FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iz Sirokog se ocito boje loseg terena jer znaju kako igramo na njima
Sad fakat ne znam kako bi ovaj najlon isao na snijeg , mozda za kisu i odgovara ali kad bih ga snijeg prekrio mozda bi bilo zajebano
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Jaozinho22
- Kontakt:
Prica se da je Siroki zbog ovog najlona morao prodat Luku MenalaZeljo92 je napisao/la:Taj najlon kosta 150k eura ko sto bi izlija rekaoirfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/u-sirokom- ... lem/260169
Nas ubijedjivase da je nemoguce pokriti teren zastitnim najlonom
ah lobotomijo....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Kažu ko će to ponovo zamotati kad ga pokrije snijegirfo je napisao/la:mi svi ludi, samo oni pametni...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba reci neko ovima iz sirokog da ne moze ovo 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Borite se protiv vjetrenjača. Da sutra Misimović kaže hoću ja da budem trener oni bi pisali ili morali pisati kako je to pravi potez za klub. Previše ljudi sa interesima i poltronski nastrojenih, jednostavno je tako i tako se treba posmatrati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nije sve u zivotu crno - bijelo.
Uprava ima i dobrih poteza, ali cini mi se malo vise onih losih. Ko to ne vidi, ima veliki problem.
Tako da su mi smijesni pokusaji ubjedjivanja nekoga kako je sve bajno i sjajno. Nije, daleko je od toga.
Isto tako, mislim da smo u nekim stvarima iskoracili u Ligi, ne samo po građevinarskim poduhvatima, nego i po zamisljenom ustroju, koji se ocito ne postuje.
Raduje me cinjenica da su doveli profesionalca, covjeka sa strane, sa poznanstvima, pravog sportistu i covjeka sa karakterom na najodgovorniju funkciju u Klubu.
Vjerujem da Sasa nece nikome dozvoliti mijesanje u svoj posao i da cemo i na tom polju napredovati.
Sada odigrati sto bolje u Sirokom, a brzo ce i pauza, pa cemo vidjeti sta ce se dalje desavati.
Uprava ima i dobrih poteza, ali cini mi se malo vise onih losih. Ko to ne vidi, ima veliki problem.
Tako da su mi smijesni pokusaji ubjedjivanja nekoga kako je sve bajno i sjajno. Nije, daleko je od toga.
Isto tako, mislim da smo u nekim stvarima iskoracili u Ligi, ne samo po građevinarskim poduhvatima, nego i po zamisljenom ustroju, koji se ocito ne postuje.
Raduje me cinjenica da su doveli profesionalca, covjeka sa strane, sa poznanstvima, pravog sportistu i covjeka sa karakterom na najodgovorniju funkciju u Klubu.
Vjerujem da Sasa nece nikome dozvoliti mijesanje u svoj posao i da cemo i na tom polju napredovati.
Sada odigrati sto bolje u Sirokom, a brzo ce i pauza, pa cemo vidjeti sta ce se dalje desavati.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Neandertalac
- Kontakt:
I Saša je jedan od poteza koji prikrivaju ove loše. Sta da uradi on nakon deset kola ili koliko vec? Ništa, sistem i tempiranje odluka isto kao sa igračima grozni, stihijski. Samo žrtveno janje i prašina u oči, slično kao i Adžem gdje se djelovalo preventivno da raja na stadionu nakon prvog kiksa Slavke ne bi svima u paketu yebala od do. Nisu imali damu da mu daju otkaz nakon derbija jer bi priznali gresku. Igrom slučaja i okolnostima sreća je na našoj strani pa neke od grešaka budu prikrivene "rezultatima" i što je najtuznije nakon sramnih odluka koje su donosili prošle sezone, da smo osvojili titulu rekli bi tako se treba raditi. Neko dobro napisa, ovi što sve opravdavaju, neprijatelji kluba a samo to ni ne znaju, ne vide.ackeey je napisao/la:Nije sve u zivotu crno - bijelo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prenosi li danas ko ovo?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jel dolaze Manijaci sutra na Pecaru?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Al stvarno je onaj forum tragi komika drudstva. Pet likova vrte pricu, par djecacica svrsavaju na njihove nebuloze. Ne uzubillah sve znaju, nema dalje

sutra, kanal sirokog na youtubeuUnofficialpage je napisao/la:Prenosi li danas ko ovo?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve kontam danas.irfo je napisao/la:sutra, kanal sirokog na youtubeuUnofficialpage je napisao/la:Prenosi li danas ko ovo?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Navijao sam za Slogu Sh, šteta što su baš strašne tarabe. 
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Taman tako @nea, gasenje pozara, sto bi stariji i iskusniji rekli.
Ipak znam sta je Sasa trazio u pregovorima i ubijedjen sam da ce neke pozitivne stvari uraditi, od vrha do dna, tj od OP-a do prve ekipe.
E sad, koliko ce ga ovi pratiti novcem i ostalom podrskom u radu, vidjecemo.
To za srecu si u pravu 100%, u nekim utakmicama, pogotovo pod Slavkovom palicom, nismo zasluzili ni bod, a osvajali sva tri.
Nije velika razlika ni ove sezone, ali su se bar neke stvari popravile: klinci dobijaju znacajnu minutazu, imamo pristojne rezultate, i Ado raste uz ekipu, takticki i tehnicki, sto je za nas dobro, konacno imamo i kondicionog trenera, i to dobrog, vidjelo se najbolje na derbiju.
Lijepo bi bilo biti na prvom mjestu na pauzi i proci u Kupu.
Ipak znam sta je Sasa trazio u pregovorima i ubijedjen sam da ce neke pozitivne stvari uraditi, od vrha do dna, tj od OP-a do prve ekipe.
To za srecu si u pravu 100%, u nekim utakmicama, pogotovo pod Slavkovom palicom, nismo zasluzili ni bod, a osvajali sva tri.
Nije velika razlika ni ove sezone, ali su se bar neke stvari popravile: klinci dobijaju znacajnu minutazu, imamo pristojne rezultate, i Ado raste uz ekipu, takticki i tehnicki, sto je za nas dobro, konacno imamo i kondicionog trenera, i to dobrog, vidjelo se najbolje na derbiju.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Krste spavas li Mirnoo ??
Nebi bilo lose uzet ovog Crnkica brz ko metak za ljevog krila se ubijo
Nebi bilo lose uzet ovog Crnkica brz ko metak za ljevog krila se ubijo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Taj što zna pobjeći na terenu tako zna pobjeći i van terena.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vidi, svaka čast Šaši, ne osporavam ja njega niti jednog trenutka ali davanje bilo kome da nam uredi najbolji Op u državi nema smisla. Šta ce ba urediti, nije nam niko mogao prići ni blizi sa Op, dođu ljudi koji se prave pametni i syebu mnogo toga. Pa daj Slovenskom pijancu i njegov prikolici da oni uredi, pa daj Slavki on zna sa mladima, pa daj Cenanu da uzima pare od roditelja pa daj Tici, Talijansko, Njemački, Španski stil igre. Sve ubleha za ublehom.ackeey je napisao/la:Taman tako @nea, gasenje pozara, sto bi stariji i iskusniji rekli.
I sada daj Saši, on zna šta radi. Nigdje veze. Radi kako treba, nemoj puno toplu vodu izmišljati i ako možeš pomozi a ako ne nemoj puno zayebat. Fol prave oni Op, na silu hoće da se dokažu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
BlueMatrix
- Kontakt:
Kakvi dusmani kluba pisu ovde,pitam se da li su zaista navijaci FKZ,jer u mom okruzenju odrastanja (Malta),ovakvih nema.
Ne slaze se ni ja sa pola stvari koje Uprava uradila,al idem na utakmice i isao sam kad su bili i Lanđe i co.
Kako moze neko da pred ovako vazne utakmice Borac,Derbi,Široki ovoliko zlonamjerne postove pisati,sta je cilj?
Odbiti ljude da dolaze na tekme?
Je.bo vas Senad,ako vam je na piku,u klub,pa ga pljuj,a znam treba stisnuti jajca,lakse seruckati,al daj napravi cirkus da se dusmani smiju.
Kad shvatite da kad stanemo svi uz klub,mogu nam se svi sageti,a da dusmana imamo vidjeli smo ovih dana,svih vrsta,printani,prekriveni,otkriveni...
Eto i skupstine pa nek se postave neka pitanja,ja hoću,i biću tu a vi?
Puna podrska Adi u radu i prestanite kakiti,Hajdar,Šaban,Sinan oni trebaju nas,je.bo ove uglancane.
Naprijed PLAVI!!!
Ne slaze se ni ja sa pola stvari koje Uprava uradila,al idem na utakmice i isao sam kad su bili i Lanđe i co.
Kako moze neko da pred ovako vazne utakmice Borac,Derbi,Široki ovoliko zlonamjerne postove pisati,sta je cilj?
Odbiti ljude da dolaze na tekme?
Je.bo vas Senad,ako vam je na piku,u klub,pa ga pljuj,a znam treba stisnuti jajca,lakse seruckati,al daj napravi cirkus da se dusmani smiju.
Kad shvatite da kad stanemo svi uz klub,mogu nam se svi sageti,a da dusmana imamo vidjeli smo ovih dana,svih vrsta,printani,prekriveni,otkriveni...
Eto i skupstine pa nek se postave neka pitanja,ja hoću,i biću tu a vi?
Puna podrska Adi u radu i prestanite kakiti,Hajdar,Šaban,Sinan oni trebaju nas,je.bo ove uglancane.
Naprijed PLAVI!!!
HVALA TI DIMITRIJE
- Neandertalac
- Kontakt:
Čuj dušmani kluba. Hajde ti dušo draga na skupštinu i spremi rukice za aplauz i glasanje. Da ste mislili svojom glavom niko slova ne bi napisao već bi slavili kao i ova dva dana.
Normalno podrska Adžemu, hvala Bogu pa je donekle zaustavio amatere u "pravljenju kluba"'. Ne samo oko prvog tima već i u Op!
Normalno podrska Adžemu, hvala Bogu pa je donekle zaustavio amatere u "pravljenju kluba"'. Ne samo oko prvog tima već i u Op!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Veći dušmani su oni koji podržavaju svaku pogrešku i prave se ćoravi, to sam u nedjelju napisao i stojim iza tog ! Sigurno će nanijeti dugoročno veću štetu nego par likova koji javno kažu da nešto ne štima.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.