FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
http://fksloboda.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Krenuo sa radom i zvanični web sajt.
Krenuo sa radom i zvanični web sajt.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jedva cekam da krene fan shop,valjda imaju to u opticaju za ovu sezonu ?
Izgleda nece vise biti pojacanja il se varam?
Izgleda nece vise biti pojacanja il se varam?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebo majku nakakav lik ovdje u Chicagu dobio 20m na lutriji
.. gdje mene ovo ne ubode da se pridruzim azmiru
..ajj ocami liga prvaka grupna faza 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dovoljno im je da poslusjau onaj video kad su startale pripreme gdje nije ni spomeno Gojkovica da je odsutan, samo Grado kaze falifukaratz je napisao/la:ma ljudi tu je Mirhad, Karic ne zna nabrojati ni vlastita pojacanjatesko nama s njim

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
po ovome sto vecina sa strane ovdje pise mi cemo ispasti i iz ove lige...najvjerovatnije....galin katastrofa...dovedemo ponajboljeg igraca lukavca...oni ovdje kazu kako nije nesto....uzmemo par najboljih iz gracanice...oni nam se smiju...kao,levati su to...dolazi jos par pojacanja i opet idu komentari kako su to losa i isluzena igracka imena..simptomaticno je to da su to uglavnom izjave navijaca kluba iz kojeg igraci dolaze...ko ovdje koga z.a.j.e.b.a.j.e13Maki12 je napisao/la:Galin se ne može nazvati pojačanje.. Ako bude igrao imaćete igrača manje u prvih 11

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Slike pionira vec ubacene kad bude sve zavrseno bice vrh.
Nemoj bolan biti pesimistastaragarda je napisao/la:po ovome sto vecina sa strane ovdje pise mi cemo ispasti i iz ove lige...najvjerovatnije....galin katastrofa...dovedemo ponajboljeg igraca lukavca...oni ovdje kazu kako nije nesto....uzmemo par najboljih iz gracanice...oni nam se smiju...kao,levati su to...dolazi jos par pojacanja i opet idu komentari kako su to losa i isluzena igracka imena..simptomaticno je to da su to uglavnom izjave navijaca kluba iz kojeg igraci dolaze...ko ovdje koga z.a.j.e.b.a.j.e13Maki12 je napisao/la:Galin se ne može nazvati pojačanje.. Ako bude igrao imaćete igrača manje u prvih 11![]()
....tebe sam citirao al se jarane odnosi na sve...mi koga god dovedemo mora bit pojacanje u odnosu na proslu sezonu..zato

PS. Stranica je više nego odlična

tuzlanska Sloboda
Poslao sam dopis da je portal poceo sa redom na vecinu Tuzlanskih web portala, za sada samo tuzlanski*ba ispostovo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
stranica je odlicna...hvala svima koji su ucestvovali u ovome....od srca 

Stranica je dobra, nadam se da ce uskoro biti popunjena, hvala svim ljudima koji su ucestvovali u izradi sluzbene web stranice FK Sloboda - Tuzla
🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svaka cast na stranici, perverzija...
a sto se tice pojacanja haman usao strah u kosti, a nije ni pocela sezona. Rekao sam ja za Mujkica, kako napricase ja mislio cojk 11 golova u karijeri do sad dao. Pojacali smo se ZEMLJA za sad, samo ne vjerujem Salihovicu kao startnom stoperu- volio bih da ima bolju konkurecniju... sto se tice ostalih prezadovoljan sam. Napad je 3 klase jaci, golman takodjer, bekovi isto. Jedino za stopere nisam siguran i volio bih jos jednog veznjaka kreativnog, ali i ovakvi smo tri puta jaci nego prosle godine, a pobijedili smo dosta ekipa i prosle godine.
a sto se tice pojacanja haman usao strah u kosti, a nije ni pocela sezona. Rekao sam ja za Mujkica, kako napricase ja mislio cojk 11 golova u karijeri do sad dao. Pojacali smo se ZEMLJA za sad, samo ne vjerujem Salihovicu kao startnom stoperu- volio bih da ima bolju konkurecniju... sto se tice ostalih prezadovoljan sam. Napad je 3 klase jaci, golman takodjer, bekovi isto. Jedino za stopere nisam siguran i volio bih jos jednog veznjaka kreativnog, ali i ovakvi smo tri puta jaci nego prosle godine, a pobijedili smo dosta ekipa i prosle godine.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
odlican text popracen i vizuelno...svaka castTzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/navijaci
svaka čast autoru teksta.. strašno, gigantski- FUKARE TUZLA
jel zna neko ko je crnac sa danasnjeg treninga...RUDARSKA 2 kaze da je sasvim dobra,brz i eksplozivan...a njemu na rijec vjerujem

- TzBulevar87
- Kontakt:
Kažu da je Musa iz Bratstva. Navodno na probistaragarda je napisao/la:odlican text popracen i vizuelno...svaka castTzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/navijaci
svaka čast autoru teksta.. strašno, gigantski- FUKARE TUZLA
jel zna neko ko je crnac sa danasnjeg treninga...RUDARSKA 2 kaze da je sasvim dobra,brz i eksplozivan...a njemu na rijec vjerujem

075
nemoj zezat?
dobra je taj, u Gračanici protiv nas je bio dobar, brz, sjećam se da smo ga "tukli" 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne budite smijesni..kakav diabang...mislim da je ovo neko od ovih sto su bili na probi u zvijezdi gradacackoj...uglavnom,musa nije..garant

moje misljenje je da smo za klsu bolji za razliku od prosle sezone na svim pozicijama jos ako ovo crnce bude sta vrijedilo bicemo beton
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet se ja bojim da se mi medjusobno ovdje u kantonu ne potucemo za to mjesto koje vodi pa da ode neki Hercegovacki tim u Premier Ligu...
Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 13 gostiju.