FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Prvo poluvrijeme solidno, vidi se da prvi put igramo u centralnom redu sa tandemom Pavlović/Bishoff.
Wolfsburg izlazi prema naprijed, nije došao samo postaviti bunker ispred svog gola, bitno je da ova utakmica prođe bez povrede i naravno pobjede
Wolfsburg izlazi prema naprijed, nije došao samo postaviti bunker ispred svog gola, bitno je da ova utakmica prođe bez povrede i naravno pobjede
Bez pobjede teškoSlobodanpad1945 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:22bitno je da ova utakmica prođe bez povrede i naravno pobjede
Olise, kakva majstorčina.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Kane>Pele, Bischoff ima ono nešto, ali dosta lopti gubi nepotrebno, Goretzki novi ugovor na godinu 
Kakvo punjenje.
Jest da su vukovi ocajni ali opet 
Da smo malo ozbiljniji bili mogli smo oboriti rekord po golovima u jednom poluvremenu koji drže žutalji
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
U pravu siarmando je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:43Bez pobjede teškoSlobodanpad1945 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:22bitno je da ova utakmica prođe bez povrede i naravno pobjede![]()
Olise, kakva majstorčina.
Na kraju ipak i sa nadam se ne tako ozbiljnom povredom Stanišića.
@Dilah treba ostaviti neke rekorde i za budućnost
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bilo bi dobro da svakih mjesec dana imaju po jednu pauzu od dvije sedmice s obzirom koliko je ekipa gladna i željna utakmica.
Večeras je skoro sve ušlo a čudno je da je Kane postigao samo jedan gol na utakmici u kojoj Bayern pogodi mrežu osam puta.
Karl je igrao pod pritiskom te je evidentno da je na njega protekli period ostavio trag.
Vrlo brzo slijede nove utakmice i to će tako potrajati cijeli mjesec te se stoga nadam da je sa Jo Stanisicem sve u redu jer će nam trebati podrška svih igrača.
Bravo Kompa za Chavezove minute.
Večeras je skoro sve ušlo a čudno je da je Kane postigao samo jedan gol na utakmici u kojoj Bayern pogodi mrežu osam puta.
Karl je igrao pod pritiskom te je evidentno da je na njega protekli period ostavio trag.
Vrlo brzo slijede nove utakmice i to će tako potrajati cijeli mjesec te se stoga nadam da je sa Jo Stanisicem sve u redu jer će nam trebati podrška svih igrača.
Bravo Kompa za Chavezove minute.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nije ni Lewa navijao za Barcu pa se tu obreo. Za omiljeni klub već je igrao i postavio sve rekorde.
Srijeda, Kologne...lokalna tv stanica RTL prenosi meč.
- Centre forward
- Kontakt:
Nikad nije bio sav u vinklu al' momak je sad pukotina za stručnu literaturu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
I jesi nivo @GoretzkeCentre forward je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:49Nikad nije bio sav u vinklu al' momak je sad pukotina za stručnu literaturu.
Egzotika od utakmice i rezultata, trolist naprijed ne znam koga vise nahvaliti. Olise nezaustavljiv lopta mu se lijepi za nogu ko onomad Robbenu. Kane covjek bi pomislio da ce ganjati rekord a on 80% vremena provede na sredini terena jos asistira Guerreru kad je mogao i sam zavrsiti. Diaz po meni i najbolja njegova utakmica otkad je dosao, jak u duelu tehnicar asistira zabija ma sve.
Gladna je ekipa, imamo timsku igru a imamo i igrace koji sami na individualni kvalitet mogu rijesiti utakmice, samo da nas povrede zaobidju jer ove igrace koji igraju na visokom nivou se ne moze tako lako nadomjestiti kad se bude lomilo.
Gladna je ekipa, imamo timsku igru a imamo i igrace koji sami na individualni kvalitet mogu rijesiti utakmice, samo da nas povrede zaobidju jer ove igrace koji igraju na visokom nivou se ne moze tako lako nadomjestiti kad se bude lomilo.
Gdje su štovatelji Palije
U prošlom meču zabio eurogol, danas u kupu protiv Vile u koškanju nakon meča dobio batine
Izjavio da želi ostati u Londonu, ovi njegovi još ne planiraju puni otkup.
Kao što se može primjetiti i ovdje će Bayern nagrebusiti. U finansijskom smislu.
U prošlom meču zabio eurogol, danas u kupu protiv Vile u koškanju nakon meča dobio batine
Kao što se može primjetiti i ovdje će Bayern nagrebusiti. U finansijskom smislu.
