PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
U napad. Garantujem da cu vam srediti banove kod Ace.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Ma juniore poslati 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U cemu je fazon sa ovim 'previse se vjeruje....'. Bez zayebancije, nisam upratio odakle je poteklo 

Nisam siguran jel Pastrmka Ford zato sto ima 1000 godina il je Wesley zato sto je crnac?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kakva ste vi braca

Sve se to dogodilo na putu za Mojmilo.joker90 je napisao/la:Vrabac ukljuci se tamo, nemoj mi te kukavicke taktike!High je napisao/la:Neka ovi mlađi krenu u izvidnicu, pa ćemo mi iskusni zadati konačni udarac i pseudoEngleze postaviti na giljotinu.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Treba zvati amazonku, da je ubacimo kao kurtizanu koja će protivnike zavesti i tako im odrubiti glave, kao Judita.MuhamedTM je napisao/la:Diverzanti tek ulaze kad je sve spremno za napad.High je napisao/la:Neka ovi mlađi krenu u izvidnicu, pa ćemo mi iskusni zadati konačni udarac i pseudoEngleze postaviti na giljotinu.
Nek ode ko nadgledat rovove mrzitelja PL BiH.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Treba zvati amazonku, da je ubacimo kao kurtizanu koja će protivnike zavesti i tako im odrubiti glave, kao Judita.MuhamedTM je napisao/la:Diverzanti tek ulaze kad je sve spremno za napad.High je napisao/la:Neka ovi mlađi krenu u izvidnicu, pa ćemo mi iskusni zadati konačni udarac i pseudoEngleze postaviti na giljotinu.
Nek ode ko nadgledat rovove mrzitelja PL BiH.

Nemoj samo ce se pojebati tamo pa nam se vratit uplakana.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Na kojoj temi pinceta piše da da ga opet deportujemo s foruma
Nullius in verba
MuhamedTM je napisao/la:![]()
Nemoj samo ce se pojebati tamo pa nam se vratit uplakana.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izvidnici, vakat je da se vratite. Kolonizacija je prošla brže i lakše nego što je to bilo zamišljeno. Slijede mirnodopski odnosi dok nam ne odgovore.
od gazde.SlevinKelevra je napisao/la:U cemu je fazon sa ovim 'previse se vjeruje....'. Bez zayebancije, nisam upratio odakle je poteklo
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
De na kojoj se stranici prepucavanja pojavio pinceta prvi put ? dajte molim vas link 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo dajte link, uputite vojsku, zbijte nam redove.
Btw ovo dobro treba zapisat negdje, prvi put su se ujedinila sva g'ovna ove bogovske teme, ocekujem sutra 100 000 zaposlenih od strane bakira
Btw ovo dobro treba zapisat negdje, prvi put su se ujedinila sva g'ovna ove bogovske teme, ocekujem sutra 100 000 zaposlenih od strane bakira
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 13 maj 2016, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vidjećeš ujutro kako će admin da nas razjediniFrancescoTotti je napisao/la:Samo dajte link, uputite vojsku, zbijte nam redove.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Valja nam, nakon što ih @admin pošamara, sutra kopati rake u koje ćemo smjestiti mnoge forumaše.

Aerials je napisao/la:Petak 13.FrancescoTotti je napisao/la:Samo dajte link, uputite vojsku, zbijte nam redove.
EEE ti si ova dobra desno do Stalonea.
Nullius in verba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Katalonci padaju, pocelo je!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ozbiljno, gdje? Daj da ranim nekogMortemHz je napisao/la:Katalonci padaju, pocelo je!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.