Bekrić Samir 38 godina, vrijednost 50 000 €
Djokanović Andrej 21. godina, vrijednost 1.000.000 €

Bekrić Samir 38 godina, vrijednost 50 000 €
Odlicno je pored toga vodio utakmicu hoces da kazes? Nista specijalno nisi vidio osim tog penala? Nije bilo tendenciozno sudjenje?
Mi igračima ništa i ne zamjeramo!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 mar 2022, 12:54Ovo je samo dokazalo sta im je jedini cilj sezone, i da ce igracima halaliti sve samo da u derbiju zabiju![]()
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 14:12@Fajl sta kazes na ovosvrakino1921 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 14:09Haris Kaljanac nas najbolji sudija
Iza njega Elvis Mujic
Pa onda 8 mjesta praznih
I onda tek Peljto![]()
Post s početka septembra prošle godine. Džaba "milioner" vlasnik, džaba milionski iznosi igračima na TM-u, džaba marketing i ultra giga mega "pojačanja-povratnici" koji nigdje drugo nisu mogli igrati ali kad dođu u FK Sarajevo ispada da se stvara bosanski Dinamo...džaba to sve kad izgubite od kluba koji se haman ugasio, čiji igrači nisu pred penzijom nego su bukvalno u penziji. Jel vam sad jasno da laganje sebe samih neće donijeti ništa dobro. Bolji ste od Želje taman za ta dva boda što imate više na tabeli. Od Želje koji ima jednu od najgorih sezona zadnjih 20 godina a vi imate Mirvića koji zna gazdu youtube-a i imate Rifeta Kapića.obagol je napisao/la: ↑02 sep 2021, 15:46Nama da se nije desila 2018. i bukvalno puč, mi bi sad imali jako ozbiljan klub koji bi bio u stanju generisati dovoljno prihoda za normalno funkcionisanje i koji bi bio interesantan malo ozbiljnijim investitorima. Sad u ovakvoj situaciji, nažalost možemo biti interesantni samo nekim prevarantima. A to da ste vi ispred nekih 7-8 godina je stvarno nebuloza i isto to nije provokacija nego realnost. Možda stojite malo bolje sa igračkim kadrom i malo bolje sa finansijama. To je sve. Nikakvog sistema, organizacije, dugoročne strategije...tu smo negdje.OsmaDolazi je napisao/la: ↑02 sep 2021, 15:34Željo je iza FK Sarajeva nekih 7-8 godina minimalno. Sve ono što smo mi uradili 2013. godine (ako se dobro sjećam) vi sada pokušavate. Samo su razlike ogromne, vi ste u bar 3x većim **** sada nego što smo mi bili tada. Tako da Sarajevo i Zelju ne poredi ni u jednom slućaju. Možete naći jedino Duljeviće, Husiće i neke kojima je interesantna Rbavica kao mjesto za izgradnju nebodera i stambenih prostora dda im to prodate i opet ne možete izaći iz dubioze u kojoj se nalazite.obagol je napisao/la: ↑02 sep 2021, 15:11
A zbog čega niste mogli registrovati nove igrače? Zbog čega ste davali igračima slobodne papire? Zbog čega su vas igrači tuživali? Sigurno zato što su vam dugovi bili izmireni?
Da se prvenstvo igralo još mjesec i po, vi biste ispali iz lige. Al nebitno, ovo je dokaz kako je lahko navijačima zamazati oči. Prije 20 dana klub pred kolapsom ali bukvalno i sad odjednom opet sve bajno. Sa istim ljudima u klubu, bez ikakvog novog plana, bez ikakve strategije. Došao novi vlasnik, par članaka na portalima i odmah svi znaju da je on milioner, da će spasiti klub, ide dominacija...niko ne zna kakve su mu namjere, kakve su mu reference, ima li kakav plan, da li je stvarno sposoban investirati? To može samo na Balkanu proći. Željo je popušio taj fazon a evo i vi ste izgleda. Zato nas nema nigdje. Regionalno nismo u rangu Osijeka i Vojvodine a kamoli nešto više. Ekipa iz Gibraltara se plasira u grupnu fazu Euro takmičenja a mi još uvijek pričamo o tome kako nismo imali sreće, kako je malo falilo, zaje.bo nas sudija, loš ždrijeb...Željo i Sarajevo umjesto da su uspostavili dominaciju odmah poslije rata i da su osvojili sve titule, da bude samo pitanje da li će Željo ili Sarajevo biti šampion, oni jedni drugima podmeću, sabotiraju a ovamo ti neka sela, umjetni klubovi, instant projekti uzimaju titule. Ali se zato iz Želej i Sarajevo nakralo para, nauzimalo transfera po privatnim računima, dovodilo svojih igrača od kojih se uzimao procenat. A navijači su se uglavnom kleli u sve te koji su se bogatili na račun kluba...
I da, ovo nije provokacija, već surova realnost koju je vidjelo i prepoznalo 90% vas. Pozz
Nez ali ja da sam delegat ne bi dao da se igra ni po ovome ni po onome jucer u BL
Treba uloziti pare u teren, pa dodje kazlagic i druzina da te yebe, ne treba Marke ulagati, dok god mafija vlada savezom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 14:54Nez ali ja da sam delegat ne bi dao da se igra ni po ovome ni po onome jucer u BL
Od osnivanja lige ovo je ubjedljivo najgori teren.Nema niko na dunjaluku da me moze suprotno ubjediti.Jedva cekam da ga urade napokon...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Proximic, Rodman i 25 gostiju.