Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
- LondonBlues
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nekom europa 2 utakmice u sedmom mjesecu, nekom cijelu zimu.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- svrakino1921
- Kontakt:
30.06.2026.
Nas Čelik i cijela zenca

- svrakino1921
- Kontakt:

Veliki talenant tuzlanske Slobode, Vedad Abidović, karijeru nastavlja u Veležu, potvrdio je mostarski klub.
Dogovor između dvije strane je već sedmicama bio u zraku, a danas je Velež ozvaničio saradnju s mladim Zeničaninom.
Velež je prošle sezone pogodio dovođenjem Armina Spahića i Đanija Salčina iz Prve lige, te je sada uradio isto s Abidovićem.
Rođeni su s krilnim fudbalerom potpisali ugovor na godinu s opcijom produženja za još jednu sezonu.
Potvrđeni odlasci
FK Velež ostao bez kičme tima
Međutim, iako je ugovor potpisan upitno je da li će Velež moći registrovati Abidovića za nastupe.
Kao što je poznato mostarski klub je i dalje pod zabranom registracije igrača od strane FIFA-e i dok ne riješi dugovanja od ranije neće moći prijavljivati nove igrače za zvanične utakmice.
Noke priznaj kad se naloces od alkohola da samo slusas Hakalu.
Cim ovaj zakaze koncert ovi jadnici se moraju selit, traze gdje ce igrat. E ja kkuba nesrecna ccc
Ima li Zeljo kakve zarade na tome...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 17:56@chily-rz dobro došao na temu
Samo - Zenicki do kosti - udri po Pitarima
Ne pijem alkohol hvala Bogu.
A ne selimo se nesto si se zbunio, samo smo zamijenili domacinstva.
MNON
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Jeste jesteNoProfit je napisao/la: ↑04 jul 2026, 01:19Nije.SamoTi4000 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:59Jel se ono jedne godine palila hrvatska zastava na sjeveruZaboljesutra je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:40Jel pitari prozivaju Željezničar zbog hrvata na čelu kluba dok u njih isti presuđeni hrvat uređuje sportsku politiku?![]()
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Zeljo prvak:Noke995 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 16:21Sad vec ispadas glup, kazem ti kao i ovom gore tvom kolegi, nadji sezone u kojima su i zeljo i sarajevo titule uzimali pa pogledaj rezultate s ekipama iz federacije, redovno uzimanje bodova, dok kod Borca to ne moze ni slucajno s klubovima iz rsa plus sudijske lakrdije.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 16:13Udar na bosnjakesto kaze ovaj nije problem Vico nego je problem sto vi nemate svog Vicu tad bi sve gazili i ismijavali svakog i ne bi se bunili..
Tebi bi bilo najdraze da nikad sarajevski klubovi nista ne osvoje, pusti mi suplje volio bi ja da vi igrate evropu.
Hjooj ko vas ne zna..
Leotar
Olimpik
Rudar P.
Gradina
Slavija
Sigurni bodovi
Sarajevo prvak:
Olimpic
Zvijezda
Mladost DK
Sigurni bodovi
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakva je ovo ekipa kod Sirokog?
Kod Veleza bas tanka ekipa, njih sam pratio i prosle godine, ovo je bas dosta slabije nego prosle godine.
Kod Veleza bas tanka ekipa, njih sam pratio i prosle godine, ovo je bas dosta slabije nego prosle godine.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma ja otišao na naš sjeverSamoTi4000 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 18:50Jeste jesteNoProfit je napisao/la: ↑04 jul 2026, 01:19Nije.SamoTi4000 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:59
Jel se ono jedne godine palila hrvatska zastava na sjeveru![]()
![]()
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Ova tri kluba što si naveo za Sarajevo nikad nisu u isto vrije igrala u ligi.Eto vidiš kako lupetaš.ultrazonfa je napisao/la: ↑04 jul 2026, 19:02Zeljo prvak:Noke995 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 16:21Sad vec ispadas glup, kazem ti kao i ovom gore tvom kolegi, nadji sezone u kojima su i zeljo i sarajevo titule uzimali pa pogledaj rezultate s ekipama iz federacije, redovno uzimanje bodova, dok kod Borca to ne moze ni slucajno s klubovima iz rsa plus sudijske lakrdije.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 16:13Udar na bosnjakesto kaze ovaj nije problem Vico nego je problem sto vi nemate svog Vicu tad bi sve gazili i ismijavali svakog i ne bi se bunili..
Tebi bi bilo najdraze da nikad sarajevski klubovi nista ne osvoje, pusti mi suplje volio bi ja da vi igrate evropu.
Hjooj ko vas ne zna..
Leotar
Olimpik
Rudar P.
Gradina
Slavija
Sigurni bodovi
Sarajevo prvak:
Olimpic
Zvijezda
Mladost DK
Sigurni bodovi
Od 36 mogućih 32 boda ste uzeli iz RS a e ti nađi kad se to desilo nekom prvaku iz Federacije.
Da li si ti realan da ovo napišeš i ne umreš od sramote. Jedino opravdanje je da imaš 15 godina. Kada smo mi imali sigurne bodove od Slavije, aludiraš na Gradinu koja je jedine sezone u PL osvojila jednocifren broj bodova, svi su ih dobijali, Prijedor isto tako u sezoni 11/12, bili kanta za nabijanje, da se brat Zigazaga ne naljuti al tako je bilo. Olimpik nam otkinuo dva boda u sezoni 11/12, a Leotar nas vazda patioultrazonfa je napisao/la: ↑04 jul 2026, 19:02Zeljo prvak:Noke995 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 16:21Sad vec ispadas glup, kazem ti kao i ovom gore tvom kolegi, nadji sezone u kojima su i zeljo i sarajevo titule uzimali pa pogledaj rezultate s ekipama iz federacije, redovno uzimanje bodova, dok kod Borca to ne moze ni slucajno s klubovima iz rsa plus sudijske lakrdije.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 16:13Udar na bosnjakesto kaze ovaj nije problem Vico nego je problem sto vi nemate svog Vicu tad bi sve gazili i ismijavali svakog i ne bi se bunili..
Hjooj ko vas ne zna..
Leotar
Olimpik
Rudar P.
Gradina
Slavija
Sigurni bodovi
Sarajevo prvak:
Olimpic
Zvijezda
Mladost DK
Sigurni bodovi
Pitarima remiji protiv Mladosti i Slobode izbili titulu 20/21.....
Ti si dečko zaluto na ovu temu.....
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Kolega momak ode u segundu, ja sam ti reko on bi vam bio najbolji igrac u zadnjih 6 godina minimalnosvrakino1921 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 17:56@chily-rz dobro došao na temu
Samo - Zenicki do kosti - udri po Pitarima