E ne znam, mislim da moze pomoci Krste kao i Rahmanovic. Znas li mozda je li ostalo nesto bas talentovano u nasim juniorima?robertkosar je napisao/la:Zaboravio si Velkovskog najvece zlo na terenu. E sad trener bi mogao ostati i Husref da ga ovi lopovi iz uprave nisu preveli na svoj mlin i ubjedili ga da ovca jede vuka dali mu dobar ugovor da suti i da radi po njihovom i menadjerskom naloguSabinho je napisao/la:E ne znam onda braco moja, ono sto bih ja uradio nakon ove sezone je ciscenje, znaci Adilovic, Pavlovic, Hodzic, Bekic, Radovac, Hebibovic, Altiparmakovski, Husejinovic, Lelic i mozda jos neko, Saric svakako ide i za sumu njihovih plata doveo DVA prava igraca - stranca koji su istinska prevaga na terenu. Ostatak ekipe bi cinio ostatak rostera iz ove sezone izmiksan sa juniorima (ovim postojecim plus jos trojica).
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne znam čega ih je toliko strah sa juniorima? Šabanović ne može bit gori od Hodžića, Mustafić od Sarića, Mujakić se već pokazao, Kovačević možda može bit gori od Pavlovića al kako ćemo znat ako ne probamo? Herića sigurno ne boli qrac k'o Sarića, Rahmanovića, a momak jedini izvodi prekide i centaršuteve kako treba. Spojit ovako i Rešića, Blagojevića, pa čak i Anđušića. Evo sad smo, hajmo reć, dotakli dno. Kakva je razlika između četvrtog i petog mjesta? Između četvrtog i sedmog na kraju krajeva? Nikakva. A životom garantujem da trenutni puleni ništa bolji igrači nisu od nabrojanih mladića, samo je razlika što bi ovi izgarali. Pogledajte Mujakića, glavom na krampon ako treba.
Od trenutnog rostera u klubu mogu ostati, što u prvoj postavi, što u rotaciji, samo Šofranac, Adukor, Stanojević, Kuzmanović, Halilović. Ostali nisu level da igraju za Sarajevo, il eventualno jesu al' su u godinama i nema smisla držat ih do penzije i plaćat.
EDIT: Ugasi ga Evander, kao i 90% forumaša. I nije ovo prvi put, a hejtamo čovjeka nešta. Ma bjež', mene stid svega mi, ne znam za vas. Evander, halali ako možeš.
Od trenutnog rostera u klubu mogu ostati, što u prvoj postavi, što u rotaciji, samo Šofranac, Adukor, Stanojević, Kuzmanović, Halilović. Ostali nisu level da igraju za Sarajevo, il eventualno jesu al' su u godinama i nema smisla držat ih do penzije i plaćat.
EDIT: Ugasi ga Evander, kao i 90% forumaša. I nije ovo prvi put, a hejtamo čovjeka nešta. Ma bjež', mene stid svega mi, ne znam za vas. Evander, halali ako možeš.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 18 mar 2018, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Napisao sam da je lazni Pape donekle "legenda " kluba .To sto sam napisao je znacilo da nema legendi kluba u vrhu kluba razumijete niti blizu,pustit se vi sefova omladinskog pogona,skauta,sefa stručnog staba.Riba od glave smrdi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pojma nemam sta i kako al i proslu otjerasmo a nismo nasli nit predlozili nekog normalnog,po meni Semjon i nasi ljudi fanatici trebaju biti u klubu,mangupi koji se nece bojat nit podlijegat pritisku menagera i raznih ubleha,koji ce zaprijetiti igracima za nonsalantno ponasanje itd tj neki autoritetmiky_hz je napisao/la:I njega vracamo znaci,haj sto trenere vrtimo u krug al sad i ove iz uprave vrtimo.misa1946 je napisao/la:Novi predsjednik je Mensud Bašić, biti će promjena u sportskom i administrativnom segmentu kluba.
Treba vidjeti Ziju Blekica kakav je s vremenom
Htio covjek da napravi u to vrijeme da budemo Dinamova filijala.Tad smo ja mislim i Pandzu im prodali za 300 milja eura.
Simptomaticno je to da već drugu gostujuću sam prehodao više ispred tevea, nego Krste i Saric skupa sto su pretrcali, dobro ne bas puno više, ali ipak... Mada, mislim da je ipak problem nešto dublji i da se korijen istinski krije u Samirovom bojkotu, a nije mi ni onaj Klaric čist.
