FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nego htio sam spomenuti Harisa ove dvije što je ušao po 10 min je bio fenomenalan, koliko možeš biti za ovoliko vremena...mislim da će biti još bolji na jesen....ili ja nisam vidio dobro!? 
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Haris je odlican, samo je tu fazon sto mi imamo najvise dobrih igraca na krilima (Beslija, Visca, Bucan, Haris, Stanic) i sad je do njih kako ce se ponasati, hoce li raditi i koristiti prilike ili ce ko Kerla...otpravnik_vozova je napisao/la:Nego htio sam spomenuti Harisa ove dvije što je ušao po 10 min je bio fenomenalan, koliko možeš biti za ovoliko vremena...mislim da će biti još bolji na jesen....ili ja nisam vidio dobro!?
Ovako, da vide SVI.kinone je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svaka čast za video, "da se naježiš" !
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Stole iz Bora
- Kontakt:
@Seyo
Ne zamjeri, posudio sam ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Fkt da se najezis ! ! !
A najbolji si mi ti ovdje kad bekric zabije protiv laktasa hahahahahkinone je napisao/la:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Samo deriStole iz Bora je napisao/la:@Seyo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
stopile87 je napisao/la:A najbolji si mi ti ovdje kad bekric zabije protiv laktasa hahahahahkinone je napisao/la:
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Jel sad vjerujes u plavo proljece ? Morao sam te pitati nesto si mi bio skepticanStole iz Bora je napisao/la:@Seyo
Ne treba se previse zanositi evropom ove godine po meni je bitno da smo je izborili i da ce otici na neko evropsko gostovanje za sta se cuvam haman godinu
exstra video
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Pa mnogo mi nesto skaces za jednog momka sa kameromkinone je napisao/la:stopile87 je napisao/la:A najbolji si mi ti ovdje kad bekric zabije protiv laktasa hahahahahkinone je napisao/la:

http://i47.tinypic.com/fz0kfp.jpg
1680x1050
http://i47.tinypic.com/ek52t5.jpg
1024x768
http://i49.tinypic.com/66vh53.jpg
800x600
opletite
Lako mu je sa tudjom kamerompile87 je napisao/la:Pa mnogo mi nesto skaces za jednog momka sa kamerom
Seyo_TM je napisao/la:Lako mu je sa tudjom kamerompile87 je napisao/la:Pa mnogo mi nesto skaces za jednog momka sa kamerom
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Kupice NijazSeyo_TM je napisao/la:Lako mu je sa tudjom kamerompile87 je napisao/la:Pa mnogo mi nesto skaces za jednog momka sa kamerom
potpis otpravniceotpravnik_vozova je napisao/la:Prvo ću reći nemaš pojma!tm-ovac iz mase je napisao/la:A za ove sto su me odmah napali zbog Rovčanina...Da li da pravimo ekipu sa Alenom koji ima 35 godina(a za njegov buran zivot zna svak ko imalo poznaje fudbal) ili sa Rovčaninom koji nije ni dobio pravu priliku kod Amara.Za ono klocevi sam možda pretjerao !Tacno je da su dali po desetak golova ali nek zahvale Bekriću na asistencijama gdje je bilo teže promašiti nego pogoditi!!!![]()
a drugo: Ja znam da smo titulu osvojili zahvaljujući "svim" igračima koji su igrali ove sezone i u trofej ugradili dio sebe, neko manje neko više al svi su zaslužni ( naravno i stručni štab kao i uprava a boga mi i mi navijači smo dali puno puno puno u osvajanju titule).
Rovčanin je imao priliku u prethodnim sezonama i lično sam mislio da će izrasti u strašnog igrača! Povreda ga je malo omela ali je imao priliku i ove sezone kakvu takvu i nije je iskoristio, što se mene tiče ja gledam samo učinak a njegov učinak je blago rečeno mizeran!
Osim je napravio koncepciju igre tako da je Lazo posle Mešine povrede bio vrlo bitna karika u svemu i posao je odradio više nego dobro ( Titula u našim vitrinama to potvrdjuje).
Imamo mi igrača tipa "rove": Višća, Bešlija, Stanić, Bučan... koji su pravi borci a ne glumci tako da je daka bio suvišan, nama je trebao neko ko može primiti loptu na "šesnaest" a hvala bogu lazo je to majstorski odradio!
Najbolja Lazina partija je bila u Širokom kada je ušao umjesto Višće a igrao iza Meše, mislim da je on bio prevaga
na pecari a ova tekma je i ključna kad je titula u pitanju...!!! Možda mu čak više leži kad igra kao polušpic jer nije tako brz i okretan! Znam samo da je na pecari ganjao cijelu zadnju liniju Širokog!
1921-2011
Postavio covjek na jednom drugom forumu a ja nisam mogao da odolim da kopiram
14. juli 2010.(Evropa) u dvije perspektive, gornja nasa, donja pitarska.
[/quote]
14. juli 2010.(Evropa) u dvije perspektive, gornja nasa, donja pitarska.
[/quote]FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
[/quote]pile87 je napisao/la:Postavio covjek na jednom drugom forumu a ja nisam mogao da odolim da kopiram
14. juli 2010.(Evropa) u dvije perspektive, gornja nasa, donja pitarska.![]()
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
najjace od 2.04 do 2.10