Sad je druga situacija, vjerovatno su svi uvidjeli u kakvom smo kurcu. Mora se ovaj odron zaustavit.pasica je napisao/la:Kakvi ba navijaci, sa koje si ti sad planete pao? Navijaci su imali sansu da spase klub, pa su se pokazali, nakon cega je dosao Tan.
Ili da se neko drugi zajebe, ili nista, ostalo su pusti snovi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi od pocetka ove akcije. Ne ulaze u broj oni koji su obnavljali clanarinu svake godine nego jedinstveni, makar jednom.Vratnik10 je napisao/la:Sad je druga situacija, vjerovatno su svi uvidjeli u kakvom smo kurcu. Mora se ovaj odron zaustavit.pasica je napisao/la:Kakvi ba navijaci, sa koje si ti sad planete pao? Navijaci su imali sansu da spase klub, pa su se pokazali, nakon cega je dosao Tan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ok.MortemHz je napisao/la:Svi od pocetka ove akcije. Ne ulaze u broj oni koji su obnavljali clanarinu svake godine nego jedinstveni, makar jednom.Vratnik10 je napisao/la:Sad je druga situacija, vjerovatno su svi uvidjeli u kakvom smo kurcu. Mora se ovaj odron zaustavit.pasica je napisao/la:Kakvi ba navijaci, sa koje si ti sad planete pao? Navijaci su imali sansu da spase klub, pa su se pokazali, nakon cega je dosao Tan.
-
- Kontakt:
Prije Tana se prodavale dionice niko nije bio zainteresovan ,mislim da su bordo prijatelji nesto od dionica kupili . trenutno je tezak period a bit ce jos tezi .
Navijaci FKS su totalno izgubljeni ne znamo sta i kako ,treba nam covjek ili grupa ljudi koji imaju viziju kako izaci iz ove katastrofe a onda da navijaci da stanu iza tog projekta. Sve ostalo je suplja prica .
Navijaci FKS su totalno izgubljeni ne znamo sta i kako ,treba nam covjek ili grupa ljudi koji imaju viziju kako izaci iz ove katastrofe a onda da navijaci da stanu iza tog projekta. Sve ostalo je suplja prica .
Husref Musemić, trener Fudbalskog kluba Sarajevo, dobio je i novčanu kaznu za isključenje u duelu između njegovog tima sa Slobodom u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
5 glava kazna.ledesma je napisao/la:Husref Musemić, trener Fudbalskog kluba Sarajevo, dobio je i novčanu kaznu za isključenje u duelu između njegovog tima sa Slobodom u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Orangina85
- Kontakt:
Cuj drugacija situacija. Pa bili pred stecajem tad sa pokrenutim stecajnim postupkom. Dug veci od 4 miliona, jedva nalazili gdje da treniramo.Vratnik10 je napisao/la:Sad je druga situacija, vjerovatno su svi uvidjeli u kakvom smo kurcu. Mora se ovaj odron zaustavit.pasica je napisao/la:Kakvi ba navijaci, sa koje si ti sad planete pao? Navijaci su imali sansu da spase klub, pa su se pokazali, nakon cega je dosao Tan.
bihuzur je napisao/la:![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Al' zamisli eEvander je napisao/la:bihuzur je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
To je broj ljudi koji su se učlanili od kad postoji opcija učlanjenja što ne znači da su svake godine obnavljali člansku.Vratnik10 je napisao/la:Nego kakvi su ovo?MortemHz je napisao/la:To nisu aktivni clanovi.Vratnik10 je napisao/la:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nasta ie spao klub da ga prati 490 ljudi.
Da se salje e mail,zao nam kluba saljemo e mail. To samo picke rade. Klub vode 3 osobe a mi nemamo snage da istjeramo zensku koja stazira i plinovodu koji radi 1 dan u godini dana
Kineze treba stisnu i porucit tanu preko njih il nek radi kako je bio dogovor da se pravi FKSARAJEVO za grupnu ligi evrope ili nek prodaje klub il dize ruke u suprotnom niko nece moci doc na poso, ni one zene na terenu ni one sto se vucaju po Americi.
Tan, FUCK YOU
TAN OUT SUCK MY DICK BICH.
Cardif 100m£, FK SARAJEVO 0£
Da se salje e mail,zao nam kluba saljemo e mail. To samo picke rade. Klub vode 3 osobe a mi nemamo snage da istjeramo zensku koja stazira i plinovodu koji radi 1 dan u godini dana
Kineze treba stisnu i porucit tanu preko njih il nek radi kako je bio dogovor da se pravi FKSARAJEVO za grupnu ligi evrope ili nek prodaje klub il dize ruke u suprotnom niko nece moci doc na poso, ni one zene na terenu ni one sto se vucaju po Americi.
Tan, FUCK YOU
Ako ko ima onaj klip, kad smo osvoili titulu kad on kaze prodacemo sad par igraca da se vrati dio para koje sam ulozio.
Tu je meni bilo sve jasno i imo sam predosjecaj da bi se moglo desit ovo.
Tu je meni bilo sve jasno i imo sam predosjecaj da bi se moglo desit ovo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Nasta ie spao klub da ga prati 490 ljudi.
Tan, FUCK YOU

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pitar6785 je napisao/la:Nasta ie spao klub da ga prati 490 ljudi.
Tan, FUCK YOU

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Babo ove temePitar6785 je napisao/la:Nasta ie spao klub da ga prati 490 ljudi.
Tan, FUCK YOU

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Hvala, Alene!skoroalen je napisao/la:Tonemo k'o Atlantida.
High, nek je sretan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj je najjaci kad poludi 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, laznokrilo, mnon46, N3R3D i 69 gostiju.