- robertkosar
- Kontakt:
To najbolje znaju Dzeno i Admir. Za Krstu znam da je dosao klepit jos koju paru a zalaganje sam vidis da je nula. Rahman je ok sve dok ne izgubi zivce on ima kratak fitilj brzo plane i onda zaboravi na njegovu igru da nije tako imao bi pravo bogatu karijeru
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa normalni ljudi koji vjerovatno nisu krivi ni za sta i koji vole klub odlaze a gnjide ostaju. Od sad cim neko dodje u klub treba staviti do znanja koga predstavljaju,koji su ciljevi da cilj nije evropa,da damu ne ostavljamo prije nego izadjemo na teren itd na zalost nemamo puno opcija nit kvalitetnih ljudi da budu u upravi i da popune sportski segment al gore od ovih ne mozeharis004 je napisao/la:Najveći fakt jest da se Hujić najmanje prozivao ali je dokazao da je moralan i podnio ostavku. I to nešto govori..
Rahmanovic se barem nervira i udara za razliku od ovih fantomskih setaca. Mujakic da odigra lose 100 utakmica nema mu ko sta reci lik sok danas dozivio nakon porazarobertkosar je napisao/la:To najbolje znaju Dzeno i Admir. Za Krstu znam da je dosao klepit jos koju paru a zalaganje sam vidis da je nula. Rahman je ok sve dok ne izgubi zivce on ima kratak fitilj brzo plane i onda zaboravi na njegovu igru da nije tako imao bi pravo bogatu karijeru
Koga bi bi doveli u upravu da mozete,ja se vise ni jednog imena ne mogu sjetiti
Realno gledajući da Hebib.zaslužuje ostati u timu. Razlog je taj što on se nalazi u prilikama ali promašuje prilike ali i samom igrom na krilu privlači pažnju drugih ekipa i onda su ostali malo slobodniji. Ovi što su igrali danas i u zadnje vrijeme na krilima su bez opasni Bogami definitivno.
Šta bi s pričom o bojkotu? Zaboravljamo je i idemo dalje, po navici? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sutra batine za Samira, a izgleda ima i par juniora koji su upleteni u sve to.joker90 je napisao/la:Šta bi s pričom o bojkotu? Zaboravljamo je i idemo dalje, po navici?
Što bi bilo dobro postaviti postove u kojim su se tretirali kao izdajice svi koji su davno slutili ovakav rasplet.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedino dobro danas je Mujakic, lik je stvarno dobro odigro a i brz za njegovu gradju, moglo bi sta pravo dobro biti od njeg samo da se makne od revulverasa
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Doci ce Laznjak da nam kaze kako mi ne znamo neke stvari i kako ne trebao da znamo.
Bojkot.

Bojkot.

Jedino logično rješenje..Oerde je napisao/la:Sutra batine za Samira, a izgleda ima i par juniora koji su upleteni u sve to.joker90 je napisao/la:Šta bi s pričom o bojkotu? Zaboravljamo je i idemo dalje, po navici?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E hvala ti momcino od srca na odgovoru. Ovo stvarno dugo cekam da mi neko odgovori.tu i tamo je napisao/la:Za takve kao ti volio bih da se pokusaju prisjetiti kakva je atmosfera bila kada se tek pojavile informacije da Tan je zainteresovan da "kupi"klub. Znaci SVI su bili u transu jedva su se sjetili da treba zastiti grb, boju i ime, a i to ne bi da nije bilo problema u Cardiffu.emir79 je napisao/la:
Nego me interesuje postoji li ikakva mogucnost, nacin bilosta da se Tan skloni iz kluba?
Jer mnogi se pogresno izrazavaju kada je on u pitanju. U BiH se klub ne moze kupiti. Zakon to ne dozvoljava, nemamo ni zakon o sportu, a i kad bi ga imali morao bi se napraviti poseban clan u statutu za takvo odobravanje.
Znaci sta je potrebno da se skloni Tan? Zna li neko?
Niko se nije pitao kako to ako on da 2mil u klub i postane vlasnik, on opet raspolaze sa ta ista 2mil samo sto su sada na racunu kluba? Za koliko je on kupio klub?
Znaci svi su pristajali na sve, molili Boga da Tan kupi i spustali sve moguce kriterijume i samo cekali potpis
... i sta sad , nije on kupio klub vec upravljacke uloge, tj.moze raditi sta hoce.
Tako da, upravu si ti da klub nije njegov ali ipak on radi sta hoce sa njim, ima sva prava osim mjenjanje grba, boje i imena.
Ako bi se zakon(o sportu) promjenio, klub bi defacto postao njegov jer bi mogao to izglasati(a on odlucuje), a samim tim klub bi na trzistu skocio za 10x jer bi mogao pravno biti vlasnik (mozda on to ceka).
A sta se moze po tom pitanju uraditi.
3 stvari...
1.ako dodje ponuda za otkup tih famoznih upravljackih uloga da ih proda nekome ko zna sta ce sa klubom i kako. A da pri tom Tan bude u plusu. (Ali svakom osim Tanu je problem nedostatak zakona)
2.da se nadje grupa mocnijih ljudi koji vole klub i udruze se oko preuzimanja upravljanja kluba i isplate Tanu, racunajuci na potencijal kluba koji ce vremenom biti sve skuplji i profitabilniji
3.da navijaci nekom akcijom tipa one na Grbavici pokusaju namiriti Tanu njegov udio u klubu i da "vrate" klub u svoje ruke(bez kampa) 2000navijaca x 1000KM je 2 mil a tu bi se vjerovatno ukljucila i javnost, vlast itd Problem je u apsolutnoj netransparentnosti, niko nista ne zna i nemam pojma koliko bi sad recimo Tan trazio da "pusti" klub mozda od 2 do 20mil.
Znaci moliti Boga da drzava ne donese zakon o sportu.
Ne znam da li si upucen u to, da li je istina da je Hastor odbijen prije Tana sa istim namjerama?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- robertkosar
- Kontakt:
Ma kakv bojkot!! Imas navijacku grupu Horde Zla, imas Bordo prijatelje oni imaju svoje vodje trazite sastanak prvo sa trenerom a poslije sa igracima. Svakako je sada pauza. Imaju pravo znati sta nije uredujoker90 je napisao/la:Šta bi s pričom o bojkotu? Zaboravljamo je i idemo dalje, po navici?

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Orangina85
- Kontakt:
Nije, nego je Hastoru bilo ponudjeno pa je odbio. Prvi krug prodaje upravljackih prava je ponudjen domacim ljudima koji su odbili. Nakon toga se nudilo turcima, arapima i kome se stiglo. U principu zakonski je ovo siva zona i ova investicija Tana je vise bila merhametli karaktera nego sto je stvarno investicija. To se sad pokazuje kroz njegov interes spram desavanja u klubu.emir79 je napisao/la:E hvala ti momcino od srca na odgovoru. Ovo stvarno dugo cekam da mi neko odgovori.tu i tamo je napisao/la:Za takve kao ti volio bih da se pokusaju prisjetiti kakva je atmosfera bila kada se tek pojavile informacije da Tan je zainteresovan da "kupi"klub. Znaci SVI su bili u transu jedva su se sjetili da treba zastiti grb, boju i ime, a i to ne bi da nije bilo problema u Cardiffu.emir79 je napisao/la:
Nego me interesuje postoji li ikakva mogucnost, nacin bilosta da se Tan skloni iz kluba?
Jer mnogi se pogresno izrazavaju kada je on u pitanju. U BiH se klub ne moze kupiti. Zakon to ne dozvoljava, nemamo ni zakon o sportu, a i kad bi ga imali morao bi se napraviti poseban clan u statutu za takvo odobravanje.
Znaci sta je potrebno da se skloni Tan? Zna li neko?
Niko se nije pitao kako to ako on da 2mil u klub i postane vlasnik, on opet raspolaze sa ta ista 2mil samo sto su sada na racunu kluba? Za koliko je on kupio klub?
Znaci svi su pristajali na sve, molili Boga da Tan kupi i spustali sve moguce kriterijume i samo cekali potpis
... i sta sad , nije on kupio klub vec upravljacke uloge, tj.moze raditi sta hoce.
Tako da, upravu si ti da klub nije njegov ali ipak on radi sta hoce sa njim, ima sva prava osim mjenjanje grba, boje i imena.
Ako bi se zakon(o sportu) promjenio, klub bi defacto postao njegov jer bi mogao to izglasati(a on odlucuje), a samim tim klub bi na trzistu skocio za 10x jer bi mogao pravno biti vlasnik (mozda on to ceka).
A sta se moze po tom pitanju uraditi.
3 stvari...
1.ako dodje ponuda za otkup tih famoznih upravljackih uloga da ih proda nekome ko zna sta ce sa klubom i kako. A da pri tom Tan bude u plusu. (Ali svakom osim Tanu je problem nedostatak zakona)
2.da se nadje grupa mocnijih ljudi koji vole klub i udruze se oko preuzimanja upravljanja kluba i isplate Tanu, racunajuci na potencijal kluba koji ce vremenom biti sve skuplji i profitabilniji
3.da navijaci nekom akcijom tipa one na Grbavici pokusaju namiriti Tanu njegov udio u klubu i da "vrate" klub u svoje ruke(bez kampa) 2000navijaca x 1000KM je 2 mil a tu bi se vjerovatno ukljucila i javnost, vlast itd Problem je u apsolutnoj netransparentnosti, niko nista ne zna i nemam pojma koliko bi sad recimo Tan trazio da "pusti" klub mozda od 2 do 20mil.
Znaci moliti Boga da drzava ne donese zakon o sportu.
Ne znam da li si upucen u to, da li je istina da je Hastor odbijen prije Tana sa istim namjerama?
Trenutno korisnika/ca: alacious, Anex, Gomis99, JuricaSpindl, mnon46, nedimmmm1337, ShojaStojan i 66 gostiju.