Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kad tinejdzeri umisle da imaju više fudbalslog znanja od covjeka koji je proveo 40 godina u fudbalu...
Pojedinci govore kako je Pape upravu i da nam ne treba 3. napadac. A sta da se kojim slucajem Dzeko povrijedi protiv gaucosa, a Vedo dobije crveni. Ko bi nam igrao u napadu u tekmama protiv Irana i Nigerije?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Kad će Safet obznaniti taj spisak? Danas u 11, u podne, ili kad već? 
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Avdija to the rescueSchwarz je napisao/la:Pojedinci govore kako je Pape upravu i da nam ne treba 3. napadac. A sta da se kojim slucajem Dzeko povrijedi protiv gaucosa, a Vedo dobije crveni. Ko bi nam igrao u napadu u tekmama protiv Irana i Nigerije?
Kazu da je prolongirano, neko mu je mazno spisak jutros u tramvaju....kobe24 je napisao/la:Kad će Safet obznaniti taj spisak? Danas u 11, u podne, ili kad već?
Hvala unaprijed!
Ja mislim da ce spisak igrača biti kao protiv Egipta,daj bože da griješim.Puno više bi volio vidjeti Besica i Zeca nego Hadžića,Vrsu i ostalu kompaniju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Načuo sam da je i Mario Vrančić dobio poziv.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Yebo me svako ako ne bude 95 % isti spisak kao protiv Egipta naravno samo sto ce Misimovic biti na njemu.
Hoce li biti taj press.k - kafa cezva Brazil sta vec uzivo...u kojoj kafani je Pape
da odem gledati..
- DonCorleone
- Kontakt:
Jel' usto Safet? Nece valjda prespavati press
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zakasnio na avion iz Pariza momciluk.DonCorleone je napisao/la:Jel' usto Safet? Nece valjda prespavati press.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ko ono rece Susic Tino Sven nece biti na spisku...ja pizdarije odigras dva kola HNL i nadjes se na spisku a kurwe i postenja...
Sunjic
24 igraca
a gdje su ostali hocemo u Brazil sa 20 ako neko padne tokom priprema.
Koji amater
boze sacuvaj.
Koji amater
To, Sušić je na spisku.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- samo_lijevo
- Kontakt:
hajmo opletite.KO sada nije na spisku,a trebao je biti?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jedina svijetla tacka poziv Besica
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sta reci... Spisak prosjek, moglo je to mnogo, mnogo bolje, no lagao bih kada bih rekao da sam iznenadjen istim. Arslanagic ocigledno jos nije zavrsio papirologiju, inace bi se nasao na spisku. Prcica nema, no to je bilo ocekivano. Drago mi je da je Besic opet tu, zasluzio je. Ali ne mogu da vjerujem da nije pozvao makar jos jednog napadaca. Zaista mi je to pravi idiotizam...
p.s. Susic fakat nije zasluzio da se nadje na spisku, imajuci u vidu pad forme. Mislim da ce ga ovo kostati atmosfere u reprezentaciji, no ipak se nadam da ce momci staviti kolektivni uspjeh ispred svega i zapeti kao nikada do sada. A poslije SP ce se svakako sravnati racuni i ja ne ocekujem da Pape ostane.
p.s. Susic fakat nije zasluzio da se nadje na spisku, imajuci u vidu pad forme. Mislim da ce ga ovo kostati atmosfere u reprezentaciji, no ipak se nadam da ce momci staviti kolektivni uspjeh ispred svega i zapeti kao nikada do sada. A poslije SP ce se svakako sravnati racuni i ja ne ocekujem da Pape ostane.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Čuj Sušić fuj treba mu ebati mater na utakmici u Gradačcu izviždat ovog pokušaja od igrača nek zna i on sam da nije poželjan.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.