Koliko cemo titula osvojiti ove godine?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Slabo onda znas, po tebi je onda ManU najbolji klub svih vremenaA najbolji klub svih vremena se ne interesuje se za njega koliko ja znam
frankqqqqq je napisao/la:Ne, naprotiv, vašeg najvećeg rivala smatram dostojnom te titule
Zašto bi neko bio dvoličan ako želi otići i napredovati u karijeri, zanimljivo svi krive igrače a niko ne krivi Wengera.Profesor je napisao/la:Kad je Barsa pokazala interes za TV5 i Bosscielnya, oni su javno rekli da zele ostati u Arsenalu i potpisali su novi ugovor. Sad je Alex na redu, da dokaze koliko voli ovaj klub i Wengera. Ili je to ipak novi dvolicni igrac u ekipi topnicara:?:
Zar Arsenalu treba zamjena za RVP-a?arminarsenal je napisao/la:Ja jednostavno nmg zamislit da nam Song odlazi,a sto se tice Robina nek ide vise u p.m. pun mi ga je k urac,idi vise da dovedemo zamjenu,pa necemo nikog molit,kad nije do sad produzio jasno je da nece ni od sad,nezz sta wenger ceka,prodaj ga da kupimo zamjenu da se to sto prije uigra i to je to!
Chamackh i Park ce napustiti arsenal u ovom prijelaznom roku,tako ako (a hoce) robin ode,treba nam jos jedan napadac,Lewandowski ili Llorente i to je toOmerbavarac je napisao/la: Ja sam mislio da je Giroud doveden kao ta zamjena a pri tome nisam zaboravio na Podolskog, Chamakha i Parka, igrace koji mogu igrati i igraju klasicnog napadaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.