Ponos normalno, časno i pošteno koja god liga bili. Vama ostaje da proslavite šta vam gazda utali sa Vicom, nekad ste mogli i saopštenja pisat.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Saljite mejlove ! Svi, svi, svi ! Samo Mejl Zeljkana Spasava !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bolje kantonalna uz Allaha, nego kupovi uz pomoc vlaha
Srce, čast i ponos!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Imali ste i vi gazdu, ali jbg... Turčin je to.chily-rz je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:32Ponos normalno, časno i pošteno koja god liga bili. Vama ostaje da proslavite šta vam gazda utali sa Vicom, nekad ste mogli i saopštenja pisat.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma i u cvajti su nesigurni od iduće sezone.
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
Nakon 5-6 kola će kuknjava i borba za opstanak i preživljavanje ali bitno je reći da smo mi podstanari a čekali naše pare od rentanja kao ozeblo sunce
Nije ni ovom vašem maslo za ramazana ali koga briga, jaganjci su utihnuli.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:37Imali ste i vi gazdu, ali jbg... Turčin je to.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Fudo je najavio otvaranje Klauflanta pored Lidla, pa im mozda oni sta cvkanu.Anex je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:45Nakon 5-6 kola će kuknjava i borba za opstanak i preživljavanje ali bitno je reći da smo mi podstanari a čekali naše pare od rentanja kao ozeblo sunce
Je li moguce fakat da je Zeljo ovoliko pao...
Pozivaju navijace da predlazu sposobne, izmedju redova, one koji imaju nesto para, ljude i u sklopu, a i van Statuta...
Znaci, neko predlozi nekog, a ovaj pojma nema da ga trazi Zeljo...
Jaa cirkusa, sta je ovo, poBogu...
Pozivaju navijace da predlazu sposobne, izmedju redova, one koji imaju nesto para, ljude i u sklopu, a i van Statuta...
Znaci, neko predlozi nekog, a ovaj pojma nema da ga trazi Zeljo...
Jaa cirkusa, sta je ovo, poBogu...
Karma je kuravela vazda bila
oni bi da ga prime a da im ne uđe, cuj krive covjeka sto nece da ulaže svoj novac, a nisu mu ni podlogu napravili, nasima tqn rekao da vrate dugove 33% ostqlo ce on pokriti i tako je i bilo. A generalno njima nema normalnog covjeka( jedini je onaj misimovic) imao plan i viziju kako da izvede zeljanu na zelenu granu. Ocito kod njih sve mrtvi krminal , uzimat ce pare i zaduzivat dok ne ugase klub..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I vama pojedinim svakakve gluposti padaju na pamet. A sve zbog toga sto ce se stadion graditi u Zenici.. Taj Fudo je prvi bio za to da se ugasi Čelik... Ne bi tavorili toliko sezona po Federalnim ligama da su bili uz Vicu i ostalu bagru kao neki iz glavnog grada.Pa sad ne smiju pisnut dok im se klub raspada...ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:44
da vidimo koliko ce celik osvojiti ove sezone bodova protiv borca, red bi bio da se usluga vrati![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- BatistutA19
- Kontakt:
Meni ovdje nisu jasni Manijaci ,ja od njih nijedno saopstenje nisam procito ,oni su totalno van ovoga svega sto se desava .Nije to bezvezna navijacka skulina da se njihovo ne moze uzet i da nemaju svoj neki stav sta oni misle i sta zele.
Joj al glupe slike stavljate i samo razebete neku komunikaciju normalnu .
Joj al glupe slike stavljate i samo razebete neku komunikaciju normalnu .
Jel svrakino u odboru za hitnost?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Mene samo zanima kako jedna domacica s Alipasina ima bolje informacije od noDija koji je sjedio s Mirvicem ?
E to mi ne ide u glavu nikako...
E to mi ne ide u glavu nikako...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Puno ste se vi digli, baš puno. Nije mi jasno čemu sva ova k.určenja, koji vam je k.urac?chily-rz je napisao/la: ↑06 jul 2026, 17:06Bar nam gej parada nije posjećenija od fudbalskih utakmica.NeSamSafetee je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:55Najveći uspjeh tog jadnog kluba iz radioaktivne varoši u posljednjih 40 godina (s obzirom da trofeju niste ni prismrdili).
Pozdrav
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 07 jul 2026, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Na stranu sprdancija, u decembru je dogovoreno jedno, da bi nakon toga frajer promijenio plocu. Prijedlog ugovora koji je usvojen 26.12 tacno definise na koji nacin je ovaj trebo saradjivati s klubom. Cak i statut koji je pet puta odbijan je pisala njegova pravnica. On je poslije promijenio politiku i htio da se zaduzuje u ime kluba. Kad je naisao na otpor i kad je skonto da se ne moze cak ni toliko izvuc jer je imovina vec pod hipotekom, sklonio se nakon sto je nabio racun.Rule_hz je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:06Karma je kuravela vazda bilaoni bi da ga prime a da im ne uđe, cuj krive covjeka sto nece da ulaže svoj novac, a nisu mu ni podlogu napravili, nasima tqn rekao da vrate dugove 33% ostqlo ce on pokriti i tako je i bilo. A generalno njima nema normalnog covjeka( jedini je onaj misimovic) imao plan i viziju kako da izvede zeljanu na zelenu granu. Ocito kod njih sve mrtvi krminal , uzimat ce pare i zaduzivat dok ne ugase klub..
- PeppermintSA
- Kontakt:
- BiHSportman
- Kontakt:
Nemojte nas samo Vi žalit.