Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat
Realno Hrvati haman vise seru oko ugrozenosti tamo nego crnci vamo u Americi. Pa ko je ugrozeniji od povratnika Bosnjaka u RS-u? A slazem se sa tim da ima mnogo detalja oko tih situacija i taj antifasizam nije tako crno-bijelRosicky je napisao/la: ↑10 jun 2020, 01:34Ma ono sto govori je pravilo za sva 3 naroda kada slušaš i gledaš kako se ponašaju i o čemu pričaju.
Uhvatio se u neke stvari koje suštinski ne poznaje i sad ce plivat u tome dok ga ne unište.
Govoriti "ja sam antifašista" ne čini te antifašistom,najbolji primjer je SAD u situaciji sa rasizmom ili ostatci apartheida itd.
Pa nisam mislio sarkasticno, ima lik svoju pilanu i dere pare. Momak svakako sa sela. Radi ono sto voli. Sto je uvijek radio. Normalno da nije pinkalo za svakog.
27.10.2020
Pa ako neko nije ugrozen onda nisu hrvati ovdje. Vazda najbolje pozicije imali. Ministarstvo finansija. Vazda najbogatiji ljudi bili sa kucama, i u Jugoslaviji, X primjera.
Pa gdje si vidio hrvatinu da radi za cenera po danu, to moze samo bosnjo
Ovo je bez trunke zayebancije
27.10.2020
Da mi je biti hrvat u Bosni .. 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hrvata je od sva 3 naroda najmanje,velik broj iseljavanja,presjednik kojeg ne priznaju a utjecaj Hrvatske politike na politiku pojedinih djelova BiH njih stavljaju u položaj da isticanjem tih i nekih problema dobijaju jako veliku pažnju.Zabit je napisao/la: ↑10 jun 2020, 01:59Realno Hrvati haman vise seru oko ugrozenosti tamo nego crnci vamo u Americi. Pa ko je ugrozeniji od povratnika Bosnjaka u RS-u? A slazem se sa tim da ima mnogo detalja oko tih situacija i taj antifasizam nije tako crno-bijelRosicky je napisao/la: ↑10 jun 2020, 01:34Ma ono sto govori je pravilo za sva 3 naroda kada slušaš i gledaš kako se ponašaju i o čemu pričaju.
Uhvatio se u neke stvari koje suštinski ne poznaje i sad ce plivat u tome dok ga ne unište.
Govoriti "ja sam antifašista" ne čini te antifašistom,najbolji primjer je SAD u situaciji sa rasizmom ili ostatci apartheida itd.
S tim ostvaruju određene uvjete za izdizanje u nekim tijelima ili ustanovama.Mislim da imaju najbolje pozicije upravo radi te politike gdje ne sudjeluju u maloumnom ratu između Bosnjaka i RSa.
Koriste situacije gdje ih se izjednačavanjem ustvari diže iznad ostalih.Mislim da to ustvari svima i odgovara.
Taj sam,sta treba
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 10 jun 2020, 02:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Moja greska , mislio sam da podyebavas
Bolje je biti lillard u Grudama nego lillard u Zagrebu , to je 100 milona % istina.
Prva i osnovna stvar oko koje treba početi i zavrsiti pricu je to da je lillard u Grudama oslobođen plaćanja poreza , a lillard u Zagrebu mora platiti porez.
Na to sve se nadovezuju ostale benefecije kojih je na stotine
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
@rosicky da me gurnes u vatru za velike pare

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ti hljeb dragi Lillard kad hoce prodavati smilje lupam u Čapljini , on napravi objekat negdje na pola ledine za koji mu samo treba materijal i radnici , nikakve dozvole , gradjevinske sanitetske pizde materine. Otvori ,počne prodaju , jedini trosak u to doba mu je plata radniku i nabavka, debelo je diskutabilno da li mora struju uopce placati HZHB elektri i tjt otprilike sva zarada njemu. Fiskalnu kasu je smijesno pominjati jer mu neće nikad trebat.
Lillard u Zagrebu , prvo ga šikaniraju jer je ausland , onda ne moze praviti sam od sebe objekte gdje hoce ,nego mora rentati , a to se vec placa , onda sanitarna dozvola , pa dozvola za rad , pa dokazi da imas skolovanog radnika koji moze obavljati tu djelatnost , pa obavezna fiskalana kasa , pa zastita okolisa odlaganje otpada specijalne korpe bio mio , pa redovno češljanje po porezoj pa zakoni EU , pa struja , voda ,kanalizacija i plata onom iston radniku kojeg bi u Hercegovini nasao na tromeđi i koji ce mu radit za 300€ gore onom mora davati 900 uz sve doprinose...
Ma blagi užas
Ostajte ovdje tamo sunce ne grije
Lillard u Zagrebu , prvo ga šikaniraju jer je ausland , onda ne moze praviti sam od sebe objekte gdje hoce ,nego mora rentati , a to se vec placa , onda sanitarna dozvola , pa dozvola za rad , pa dokazi da imas skolovanog radnika koji moze obavljati tu djelatnost , pa obavezna fiskalana kasa , pa zastita okolisa odlaganje otpada specijalne korpe bio mio , pa redovno češljanje po porezoj pa zakoni EU , pa struja , voda ,kanalizacija i plata onom iston radniku kojeg bi u Hercegovini nasao na tromeđi i koji ce mu radit za 300€ gore onom mora davati 900 uz sve doprinose...
Ma blagi užas
Ostajte ovdje tamo sunce ne grije
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
-
jolicnikola
- Kontakt:
bilo u mom potpisu
Jah, ko bi rekao da se u Taletu ne poštuju osnovna pravila higijene 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Došli Mujo i Haso u neku malu kafanu i Mujo naruči punjene paprike, a Haso uze pljeskavicu.
Pojeo Mujo već paprike, a Haso tek dobio pljeskavicu i malo, malo zagrize kad ono dlaka... Zgadi mu se, zovne konobara, pa ga upita:
- Zašto je ovo puno dlaka?
- Znate, mi imamo kuvara, a on ima samo jednu ruku pa uzme meso prvo na prsa, pa onda na gril...
- Hahaha, sta ce ti pljeskavica,rekao sam ti da uzmeš paprike -smeje se Mujo.
- Šta se smeješ Mujo, šta misliš kako nabija fil u paprike?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
oj brate jesam oplako
- JarnoTrulli
Ja jbt, sta bi ti da za 3 marke pojedes pljesku od mesa rasnog trkackog konja. Jedi uginulu romanijsku konjetinu i suti. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Fantasista
- Kontakt:
Slažem se, nema veće gospode.leorey je napisao/la: ↑10 jun 2020, 02:07Pa ako neko nije ugrozen onda nisu hrvati ovdje. Vazda najbolje pozicije imali. Ministarstvo finansija. Vazda najbogatiji ljudi bili sa kucama, i u Jugoslaviji, X primjera.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, Sheyi i 31 gost.