Nešto sad kontam ovo što željo pozajmljuje od saveza pare, to ti dodje ko kad plaćaš nekom reket. U fazonu mi ćemo vas čuvati od ispadanja, a vi ćete zauzvrat od nas uzimati pare sa kamatom
Ne zanimaju njih pare i kamata od ovih prodanih podanika nego bodovi. Ne znam ovog Ćubeku ali ako je iz Širokog možda i oni nešto ulove tu
Vama glavni u klubu psuju, biju se po kafanama, umacu prst u kafu po restoranima, najavljuju real, bh dinamo, dominaciju, igraci prozivaju klub i navijace za forum…
Kod nas je turbulentno i nestabilno, ali vasi se ljudi vise ofiraju
Je li ti to rekao treći brat Mirvic? poznavajući te, siguran sam da ćeš uskoro izmisliti nekoga da se sastaješ i o svemu razgovaraš
Ma nece on , nije mu u interesu, 2027ma godina ide oni i dalje gledaju kroz prste zeljani sto se tice licence i svega ostalog, jedna stupcanica( koju je morž) ismijavao tošk i evo posusje imaju novac i sve uslove da se konkurisu bez problema naprem raspale zeljane. I to je ta razlika jbg
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vama glavni u klubu psuju, biju se po kafanama, umacu prst u kafu po restoranima, najavljuju real, bh dinamo, dominaciju, igraci prozivaju klub i navijace za forum…
Kod nas je turbulentno i nestabilno, ali vasi se ljudi vise ofiraju
Bar nemamo omcu oko vrata i spreman tabut i ekser, kao vi, vi ste ugaseni vec zivite na aparatima par sezona, samo do kad ce trajat ta agonija dok vas vlast i vico puste niz vodu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sabani opet prebili turistu sto je skocio sa starog mosta
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Podne davno proslo a od novog saopstenja ni traga ni glasa
Sta rade ovi skretnicari? Do kad oni spavaju jbt, pa necemo obicno saopstenje cekati do mraka
Fudbalski klub Velež Mostar obavještava svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Emil Velić od danas novi golman našeg Kluba.
U Press Room-u stadiona “Rođeni”, u prisustvu šefa stručnog štaba Rođenih Ibre Rahimića potpisan je ugovor koji će našeg novog golmana za Rođene vezati u trajanju od četiri godine.
Fudbalski klub Velež Mostar obavještava svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Emil Velić od danas novi golman našeg Kluba.
U Press Room-u stadiona “Rođeni”, u prisustvu šefa stručnog štaba Rođenih Ibre Rahimića potpisan je ugovor koji će našeg novog golmana za Rođene vezati u trajanju od četiri godine.
Isključite mu više internet
Teško im je, nemoj ih puno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja