ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Brzo će Sinner se vratiti na broj 1, baš sćće se on i Alcaraz mijenjati na broju 1, kreću u lov na Novaka i njegov rekord po broju tjedana na broju 1
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- LenyYoro15
- Kontakt:
Nije to toliko sigurno kao što se čini.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 17:30Brzo će Sinner se vratiti na broj 1, baš sćće se on i Alcaraz mijenjati na broju 1, kreću u lov na Novaka i njegov rekord po broju tjedana na broju 1
Hoće se Sinner vratiti na broj 1 ali samo ako bude imao bolju clay court sezonu od Alcaraza. Carlos ako odigra svoju ubičajnu sezonu na šljaci, ostat će prvi na svijetu. Znamo da Sinner nema nijednu veliku titulu na šljaci u karijeri.
Najvažnije za Carlosa je da bude bolji od Sinnera u Monte Carlu koji ubrzo slijedi, time bi sebi ostavio luksuz da ne mora braniti finale Barcelone iz prošle sezone a da ostane na broju 1.
Madrid nije ni Alcaraz igrao prošle sezone tako da su im tu jednake šanse za nove bodove.
Moje predviđanje jeste da u slučaju da Carlos osvoji Monte Carlo (ili bude bolji od Sinnera tamo), ostaje na broju 1 do kraja Roland Garrosa. Jedan od njih dvojice će do kraja sezone imati 100+ weeks at No.1. U slučaju klackalice na broju 1, obojica će bili blizu 100 weeks.
Ma obadva su oni top, vise sam za Jannika ali nije mi Carlos nimalo mrzak. Volim ih obadva gledati i uzivati. I vjerujem da ce oba mnoge rekorde oboriti. Tj da ce jedan drugog gurati da uvijek budu na vrhuncu i da teze ka jos boljem. A valjda se nekad pojavi jos jedan koji ce im malo stati na crtu pogotovo na GS turnirima jer je vec sad jasno da im tu malo ko moze sta, a na mastersima se naravno desi da neko treci osvoji. 3 seta je uvijek nesto drugo.
Nakon Monte Carla vrlo moguce da Sinner ide na No1
Alkaras 25'
- MC
- Barcelona F
- Rim
- Madrid /
- RG
Sinner 25'
- MC /
- Barcelona /
- Rim F
- Madrid /
- RG F
Sinneru je dovoljno da osvoji bar jedan masters (po mogucnosti MC/Rim) te da ceka ispadanje Alkarasa na ovim turnirima koje brani sto ne sumnjam da ce se desiti. Mislim da bi on mogao uzeti Barcelonu i Madrid npr., a ovamo se poskliznuti sto bi otvorilo vrata Janniku.
RG je svakako kljucan, ali dojma sam da trofej osvaja talijan.
- MC
- Barcelona F
- Rim
- Madrid /
- RG
Sinner 25'
- MC /
- Barcelona /
- Rim F
- Madrid /
- RG F
Sinneru je dovoljno da osvoji bar jedan masters (po mogucnosti MC/Rim) te da ceka ispadanje Alkarasa na ovim turnirima koje brani sto ne sumnjam da ce se desiti. Mislim da bi on mogao uzeti Barcelonu i Madrid npr., a ovamo se poskliznuti sto bi otvorilo vrata Janniku.
RG je svakako kljucan, ali dojma sam da trofej osvaja talijan.
Pa Carlos brani 4300 naspram Janikovih 1800, znaci jako jako tesko da nakon sezone sljake Carlos ostane broj 1. vjerujem da ce Jannik igrati sva 3 mastersa velike su sanse da jedan i osvoji, a ako se to desi broj 1 je neizbjezan.
Na race listi Carlos ima 2950 a Jannik 2900 , izjednacenije ne moze biti.
Na race listi Carlos ima 2950 a Jannik 2900 , izjednacenije ne moze biti.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Alcaraz već 3 dana trenira na šljaci, tako da je imao odmora sedmicu i imat će treninga 10 dana na novoj podlozi prije prvog meča. Mora to da iskoristi u Monte Carlu, jer će Sinner tamo skoro bez vremena za trening.
Ovaj Monte Carlo je najbitniji turnir za Alcaraza prije Roland Garrosa. Prošle sezone je sva dobra priča krenula u MC.
Ovaj Monte Carlo je najbitniji turnir za Alcaraza prije Roland Garrosa. Prošle sezone je sva dobra priča krenula u MC.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Vrlo vjerojatno će i uzeti Monte carlo. Ali za dalje ćemo vidjeti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario