće naći bolje od onih sunday liga.
Skoro svi igrači 2002. godišta su prekomandovani u Jong Ajax. Osim njih ovi perspektivni igrači 2003. godišta igraju takođe za Jong Ajax.
Prvo kolo je presjedio na klupi jer je Rasmussen povučen iz Jong Ajaxa i igrao se derbi protiv Feyenoorda.
On je u kadetima Ajaxa bio standardan isključivo jer su standardni igrači iz veznog reda igrali za juniore.
Ako je pametan ispalit će se na polusezoni u neku ekipu svoga kvaliteta, ako ovdje ostane neće naći bolje od onih sunday liga.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Filip Dujmović, golman Spartaka iz Subotice: Nastupao sam za U17 reprezentaciju BiH na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu. Istakao bih da je igranje za reprezentaciju ostvarenje sna za svakog sportaša. Moj zadak je trenutno dokazivanje na svakoj sljedećoj utakmici u Super ligi Srbije. Nadam se da ljudi iz U21 reprezentacije prate moje nastupe i ukoliko dobijem poziv, vrlo rado ću se odazvati.
Nemanja Nikolic godinu dana u PAE Chania ( 2.Liga Grcka)
koju reprezentaciju tacnoDrape je napisao/la: ↑14 sep 2020, 08:28Filip Dujmović, golman Spartaka iz Subotice: Nastupao sam za U17 reprezentaciju BiH na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu. Istakao bih da je igranje za reprezentaciju ostvarenje sna za svakog sportaša. Moj zadak je trenutno dokazivanje na svakoj sljedećoj utakmici u Super ligi Srbije. Nadam se da ljudi iz U21 reprezentacije prate moje nastupe i ukoliko dobijem poziv, vrlo rado ću se odazvati.
momak ima samo nas pasos. Iz omladinskog pogona Zrinjskog presao je u Zelju. Branio je u onoj utakmici kada su omladinci Zelje igrali sa Atletiko Madridom.Varg je napisao/la: ↑15 sep 2020, 12:16koju reprezentaciju tacnoDrape je napisao/la: ↑14 sep 2020, 08:28Filip Dujmović, golman Spartaka iz Subotice: Nastupao sam za U17 reprezentaciju BiH na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu. Istakao bih da je igranje za reprezentaciju ostvarenje sna za svakog sportaša. Moj zadak je trenutno dokazivanje na svakoj sljedećoj utakmici u Super ligi Srbije. Nadam se da ljudi iz U21 reprezentacije prate moje nastupe i ukoliko dobijem poziv, vrlo rado ću se odazvati.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno najveći golmanski potencijal kojim raspolažemo.
Na transfermarktu Kovačević vrijedi 10 puta više, on milion eura a Dujmović 100 000 

Kovacevica na transfermarktu drzi Ervin Skaljo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pjanić ode za 60 miliona, Transfermarkt mu stavi cijenu 45. Demirović otišao za 3.7 miliona, cijena mu bila 800 hiljada. 

Ma transfermarkt je irelevantan i budalaština je voditi se tim vrijednostima, ali je smiješno porediti Kovačevića i Dujmovića. Pobogu ljudi, Kovačević treću sezonu redovno brani za državnog prvaka i puno jači ekipu od Spartaka iz Subotice. Dujmović ove sezone brani, što je super stvar, ali daj nemojte vazda u kontru i biti željni samo senzacija
Kovačević je više nego ok profil golmana. Ima 22 godine i 70 nastupa za Sarajevo. Naravno, ne može ovdje napredovati do vrhunskog nivoa i s tog aspekta treba što prije ići dalje, ali ima potencijal postati više nego solidan golman. Uostalom, nije odmah poletio vani, nego se etablirao ovdje do godina koje su taman za golmana da traži put dalje. Generalno, najvažnije je gdje će to otići iz Sarajeva i kako će se tu snaći. U krajnjoj liniji, put je vrlo sličan onome koji je imao Šehić (po broju nastupa u domaćem prvenstvu) i sad samo treba biti pametniji od Ibrahima, da ne leti strogo za parama, od prvog do posljednjeg ugovora.

Kovačević je više nego ok profil golmana. Ima 22 godine i 70 nastupa za Sarajevo. Naravno, ne može ovdje napredovati do vrhunskog nivoa i s tog aspekta treba što prije ići dalje, ali ima potencijal postati više nego solidan golman. Uostalom, nije odmah poletio vani, nego se etablirao ovdje do godina koje su taman za golmana da traži put dalje. Generalno, najvažnije je gdje će to otići iz Sarajeva i kako će se tu snaći. U krajnjoj liniji, put je vrlo sličan onome koji je imao Šehić (po broju nastupa u domaćem prvenstvu) i sad samo treba biti pametniji od Ibrahima, da ne leti strogo za parama, od prvog do posljednjeg ugovora.
Kovacevic je kikser teski i u pet deka je sa Piricem i Kjosevskim. Od njega nikad nece biti golmana za reprezentaciju, ali kao i Piric dobit ce pozive da popuni tu kvotu golmana. Pa sad me mogu pitari hejtati koliko hoce.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
TM jeste irelevantan, ali ima tu nekoliko varijabli poput dužine trajanja ugovora i plate igrača koja na kraju presudi obeštećenje.
Vrijednost igrača i obeštećenje za ugovor ne bi trebalo biti isto?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Vrijednost Bešića i Hajrovića je recimo sa platom i dužinom ugovora u minusu.
Misliš u smislu Pjanić je plaćen 60 miliona jer će ga plaćati manje sezona, da ga moraju plaćati više sezona bilo bi niže obeštećenje i to?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 sep 2020, 16:18TM jeste irelevantan, ali ima tu nekoliko varijabli poput dužine trajanja ugovora i plate igrača koja na kraju presudi obeštećenje.
Vrijednost igrača i obeštećenje za ugovor ne bi trebalo biti isto?
Apsolutno se slazem

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
I ovaj u odbrani kao amater ceka protivnika.
A ovaj komentator ubi cojku volju u nogomet. Doduse za ovu ligu je i stvoren.
A ovaj komentator ubi cojku volju u nogomet. Doduse za ovu ligu je i stvoren.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.