FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedva cekam da krene fan shop,valjda imaju to u opticaju za ovu sezonu ?
Izgleda nece vise biti pojacanja il se varam?
Izgleda nece vise biti pojacanja il se varam?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebo majku nakakav lik ovdje u Chicagu dobio 20m na lutriji
.. gdje mene ovo ne ubode da se pridruzim azmiru
..ajj ocami liga prvaka grupna faza 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dovoljno im je da poslusjau onaj video kad su startale pripreme gdje nije ni spomeno Gojkovica da je odsutan, samo Grado kaze falifukaratz je napisao/la:ma ljudi tu je Mirhad, Karic ne zna nabrojati ni vlastita pojacanjatesko nama s njim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
po ovome sto vecina sa strane ovdje pise mi cemo ispasti i iz ove lige...najvjerovatnije....galin katastrofa...dovedemo ponajboljeg igraca lukavca...oni ovdje kazu kako nije nesto....uzmemo par najboljih iz gracanice...oni nam se smiju...kao,levati su to...dolazi jos par pojacanja i opet idu komentari kako su to losa i isluzena igracka imena..simptomaticno je to da su to uglavnom izjave navijaca kluba iz kojeg igraci dolaze...ko ovdje koga z.a.j.e.b.a.j.e13Maki12 je napisao/la:Galin se ne može nazvati pojačanje.. Ako bude igrao imaćete igrača manje u prvih 11
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Slike pionira vec ubacene kad bude sve zavrseno bice vrh.
Nemoj bolan biti pesimistastaragarda je napisao/la:po ovome sto vecina sa strane ovdje pise mi cemo ispasti i iz ove lige...najvjerovatnije....galin katastrofa...dovedemo ponajboljeg igraca lukavca...oni ovdje kazu kako nije nesto....uzmemo par najboljih iz gracanice...oni nam se smiju...kao,levati su to...dolazi jos par pojacanja i opet idu komentari kako su to losa i isluzena igracka imena..simptomaticno je to da su to uglavnom izjave navijaca kluba iz kojeg igraci dolaze...ko ovdje koga z.a.j.e.b.a.j.e13Maki12 je napisao/la:Galin se ne može nazvati pojačanje.. Ako bude igrao imaćete igrača manje u prvih 11![]()
....tebe sam citirao al se jarane odnosi na sve...mi koga god dovedemo mora bit pojacanje u odnosu na proslu sezonu..zato
PS. Stranica je više nego odlična
tuzlanska Sloboda
Poslao sam dopis da je portal poceo sa redom na vecinu Tuzlanskih web portala, za sada samo tuzlanski*ba ispostovo.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
stranica je odlicna...hvala svima koji su ucestvovali u ovome....od srca 
Stranica je dobra, nadam se da ce uskoro biti popunjena, hvala svim ljudima koji su ucestvovali u izradi sluzbene web stranice FK Sloboda - Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svaka cast na stranici, perverzija...
a sto se tice pojacanja haman usao strah u kosti, a nije ni pocela sezona. Rekao sam ja za Mujkica, kako napricase ja mislio cojk 11 golova u karijeri do sad dao. Pojacali smo se ZEMLJA za sad, samo ne vjerujem Salihovicu kao startnom stoperu- volio bih da ima bolju konkurecniju... sto se tice ostalih prezadovoljan sam. Napad je 3 klase jaci, golman takodjer, bekovi isto. Jedino za stopere nisam siguran i volio bih jos jednog veznjaka kreativnog, ali i ovakvi smo tri puta jaci nego prosle godine, a pobijedili smo dosta ekipa i prosle godine.
a sto se tice pojacanja haman usao strah u kosti, a nije ni pocela sezona. Rekao sam ja za Mujkica, kako napricase ja mislio cojk 11 golova u karijeri do sad dao. Pojacali smo se ZEMLJA za sad, samo ne vjerujem Salihovicu kao startnom stoperu- volio bih da ima bolju konkurecniju... sto se tice ostalih prezadovoljan sam. Napad je 3 klase jaci, golman takodjer, bekovi isto. Jedino za stopere nisam siguran i volio bih jos jednog veznjaka kreativnog, ali i ovakvi smo tri puta jaci nego prosle godine, a pobijedili smo dosta ekipa i prosle godine.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
odlican text popracen i vizuelno...svaka castTzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/navijaci
svaka čast autoru teksta.. strašno, gigantski- FUKARE TUZLA
jel zna neko ko je crnac sa danasnjeg treninga...RUDARSKA 2 kaze da je sasvim dobra,brz i eksplozivan...a njemu na rijec vjerujem
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kažu da je Musa iz Bratstva. Navodno na probistaragarda je napisao/la:odlican text popracen i vizuelno...svaka castTzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/navijaci
svaka čast autoru teksta.. strašno, gigantski- FUKARE TUZLA
jel zna neko ko je crnac sa danasnjeg treninga...RUDARSKA 2 kaze da je sasvim dobra,brz i eksplozivan...a njemu na rijec vjerujem
075
nemoj zezat?
dobra je taj, u Gračanici protiv nas je bio dobar, brz, sjećam se da smo ga "tukli" 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ne budite smijesni..kakav diabang...mislim da je ovo neko od ovih sto su bili na probi u zvijezdi gradacackoj...uglavnom,musa nije..garant

moje misljenje je da smo za klsu bolji za razliku od prosle sezone na svim pozicijama jos ako ovo crnce bude sta vrijedilo bicemo beton
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet se ja bojim da se mi medjusobno ovdje u kantonu ne potucemo za to mjesto koje vodi pa da ode neki Hercegovacki tim u Premier Ligu...
Ja mislim da samo mi imamo abicije ove godine i kad smo prosle godine bili blizu da cemo ove sigurno uci a i azmir je godinu iskusni zna sad gdje treba kupiti na vrijeme utakmice a i ekipa ce nam biti beton
Treba prvo sacekati da se ova ekipa malo uigra, pošto je previše igrača u opticaju a mogući su i novi dolasci. Možda tek u trećem-četvrtom kolu vidimo kakva bi se situacija mogla razvijati do kraja.
Mene samo brine kako li će to Smajil posložiti
Mene samo brine kako li će to Smajil posložiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.