FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja mislim da samo mi imamo abicije ove godine i kad smo prosle godine bili blizu da cemo ove sigurno uci a i azmir je godinu iskusni zna sad gdje treba kupiti na vrijeme utakmice a i ekipa ce nam biti beton
Treba prvo sacekati da se ova ekipa malo uigra, pošto je previše igrača u opticaju a mogući su i novi dolasci. Možda tek u trećem-četvrtom kolu vidimo kakva bi se situacija mogla razvijati do kraja.
Mene samo brine kako li će to Smajil posložiti
Mene samo brine kako li će to Smajil posložiti

Nije Musa iz Bratstva valjda njegov rodjak rekose mi da je los.
brate , gledo sam 40 minuta treninga jucer , momak suta sa obje noge , eto meni su jucer zapali za oko brckalic i on ... nekako svaku su vjezbu odradili ponajbolje ... ali , polako neka ga testira jos neko vrijeme , ako moze pomoci neka ostane , ako ne moze , neka ide u Celik !!Skojevski je napisao/la:Nije Musa iz Bratstva valjda njegov rodjak rekose mi da je los.
sumnjam da je Musa, jer Musa trenira dva puta dnevno u Gračanici, teško bi došao i na treći trening u Tuzlu
moguće da je Diata, kako sam skonto Musu, oni su rođaci, bio je ovaj u Gračanici kod Muse konačio i trenirao na stadionu
ako je Diata, onda je OK, bio u Zvijezdi, dobro igrao, zabijao golove itd...

moguće da je Diata, kako sam skonto Musu, oni su rođaci, bio je ovaj u Gračanici kod Muse konačio i trenirao na stadionu
ako je Diata, onda je OK, bio u Zvijezdi, dobro igrao, zabijao golove itd...
Undici stelle - ACM 1899
evo ćumuraša

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovaj je sa Arizone....baltazar1 je napisao/la:ovo nije Diata
-
- Kontakt:
Sumnjam da je Diata jer je bio važan igrač u Zvijezdi i sumnjam da bi ga pustili a igrao je pripremne utakmice (a kao da nije negdje ga nije bilo) al svejedno mislim da nije on.Da nije džekson iz Čelika?
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Moderator
- Kontakt:
https://www.facebook.com/thiermoise.die ... r_birthday" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je taj momak, bio na probi u Gradini prošle i predprošle sezone na ljeto.. tačnije dovodio ga jedan čovjek iz Srebrenika koji živi u Italiji pa mu je menadžer kao..
Bio sad jedno 5-6 dana kod nas u Gradini, ali teško je izganjati njemu dozvolu radnu, jer mora negdje dobiti posao da bi mogao ostati tu.
Popravio se dosta u odnosu na prošlu godinu, jednostavno igra, prekjuče na trening utakmici Gradine dao 2 gola
ovo je taj momak, bio na probi u Gradini prošle i predprošle sezone na ljeto.. tačnije dovodio ga jedan čovjek iz Srebrenika koji živi u Italiji pa mu je menadžer kao..
Bio sad jedno 5-6 dana kod nas u Gradini, ali teško je izganjati njemu dozvolu radnu, jer mora negdje dobiti posao da bi mogao ostati tu.
Popravio se dosta u odnosu na prošlu godinu, jednostavno igra, prekjuče na trening utakmici Gradine dao 2 gola

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- sef_mafije
- Kontakt:
cestitke na novoj web stranici fksloboda tačka ba
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Malo sam pregledao stranicu. Zaista, čestitam od srca momcima koji su pravili. Nemam riječi.
Uz redovno održavanje, neće biti problema. Konačno imamo svoju stranicu, i to jednu od najboljih; to mogu sa sigurnošću reći. 

Ovaj senegalac 1991 godiste,dusa draga..sevap bi ga bilo primit u kucu i nahranit u ove ramazanske dane.. ajde Dieng pokazi sta znas
Jos jednom cestitke za stranice,jaka brate !

Jos jednom cestitke za stranice,jaka brate !

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ne bih sad da ispadnem tu nešto .. al' ne sviđa mi se ona traka gdje se nalazi padajući meni .. bordo boja, a one crte žute
mislim da se to moglo ljepše napraviti, kombinovanjem crne, bijele i crvene boje
site kao site je top

site kao site je top

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zasto ne probati dovesti Milenka Bosnjaka iz GOSK-a u Slobodu ?
Nastupao je prije za nas,meni je bio dobar,valjao bi nam sad dosta.
Nastupao je prije za nas,meni je bio dobar,valjao bi nam sad dosta.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Joj kakve vi gluposti prosipate, ljudi na stranici postavili o kojem se igracu radi a vi lupate ko maksim po diviziji.
Na jutrošnjem treningu prvotimaca iznenada se pojavio još jedan novi igrač. Nije riječ o bh. fudbaleru, već veznjaku koji dolazi iz Senegala!

Riječ je o Moussi Diengu rođenom 1991. godine koji će se pokušati nametnuti struci Slobode. Dieng je do sada nastupao u Senegalu, te nekolicini italijanskih niželigaških klubova. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, a svoje kvalitete pokazaće već danas poslijepodne kada ekipa bude igrala međusobni susret.
Na jutrošnjem treningu prvotimaca iznenada se pojavio još jedan novi igrač. Nije riječ o bh. fudbaleru, već veznjaku koji dolazi iz Senegala!

Riječ je o Moussi Diengu rođenom 1991. godine koji će se pokušati nametnuti struci Slobode. Dieng je do sada nastupao u Senegalu, te nekolicini italijanskih niželigaških klubova. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, a svoje kvalitete pokazaće već danas poslijepodne kada ekipa bude igrala međusobni susret.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I to Bošnjo naki http://www.klix.ba/vijesti/bih/bosanac- ... /130710082" onclick="window.open(this.href);return false;SaltCityAttack je napisao/la:ebo majku nakakav lik ovdje u Chicagu dobio 20m na lutriji.. gdje mene ovo ne ubode da se pridruzim azmiru
..ajj ocami liga prvaka grupna faza
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Gosk nam se za sad cini kao jedan od najozbiljnijih konkurenta, izgubili su dosta igraca, ali zadrzali par bitnih bas tipa Bosnjaka koji ce harat ovom ligom, plus doveli neke iz Hrvatske. Sad ko ce ga znati kakvi su to igrac.
Jedinstvo ce bit pojacano, Bratstvo kao i prosle sezone, kao i Radnicki. Uz Slobodu mislim da je to nekih 5 ekipa. Sto se tice nas imamo dobru ekipu i dobar izbor igraca, sto je najvaznije prije priprema. Svi ce skupa proc pripreme, bit uigrani i spremni. Sto se tice pojacanja prizeljkujem jednog ofanzivnog veznog ( valjda se niger pokaze
) i jos jednog stopera( ne vjerujem Salihovicu u prvom timu) i da kazem da smo mi ubjedljivo prvi favoriti.
Jedinstvo ce bit pojacano, Bratstvo kao i prosle sezone, kao i Radnicki. Uz Slobodu mislim da je to nekih 5 ekipa. Sto se tice nas imamo dobru ekipu i dobar izbor igraca, sto je najvaznije prije priprema. Svi ce skupa proc pripreme, bit uigrani i spremni. Sto se tice pojacanja prizeljkujem jednog ofanzivnog veznog ( valjda se niger pokaze

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Dobro mu dres stojifukara87 je napisao/la:Joj kakve vi gluposti prosipate, ljudi na stranici postavili o kojem se igracu radi a vi lupate ko maksim po diviziji.

tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.