Zao mi ga malo. Ubise ga kompleksi.Centre forward je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:49Nikad nije bio sav u vinklu al' momak je sad pukotina za stručnu literaturu.
Njegov potpis za mene je najveca misterija ikada. Imamo ovakvu situaciji: "voli nas najvise na svijetu" hoce samo koda nas, itd, itd. Znamo da se na ostrvu zadnji vezni placali suhim zlatom; Chelza i Arsenal koji imaju para koliko treba bili u potjeri i nevidjese Paliju tu pred nosom, nego dodjosmo mi da ga uzmemo. Helem Neise moze se desiti, pa maznuli smo im Olisea, ALI ko je pogledo jedno utakmicu Fulhama i Bayerna a pretendira da poznaje fudbal morao je vidjeti da uprkos svim zeljama i trudu, momak nema znanja za fudbal koji decenijama igra Bayern, gdje osim pogibeljne i "u kost" igre moras i znati jer smo mi uglavnom od 2/3 do 3/4 u podjedu lopte, jedino kad ti dopizdi da marnes naseg nekog. Da si nesto ekstremno brz pa haj' da ostavimo pozadi da lovis kontre, ali tako visok i krakat tesko da ces i medjeda stici, a kamoli onu Barcinu balavurdiju. To je tek pocetak, jeste cudan, ali najgore tek dolazi. Ugovor mu istice sledece godine ti ga platis 60 millarmando je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:47Gdje su štovatelji Palije![]()
U prošlom meču zabio eurogol, danas u kupu protiv Vile u koškanju nakon meča dobio batine![]()
Kao što se može primjetiti i ovdje će Bayern nagrebusiti. U finansijskom smislu.![]()
Onda tiga njegov tim skine sa potpisa. E sada sledi dio zbog kojeg cemo u limbugu uloviti Reala u titulama. Ja skako od radosti, reko super da ga vrate, nek dodje poslel dzaba valja ne valja, dati kome za jedan kolektivni rucak i dobro je. Kad ti on potpise novi ugovor sa svojim klubu, ja opet veseo medjutim dodje sledece ljeto i Bogami uprkos svoj nevjeris dovedose ga haman za iste pare
@dilah, tačno tako
Valjda nekad izađe u javnost zbog čega je tako urađeno ako trener nije baš insistirao. I ko je glavni "krivac" tog nesporazuma, da li je tata Ulko imao uticaja ili se Eberl baš "istakao".
Bilo kako bilo, na pozajmici stoji otkupna klauzula i ona je baš skromna za EPL uslove. Ne želim vjerovati da će kokoške probati ići dolje sa cijenom. Pa poželimo Paliji što više dobrih partija da se drugarski rastanemo.
Kane je oborio još jedan istorijski rekord. Postao je prvi igrač nakon Timo Konietzke koji je u prve 3 sezone postigao 20+ golova. Taj Timo je inače strelac prvog pogotka od nastanka Bundesige 1963.
Valjda nekad izađe u javnost zbog čega je tako urađeno ako trener nije baš insistirao. I ko je glavni "krivac" tog nesporazuma, da li je tata Ulko imao uticaja ili se Eberl baš "istakao".
Bilo kako bilo, na pozajmici stoji otkupna klauzula i ona je baš skromna za EPL uslove. Ne želim vjerovati da će kokoške probati ići dolje sa cijenom. Pa poželimo Paliji što više dobrih partija da se drugarski rastanemo.
Kane je oborio još jedan istorijski rekord. Postao je prvi igrač nakon Timo Konietzke koji je u prve 3 sezone postigao 20+ golova. Taj Timo je inače strelac prvog pogotka od nastanka Bundesige 1963.
Ovo je glavna poenta.muhamedhulk je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:05ni ja mu ne bih dao ovih 20m fix, mozda 15m fix + neki bonusi 5m. ali...sira slika je da je tesko naci nekog slicnog za iste pare i da odmah udje u masinu. realno je jedan od nosilaca igre u fra reprezentaciji godinama, 80% vremena i kod nas je odlican, jbg. crne minute se svakom dese. hajmo reci da je na nekom nivou boatenka birvaktile.
ovo za klauzulu od 65m sljedece godine je bezze, nikad nismo bili Klub klauzula, sad odjednom dva zaredom. ok.
Iz istog razloga su i onom papku Saneu nudili novi ugovor, sreca pa na kraju sam ode...